Five Star Engelse admiraal en ommandant der dtrijdkrachten over UFO's

Ufo

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:4650
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Martijn van Staveren

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Buitenaards

(Martijn van Staveren) Lord Admiral Hill Norton: "Regeringen geloven dat als ze de waarheid vertellen over de wereldwijde aanwezigheid van UFO’s, (namelijk dat er objecten in onze atmosfeer zijn welke technisch zeer ver ontwikkeld zijn ten opzichte van alles wat wijzelf militair kunnen inzetten en dat we geen mogelijkheid hebben om te voorkomen dat ze hierheen komen,) de mensen angstig worden.

Dat we geen verdediging hebben tegen hen indien ze vijandig zouden zijn! Ik geloof dat het deze angst van de regeringen is om de feiten te onthullen. Ik geloof echter zelf niet dat de mensen in paniek zouden gaan raken. Er is een serieuze mogelijkheid dat we worden bezocht en al véle jaren worden bezocht door andere beschavingen. 

Wie ze zijn, waar ze vandaan komen en wat ze willen, moet het onderwerp zijn van rigoureus wetenschappelijk onderzoek en niet het onderwerp van 'roddel tabloid-kranten".

- Lord Admiral Hill Norton, voormalig Chef Defence Staff (UK), 5-sterrenadmiraal van de Koninklijke Marine, en voorzitter van het Militair Comité van de NAVO. Klik op de foto om het filmpje op Youtube te bekijken.

Note: Norton zegt zelf aan het eind van dit filmpje dat er ook andere redenen kunnen zijn, waarom het niet publiek bekend wordt gemaakt. Zouden deze beschavingen zich dan niet bewust zijn (??), dat de wijze waarop het fenomeen zich laat aanzien, juist veroorzaakt dat regeringen het geheim willen houden? Zouden deze beschavingen de geheimhouding op deze wijze dan zelf in de hand werken? Of is de visie van de Admiraal exact de visie welke als argument gebruikt moet worden om de werkelijke achtergronden van dit fenomeen te verbergen, zoals hij er in feite zelf al ruimte aan geeft in zijn laatste deel van dit filmpje.

Of zijn de andere beschavingen geheel niet bezig met bekendmaking, omdat zij hier zijn om hele andere redenen waar de mens op Aarde nog geen zicht op heeft? Komt het UFO fenomeen uit "onze werkelijkheid" of is het een fenomeen uit een "andere werkelijkheid" en zo ja, wat kunnen menselijke gedachten en waarneming voor mogelijk effect hebben op de andere beschavingen indien zij voortkomen uit een andere niet tijdgebonden werkelijkheid?

Bron: De Intergalactische Mens


Geplaatst door Martijn van Staveren

Martijn van Staveren

"Door openlijk en vrijuit te spreken over mijn kennis en ervaringen, stel ik deze informatie beschikbaar voor het publieke domein. Ik doe dit door kwetsbaar te zijn en zonder schaamte te vertellen, wetende dat slechts enkelen werkelijk kunnen en willen Zien"

Mijn naam is Martijn van Staveren...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Martijn van StaverenLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Je hoeft geen arts te zijn om te voelen wat je nodig hebt, geen onderwijzer om een kind te redden, je hoeft geen wetenschapper te zijn om zaken in vooruitgang te weten. Die kennis behoort ons allen toe.

Moniek van PeltBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.