2 Unieke symposia met Martijn van Staveren

3 musketiers

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:5696
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Want to know nl

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Buitenaards, Agenda

(Want to know) Martijn van Staveren onderzoekt al meer dan 30 jaar het UFO fenomeen en doet dit als ervaringskundige op het gebied van buitenaardse contact en -ontvoeringen. Hij beschrijft hoe verschillende interdimensionale buitenaardse rassen strijden om het behoud en de zeggenschap over Planeet Aarde in onze parallelle wereld en vooral om de scheppingskracht van de mens.

Hierdoor is dit onderwerp intens verweven met de huidige Aardse wereldwijde politieke, economische en wetenschappelijke gebeurtenissen.. En daarbij is het volgens Martijn, vooral zaak, dat wij zelf deze, soms schokkende informatie, in het juiste perspectief zetten; juist nu!

ITAKA, Buitenaards Contact & WantToKnow.nl organiseren:

2 Unieke dagen met Martijn van Staveren.

op

zondag 17 april

van 10:30 – 17:00 uur

– ‘Buitenaards contact is werkelijkheid’ –

~ Resumé & Beyond’ deel 1 t/m 8 ~

Een intensive dag met Martijn van Staveren in de ‘Hof van Wageningen’. Georganiseerd door Itaka, WantToKnow.nl en Martijn. Een heel bijzondere dag waarop Martijn zijn lezingenserie deel 1 t/m 8 zal samenvatten in één dagpresentatie.

Het was de Zwitser Billy Maier, die in de jaren 1960 de -in buitenaards leven geïnteresseerde- wereld op zijn kop zetten, met zijn foto's en verslagen van ontmoetingen met buitenaardsen. (Zoals hier getekend)

Het was de Zwitser Billy Maier, die in de jaren 1960 de -in buitenaards leven geïnteresseerde- wereld op zijn kop zetten, met zijn foto’s en verslagen van ontmoetingen met buitenaardsen. (Zoals hier getekend)

In navolging op de eerste 8 delen van de lezingenserie ‘Buitenaards Contact is Werkelijkheid’, organiseren we nu een landelijk symposium, waarin Martijn in één dag, de essenties van de lezingen vloeiend door elkaar heen zal presenteren

 • Voor iedereen die de lezingen los heeft bijgewoond, maar nog graag alles in één dag in essentie weer wil doorvoelen en
 • Voor iedereen die de lezingen nog niet eerder heeft kunnen bijwonen is dit een uitstekende mogelijkheid om deze informatie nu op één dag te beluisteren, doorvoelen en onderzoeken.

Vanzelfsprekend komt er actuele, aanvullende informatie bij en zullen we enkele bekrachtigingsoefeningen met elkaar doen; vanuit ieders eigen kracht en bestemd voor je eigen innerlijke processen. Daarbij komen de volgende thema’s aan bod, vanuit de kracht van autoriteit van ons Mens-zijn, in relatie tot ons Aardse bewustzijn. En vanuit de globale werkelijkheid en het planetaire frequentiebewustzijn:

 • De wereldwijde cover-up betreffende zeer geavanceerde ruimte technologieën contact met andere beschavingen zoals onder andere de Siriaanse mensen,
  de Plejarische mensen, Arcturiaanse superallianties, de Reptielen-allianties
 • buitenaardse ontvoeringen & ontmoetingen
 • kunstmatige intelligenties en cyborg beschavingen
 • Annunaki steden op Mars
 • het hacken van Menselijk bewustzijn
 • transhumanisme
 • wereldwijde mindcontrol, religie en cultvorming en
 • de lus van de huidige werkelijkheid en het doorbreken van deze lus.

Het kernthema van dit symposium is het terughalen van jouw wezenlijke Intergalactische Oorspronkelijke menselijke SCHEPPINGS-potentieel, dat een diepe verankering teweeg zal kunnen brengen in je eigen persoonlijke leven, visie en doelstelling. Alles bij elkaar dus een uitermate verdiepende dag om met elkaar te beleven. Een dag ook waar er ruimschoots plaats zal zijn voor het stellen van vragen aan het eind van het symposium. Deze dag kun je zien als een innerlijke springplank naar meer verdieping IN jezelf en herkenning en ERKENNING van je eigen autoriteit.


en op zondag 29 mei

van 10:30 – 17:00 uur

Symposium ‘Ambassadors of Planet Earth 2016′

earth-shine

Samen met Itaka en Martijn van Staveren organiseert WantToKnow een spetterend symposium over de veranderingen in onszelf en in de wereld die momenteel plaatsvinden. Wat is het gevolg van de veranderingen in energie die we samen zo krachtig bewerkstelligen? Een symposium waarin verschillende onderwerpen aan bod komen, die je helpen om los te kunnen komen van valse leren, overtuigingen, politieke agenda’s, economische leugens, non-disclosure over buitenaards leven en zeer geavanceerde Mind Control.

Dit symposium kun je zien als een krachtig vervolg op de lezingenserie van Martijn van Staveren en aansluitend op de Intensive dag van 17 april. Het wordt een verrassende dag met een speciale boodschap! Meer informatie over deze dag volgt snel, maar we willen je nu al de mogelijkheid geven je op te geven. Je kunt je nu hieronder vast aanmelden.

Programma-indeling beide dagen:

10:30 – 12.00 deel I

12:00 – 13:30 lunch

13:30 – 15:00 deel II

15:00 – 15:30 pauze

15:30 – 17:00 deel III

Locatie:

Logo_HvW_web

 • Lawickse Allee 9,
 • 6701 AN Wageningen(Er is parkeergelegenheid op het terrein)

De organisatiebijdrage is € 55,- waarbij koffie/thee en/of sapjes zijn inbegrepen.

LUNCH:
Je kunt van tevoren deelname aan het buffetlunch bestellen voor € 8,50 p.p
rechtstreeks bij de Hof van Wageningen:
0317-490133 of met een mail: [email protected]
o.v.v. ‘lunch symposium buitenaards contact 17 en/of 29 mei’.

Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen en te versturen;
vermeld svp duidelijk of je aan symposium 1 (S1) of 2 (S2) wilt meedoen.

Maak tegelijk de organisatiebijdrage € 55,- (per persoon per lezing) over op rekening:

Dolphins & Whales publishing bv in Heemstede.

IBANcode:   NL35INGB0004313174 

(Bic-code:   INGBNL2A)

Klik hier voor het bestelformulier.

Bron: wanttoknow.nl


Commentaar van Redactie Earth Matters

 Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

As long as you don't forgive, who and whatever it is will occupy rent-free space in your mind.

-- Isabelle HollandBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.