09-03-2016 | Haren (GR) | Terugkomavond | Martijn van Staveren | Buitenaards contact is werkelijkheid

cover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:4969
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Bewustzijn, Buitenaards

(Earth Matters) Deze avond wordt exclusief georganiseerd voor de mensen die een lezingenserie hebben bijgewoond. Na de 8 lezingen die Martijn van Staveren heeft gehouden over ‘Buitenaards Contact’, is er deze avond gelegenheid om met elkaar ervaringen uit te wisselen over het thema "Buitenaards Contact". En de processen welke gaande zijn in ons persoonlijke en collectieve veld.

Zoals Martijn al tijdens de lezingen heeft uitgelegd, vinden er bij veel deelnemers, zo niet bij allen, indringende processen plaats. Deze komen los of kunnen loskomen, door het ontvangen van de informatie van de lezingen. Voor velen kan het prettig zijn deze te delen en te herkennen bij elkaar.

Hierover nog eens met elkaar en met Martijn van gedachten te wisselen, is het doel van deze terugkomavond. Martijn zal beginnen met een overzicht, waar hij de afgelopen jaren mee in contact is gekomen; met welke informatie, met welke mensen en situaties. Tevens geeft Martijn een samenvatting van de essentie waar het nu werkelijk om gaat. Het is gebleken dat deze samenvatting een verdieping teweeg brengt en Martijn gaat dan ook op een aansluitende wijze van lezing deel 8 in op deze essentie. Een leerzame reflectie om bij jezelf te voelen en te kijken, hoe dat bij jou is.

Daarna willen we in de groep aanwezigen de aandacht bij het persoonlijke delen leggen. Wil je delen, vragen stellen, opmerkingen, enzovoort, dan ben je heel erg welkom deze vanavond te stellen of mede te delen.

We maken er met elkaar een warme, inspirerende en verbindende avond van, waar de kracht van creatie en het belichamen van onze rol als geautoriseerde wezens van planeet Aarde centraal mag staan.

Datum: woensdag 9 maart 2016
Tijd: 20.00 - 22.30 uur
Locatie: Biotoop Haren, Vleugel F, Kerklaan 30, 9751 NN Haren
Entree: € 17,50 voorverkoop | € 20,- aan de zaal

Klik hier voor een aantal video-interviews met Martijn

Plattegrond Biotoop
Gratis parkeren naast het Tinq tankstation, ingang Biotoop overkant van de weg.
Volg op het terrein de borden Vleugel F.

 

 Bron: Earth Matters

Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Beloven is geloven in verdoven

Moniek van PeltBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.