07-01-2016 | Haren (GR) | Lezing Buitenaards contact is werkelijkheid | Deel 7 en 8

Buitenaards Contact is Werkelijkheid

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:8326
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Mind control, Buitenaards, Universum, Bewustzijn, (Verborgen) nieuws

(Agenda-item | Earth Matters) Omdat we deel 7 van de lezingenserie van Martijn van Staveren hebben moeten afgelasten, hebben we deze gepland op dezelfde dag als deel 8, namelijk op 7 januari 2016. Dat belooft dus een zeer bijzonder begin van het nieuwe jaar te worden. In de middag vindt het zevende deel van de lezingenserie plaats, in de Biotoop te Haren (GR). Daarna volgt een break, waarin de mogelijkheid wordt geboden deel te nemen aan het vegetarisch lopend buffet, verzorgd door Vleugel F van de Biotoop. Je kunt voor het buffet een plek reserveren op Orongo.nl. Na deze break vervolgen we de avond op het bekende tijdstip voor deel 8 van de serie. 


In het najaar van 2015 geeft Martijn van Staveren op de Biotoop in Haren een serie van acht lezingen over de werkelijkheid van buitenaards contact. Centraal in het werk van Van Staveren staat het behoud van planeet aarde met al haar bewoners en het bespreekbaar maken van de vermogens van de oorspronkelijke mens. Wat wordt er allemaal achter de schermen gehouden en met welk doel?  

In zijn lezingen deelt Van Staveren zijn uiteenlopende en veelvuldige ervaringen en hoopt hij te inspireren en te motiveren om naar dit onderwerp te luisteren of er zelfs over te durven spreken!

De mensheid zal daadwerkelijk een radicaal andere koers moeten inslaan om vernietiging van de huidige ecologische systemen, flora en fauna en uiteindelijk de mensheid zelf te voorkomen. Om dit te bereiken, zullen er enorme offers noodzakelijk zijn vanuit onze samenleving. Deze start bij de mensheid. Volgens de visie van Van Staveren is dit mogelijk door letterlijk alles uit de kast te halen waarover gesproken moet worden. Mensen dragen zelf de verantwoording van hun handelen en zijn in staat het tij te keren nu het nog kan.

Van Staveren onderzoekt het UFO-fenomeen al ruim dertig jaar en doet dit als ervaringskundige op het gebied van buitenaardse contacten en ontvoeringen. Hij beschrijft hoe verschillende interdimensionale buitenaardse rassen strijden om het behoud en de zeggenschap over planeet aarde in onze parallelle wereld en hoe dit onderwerp verweven is met de huidige aardse wereldwijde gebeurtenissen. Hij is een getalenteerd remote viewer en volgt gedurende zijn aardse leven de achterliggende buitenaardse agenda’s. Volgens Van Staveren manipuleren deze programma’s de mensheid op ernstige wijze en houden ze ons bewust af van evolutie. Evolutie die de mensheid in een ander stadium reeds zou hebben volbracht.

Als kind raakte Martijn van Staveren volgens eigen zeggen al betrokken bij een grootschalig programma, uitgevoerd door uiterst zelfingenomen buitenaardse beschavingen. Tijdens deze interventies werd en wordt hij bijgestaan door zeer geavanceerde beschermende en zorgzame buitenaardse groeperingen, die ervoor hebben gezorgd dat hij fysiek en spiritueel is blijven bestaan. Hiertoe behoorden verschillende en anders uitziende wezens dan mensen en ook menselijke wezens ongeveer zoals wijzelf. Deze beschavingen gaven veel informatie hoe wij op eigenzinnige wijze een kentering kunnen veroorzaken in de huidige systemen. Deze informatie komt uitgebreid aan bod in de lezingenserie die dit najaar in Haren plaatsvindt.

Deel 7: (Non)duale processen, New Age en mind control
Aanvang: 15.30 uur

Naar aanleiding van de twee vorige lezingen, deel 5 en 6, gaat Martijn dieper in op de controlelagen over de menselijke mind. Hierdoor wordt het thema ‘vrijheid en autonomie’ benadrukt. In deze lezing krijg je uitleg hierover vanuit Martijns eigen ervaringen, waar hij vanaf jonge kinderjaren mee te maken kreeg. Een relaas over manipulatie door ET’s (Extra Terrestrials), ID’s (Inter Dimensionals), GA’s (Government Agencies), SIS (Secret Intelligence Service) en nog andere lagen van controle!

Door de eigen ervaringen van Martijn komt aan het licht hoe deze groepen invloed uitoefenen op het menselijke bewustzijn en de globale samenleving. Waarom deze diverse activiteiten bestaan en met welke geraffineerde middelen en methodes deze groepen zich kunnen blijven onttrekken aan en uit het publieke domein.

Vooropgesteld is, dat dit een onderwerp is waar de mensheid doorhéén mag gaan, Juist om te kunnen ervaren in het collectieve veld, waar de kracht van de mens voortdurend mee te maken heeft. Inzake deze thema’s worden ook de bekrachtigingen genoemd, waarmee de mens een einde kan maken aan de voortdurende strijd om het fysieke en meta-fysieke vermogen. In relatie hiermee, passeren een aantal thema’s de revue, zoals New Age, dualiteit, spiritualiteit, angst versus liefde, en de kracht van ontkenning.

Het uitgangspunt om deze thema’s bespreekbaar te maken, is de biologie van ontkenning te doorbreken. Collectief en individueel kunnen zaken worden aangepast en worden herschreven, op het moment dat de kracht wordt aangewend het terrein van geheimhouding te durven betreden. De meest gehoorde uitspraak - dat door aandacht te geven aan negatieve zaken, deze negatieve onderwerpen juist in kracht toenemen - zal worden uitééngezet als een vorm van naïviteit, onwetendheid en ontkenning van de eigen grootse vermogens, om invloed aan te wenden dit ‘open te maken’.

Voor lange tijden werd gerekend op de programmeringen vanuit religie en culten, waar het zelfexplorerende vermogen vaak werd verboden. Het is de tijd voor de mens in het huidige planetaire bewustzijn, toe te durven treden in het domein van eigen en gezamenlijke verantwoordelijkheid. Samen een menswaardige samenleving creëren, houdt ook in samen alles bespreekbaar te maken en samen vanuit respect elk puzzelstukje ‘belichten’.

Een lezing die inzicht in de wereldwijde dominerende constructies geeft en daardoor op de essentiële momenten jou alert kan maken om in je eigen kracht te blijven staan. Juist door deze informatie in relatie tot contact met buitenaardse- en interdimensionale beschavingen te kunnen brengen, is het een zeer welkome investering in het verbreden van het huidige menselijke bewustzijn.

Deel 8: De kracht van Creatie en Autorisatie
Aanvang: 19.30 uur

In de afgelopen tientallen jaren heeft Martijn contact onderhouden met diverse superbeschavingen, waaronder de menselijke Siriaanse, Arcturiaanse, Aquaal en Aneis Inaïs-beschavingen. Deze contacten verliepen en verlopen zowel op fysieke wijze in de huidige realiteit, als via parallelle aardse realiteiten. Martijn spreekt in dit kader over lokale en non-lokale realiteiten; realiteiten welke gelijktijdig door onze fysieke hersenen worden bestuurd. Deze realiteiten geven voor andere rassen dikwijls meer toegang tot ons bewustzijnsveld, doordat de werkelijkheid daar van andere wetten is voorzien.

Ook vinden sommige ontmoetingen plaats via niet fysieke realiteiten, welke Martijn een meta-fysieke realiteit noemt. Martijn neemt je mee op reis, een kijkje achter de schermen bij andere zeer geavanceerde beschavingen. Onder andere deze rassen hebben een directe band met de aardse mens en zijn ook nauw betrokken bij de totstandkoming van het aardse ras. 

Voor lange tijd hebben de Arcturiaanse en Siriaanse ultrageavanceerde superbeschavingen een convenant opgesteld, waarin de mens wordt begeleid en ondersteund, en ook beschermd tegen andersdenkende rassen, zoals bepaalde reptiliaanse allianties en machtige groepen van de Annunaki-dynastie. In deze lezing komen onderwerpen aan de orde, als: ‘De kracht van samenwerking’, ‘De kracht van Creatie en Autorisatie’ en ‘De wederopbouw van ons Oorspronkelijk levende Aardse hologram’.

Door ons af te stemmen op de aanwezigheid van deze zeer liefdevolle beschavingen, vindt er een fundamentele uitbreiding plaats in ons gevoelsbewustzijn, waardoor wij aan het aardse wereldwijde transitiemodel een prachtige bijdrage kunnen leveren.

Vegetarisch buffet
Aanvang 18.30 uur

Voor iedereen die naar één of beide lezingen gaat, wordt er een heerlijk vegetarsch lopend buffet bereid door Vleugel F van de Biotoop. Het is mogelijk een reservering te doen via Orongo.nl. De prijs is E 12,50 p/p.

Vragen
Was je er bij op 17 december en had je ook een ticket gekocht, maar ben je nog niet op de hoogte van de tegemoetkoming? Dan kun je een mail sturen naar [email protected] Je ontvangt dan een bericht van ons waarin we alles uitleggen.

Bron: Earth Matters, Buitenaards Contact  

Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

All the darkness of the world cannot put out the light of a single candle.

-- wanttoknow.infoBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.