Inglorious Food Waste | Minder "mooie" groente en fruit groot succes in Franse winkels

Inglorious Fruit

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:8016
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:YouTube: Marcel

Gekoppelde categorieen
Aarde en milieu, Land- en tuinbouw, Milieu, Duurzaam in bedrijf

(Earth Matters) Jaarlijks worden miljoenen kilo's fruit en groete weggegooid, alleen omdat ze er minder mooi uit zien. Terwijl de smaak minstens net zo goed is. De Franse supermarktketen Intermarché heeft een manier gevonden om klanten zover te krijgen om deze ‘lelijke’ groenten en fruit toch in hun mandje te leggen.

Zij introduceren daarom aan u: De Groteske Appel, De Bizarre Aardappel, De Afschrikwekkende Sinaasappel, De Mislukte Citroen, De Misvormde Aubergine, De Lelijke Wortel en De Onfortuinlijke Mandarijn!

Check de video van dit geweldige initiatief.

Bron: YouTube Marcel


Geplaatst door Ton Sieben

Ton Sieben

Hallo, mijn naam is Ton Sieben. Mijn overtuiging is dat ieder mens het recht heeft op geluk, gezondheid, liefde en al het moois dat onze aarde te bieden heeft. Ook weet ik door persoonlijke ervaring dat je alles wat je wilt bereiken ook kúnt bereiken...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Ton SiebenLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Zorg ervoor dat je gedachten, woorden en daden in overeenstemming zijn: op één lijn. Werk jezelf niet tegen door het ene te denken, het volgende te zeggen en weer iets anders te doen.

Tijn Touber, Nederlands schrijver, componist en muzikantBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.