Synergie | De sleutel tot duurzaam samenwerken | Koop via onze website en steun Earth Matters

Synergie

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:6612
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Aarde en milieu, Earth Company, Duurzaam in bedrijf

(Earth Matters) “Synergie” Dat is het sleutelwoord waar Earth Matters mee werkt in de zoektocht naar duurzame en zuivere bedrijven en particulieren die producten en diensten aanbieden voor onze lezers. Wij zoeken naar die diensten en producten die kunnen helpen bij de realisatie van een vrije, gezonde en harmonieuze wereld.

Dit laatste is de uitgesproken missie van Earth Matters. Om hier ook op een zakelijke manier invulling aan te geven zijn wij op zoek naar de meest zuivere en duurzame plaats in het huidige systeem. In de huidige wereld kosten alle faciliteiten om een website te draaien en om onze missie en visie te verwezenlijken geld. Veel geld. Maar wij zouden Earth Matters niet zijn als we daar niet een andere kijk op zouden hebben. Wij weigeren met grote, niet duurzame, bedrijven in zee te gaan en energie te doen stromen naar iets wat ons juist af brengt van onze missie en visie.

Samen staan we sterk
Synergie is de term die gebruikt wordt voor wanneer het product van een samenwerking hoger of meer is dan de optel som van losse delen bij elkaar. Juist door de handen ineen te slaan met kleinere duurzame bedrijven geloven wij dat we daarmee een grote verandering teweeg kunnen brengen. Door gebruik te maken van de synergetische werking van mensen en bedrijven met hetzelfde doel zijn wij ervan overtuigd dat wij elkaar verder kunnen laten groeien. Veel verder dan de losse bedrijven alleen kunnen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat er zakelijk keuzes worden gemaakt die onze gastvrouw - moeder aarde - en onze globale samenleving juist in balans kunnen brengen. Maar dat kan alleen door altijd goed te blijven kijken, luisteren en voelen of het klopt.

Zuiverheid
Hoe bepalen wij of de zuiverheid van een bedrijf goed genoeg is? Samen! Samen met jullie, onze lezers, doen wij onderzoek naar de oorsprong, werkwijzen, keuzes en idealen van een bedrijf of leverancier. Regelmatig krijgen wij goede tips over initiatieven, producten en diensten die de moeite waard zijn om bij onze lezers onder de aandacht te brengen. Wat wij dan ook met liefde en plezier doen.

Synergie
De synergetische werking, die wij als Earth Matters toepassen, is eigenlijk heel simpel. Als iets de moeite waard is om op onze website reclame voor te maken of om erover te schrijven in een advertorial dan doen wij dat. Wanneer jullie als lezers via de links op onze website vervolgens bij die bedrijven een aankoop doen krijgen wij een percentage van het aankoopbedrag. Op die manier is iedereen blij. Onze lezers zijn blij met een duurzame aankoop, de leverancier verkoopt zijn waardevolle product en Earth Matters wordt beloond voor het bij elkaar brengen van de twee waardoor wij worden geholpen om ons onafhankelijke nieuws steeds beter te maken.

Help ons helpen!
De oproep is dus aan jullie, onze lezers. Er is veel in onze mooie wereld dat aandacht en hulp nodig heeft. Veel dingen die gedeeld moeten worden worden door de reguliere media niet (genoeg) gedeeld en veel dingen die gedaan moeten worden blijven liggen. Dit willen wij veranderen. Door via onze website aankopen te doen die onze wereld een stapje verder helpen kunnen wij deze dingen onderzoeken, onder de aandacht brengen en in de toekomst misschien zelfs bijdragen aan oplossingen. Want uiteindelijk zal toch echt de daad bij het woord gevoegd moeten worden.

 

Koop via Earth Matters en help ons helpen!


De missie van Earth Matters:
“Earth Matters inspireert tot de realisatie van een vrije, gezonde en harmonieuze wereld”

 

 


Geplaatst door Ton Sieben

Ton Sieben

Hallo, mijn naam is Ton Sieben. Mijn overtuiging is dat ieder mens het recht heeft op geluk, gezondheid, liefde en al het moois dat onze aarde te bieden heeft. Ook weet ik door persoonlijke ervaring dat je alles wat je wilt bereiken ook kúnt bereiken...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Ton SiebenLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Als je mijn stilte niet kunt horen, zul je mijn woorden niet verstaan.

Mike George, Brits meditatieleraarBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.