Zelfstandige mét plezier | Bepaal zelf je succes en ervaar meer ondernemersgeluk

detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:3397
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Boeken, Earth Company, Duurzaam in bedrijf

(Succesboeken | Vakmedianet) Hoe zou je leven als ondernemer eruitzien als je elke dag precies weet waar je mee bezig bent en waarom je hier gelukkig van wordt? Ooit was ze de koningin van de tegenslagen. Totdat ze in 2013 het roer definitief omgooide. In dit boek vertelt ondernemers- en verhaalcoach Alexandra Smith hoe je tegenslagen omarmt, dagelijks gemotiveerd blijft, discipline ontwikkelt én al je doelen haalt.

Zelfstandige mét plezier biedt zzp'ers de kans om hun ondernemerschap naar een hoger plan te tillen en zelf te bepalen hoe hun persoonlijk succes eruitziet. Het resultaat? Blijvend meer plezier in jouw ondernemerschap! 'Een echte aanrader: Alexandra's boek is een inspiratiebron voor iedere freelancer of zzp'er in Nederland!' Jeroen Sakkers, zzp-expert en initiatiefnemer o.a. Dag van de ZZP'er.

Alexandra Smith (42) is al tien jaar zelfstandig ondernemer. Haar eerdere boek '100 dagen dankbaarheid, dagboek van een zzp'er in crisistijd' kreeg een vervolgserie in NRC.next en won de harten van veel zzp'ers. Het maakte haar een veelgevraagd spreker op zzp- en mkb-events. Eind 2015 gaf ze een TEDx-talk over de verbindende kracht van verhalen in ondernemerschap.

Overige productinformatie:
132 pagina's
ISBN: 9789462762060
Uitvoering: Hardcover
Auteur: Alexandra Smith
Uitgever: Vakmedianet Management B.V.
Prijs: € 17,50
Om te bestellen klik hier
De redactie van Earth Matters maakt een keuze uit pas uitgekomen boeken die voor haar lezers interessant kunnen zijn. Als u bij Succesboeken een boek bestelt, ontvangt Earth Matters een gedeelte van de verkoopprijs. Hiermee ondersteunt u Earth Matters en haar visie. Onze dank daarvoor!

Bron: Succesboeken, TEDx Talks, Vakmedianet

Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Je zorgen maken is als bidden voor wat je niet wilt.

Isaac ShapiroBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.