Bijzondere shirts & shorts van eucalyptushout! | Een cadeau met een verhaal

Saint Basics

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:3002
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Saint Basics

Gekoppelde categorieen
Earth Company, Duurzaam in bedrijf

(Saint Basics) Iets goeds doen voor een ander én de wereld om je heen kan zo makkelijk zijn als … een kerstcadeau onder de kerstboom. Saint Basics, het groenste kledingmerk van Nederland, introduceert een gloednieuwe giftbox. De boxershorts, hipsters, slips en shirts van Saint Basics zijn niet alleen fraai ontworpen, ze zijn ook nog eens op een bijzondere manier gemaakt. Van eucalyptushout en tóch superzacht. Een cadeau met een verhaal dus, waarmee je met een goed gevoel de dag begint! De giftbox is verkrijgbaar op www.saintbasics.com

Advertorial

“Kerst is bij uitstek de tijd van aandacht voor de ander”, zegt Peter van Akkeren van Saint Basics. “En dan is ondergoed een heel persoonlijk cadeau. Maar dan moet het wel supermooi en comfortabel zijn.” De basics zijn vrij van pesticiden, vervuiling, sweatshops en kinderarbeid. En dat niet alleen. Ze zijn ook prachtig om te zien, gemaakt van superzachte natuurlijke stoffen en voelen fantastisch aan. Zodat je ze elke dag wilt dragen.

En dat is nou net wat we willen. Want elke keer dat je je Saint basics aantrekt, maak je de wereld vanzelf een beetje mooier, zuiverder en eerlijker. En je ziet er nog goed uit ook! Dus welkom bij het groeiende aantal Saints die hetzelfde doen als jij. Samen maken we een groot verschil … from the bottom up!

Houten loungepants en shirts
Nieuw in de collectie zijn de houten loungepants en shirts van eucalyptushout. “We wilden je-fijnste-broek-ooit maken, om lekker een dagje mee in bed te blijven of te Netflixen, maar ook mooi genoeg om even naar de bakker te lopen voor een croissantje. Dat is goed gelukt. Mensen die onze onze loungepant mochten proefdragen, weigerden hem nog uit te trekken. Gelukkig hebben we er daarna nog een heleboel bijgemaakt. Dat wordt dus ultiem relaxen met de feestdagen!” zegt Van Akkeren. 


Voor de houten basicscollectie gebruikt Saint Basics een vrij nieuwe botanische vezel (Tencel® lyocell) die wordt gemaakt van eucalyptushout uit PEFC- en FSC-beheerde bossen in Zuid-Afrika en Europa. De vezel heeft microscopisch kleine kanaaltjes die het vocht afvoeren. Daardoor krijgen bacteriën nauwelijks kans om zich te ontwikkelen, waardoor je lekker fris blijft.

Tencel® lyocell heeft ook nog eens uitstekende ecologische eigenschappen. Waar de katoenteelt zeer waterintensief is en veel landbouwgrond vergt, is dat bij de eucalyptusteelt vrijwel nihil. En uiteraard komen er geen pesticiden of kunstmest aan te pas.


Biologische katoen

Naast de nieuwe collectie maakt Saint Basics ook stijlvolle eco basics in zwart en wit van GOTS-gecertificeerde biologische katoen.

Het groenste kledingmerk
Saint Basics is het groenste kledingmerk bij de onafhankelijke vergelijkingssite Rank A Brand en krijgt een klantwaardering van 9,2 op de beoordelingssite Kiyoh.com.

De giftbox van Saint Basics is verkrijgbaar met producten van eucalyptushout én biologische katoen. Welke combinatie je ook kiest, je hebt er echt een bijzonder cadeau mee in handen. De giftbox van Saint Basics is verkrijgbaar op www.saintbasics.com.

 

Bron: Saint Basics


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Als je één eigenschap zou mogen kiezen die je door het leven kan helpen, kies dan voor gevoel voor humor.

Jennifer Jones, Amerikaans actriceBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.