Ad Broere in 10 x Beter Geld

Ad Broere

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:8293
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Ad Broere

Gekoppelde categorieen
Economie, (Verborgen) nieuws, Alternatieve geldsystemen, Inspiratie

Op 12 november 2012 werd de aflevering van het NTR programma 10x Beter Geld uitgezonden, waarin Ad Broere werd geïnterviewd door Harm Edens. Voor degenen die de uitzending hebben gemist en belangstelling hebben voor wat Ad over 10x beter omgaan met geld te zeggen heeft, staat hieronder de video van dit onderdeel van het programma.

Als u graag de hele kleurrijke en interessante uitzending met onder andere ook een interview met de Zutphense ambachtelijke bakker Henk Smit wilt zien, dan kan dat op Uitzending Gemist.


  • Arnold Veeman: Absolute aanrader, erg goed en bondig verteld. Proficiat!!
  • Tim Pastoor:  Eindelijk journalisten die hier op een waardige manier aandacht aan schenken, ook al was het kort en bondig.
  • Jeannet Kalk: Jammer dat 't interview zo kort was, had wat mij betreft veel verder uitgediept mogen worden.
  • Rik Roorda: Scherpe visie! Knappe prestatie!

Bron:

adbroere.nl


Geplaatst door Ad Broere

Ad Broere

Auteur, spreker, adviseur, vernieuwer en inspirator.

Ik ben van mening dat het financiële systeem in zijn huidige vorm een groot gevaar vormt voor zowel het materiële als het geestelijke welzijn van de mens.  Praktijken, zoals nanotrading, ongelimiteerde speculatie met derivaten en grootschalig gokken op grondstoffen vergiftigen de economie en veroorzaken een steeds grotere instabiliteit, die uiteindelijk gaat leiden tot ineenstorting van het financiële systeem...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Ad BroereLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Een kleine groep opmerkzame mensen kan de wereld veranderen. Feitelijk is dat de enige manier waarop dat ooit is gebeurd!

Margret Mead, Amerikaans cultureel antropoloogBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.