Activeer en versterk uw bloed met de kracht van licht

Meditech Europe

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:6086
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Meditach Europe

Gekoppelde categorieen
Earth Company, Oosterse geneeswijzen

(Meditech Europe) Al decennialang worden met name in Oost-Europa en Azië met groot succes laserlicht-behandelingen gebruikt om het bloed van patiënten te behandelen. Monochroom laserlicht van nabij het infrarode (NIR) spectrum activeert de mitochondriën in het bloed en maakt de bloedcellen flexibeler. Hierdoor daalt de viscositeit (stroperigheid) en kan het bloed haar voedende en herstellende werk optimaal doen. Deze behandeling heeft enorme gezondheidsvoordelen voor praktisch iedereen en is nu gemakkelijk, veilig en zeer betaalbaar thuis toe te passen.

Advertorial

De Chinese traditionele geneeskunde heeft een aanzienlijk bredere definitie van wat bloed is dan wat wij in het Westen gewend zijn. Wij kennen het als de rode vloeistof die door ons lijf stroomt, zuurstof, voeding en warmte aanvoert en afvalstoffen afvoert. Maar de Chinezen, en ook andere tradities, hebben de overtuiging dat bloed wordt aangedreven door energie (Chi). Deze energie geeft ons leven en verkwikt al onze cellen én onze geest. Het geeft ons vitaliteit, concentratie en de levendige blosjes op onze wangen. De grote drager van energie in de natuur is licht. Het stralende zonlicht, en dat van andere sterren, drijft de fotosynthese en doet alles op onze planeet groeien en bloeien. Ook wij mensen zijn afhankelijk van licht voor vele mechanismen zoals onder andere de aanmaak van vitamine D en hormoonhuishouding, maar wat minder mensen weten is dat onze cellen huizen zijn voor de mitochondriën. Deze mitochondriën zetten licht om in beschikbare energie en zouden daarmee weleens de schakel kunnen zijn naar het westerse begrip van de “Chi”.

 

 


Laserlicht stimuleert het bloed en verrijkt het lichaam
Met name in Oost-Europa en Azië is in de afgelopen dertig jaar enorm veel klinisch onderzoek gedaan naar het gebruik van Laag Niveau Laser Therapie (LNLT)1. Hieruit blijkt dat laserlicht op een frequentie van ongeveer 640 nanometer de meest effectieve energie is waarmee het bloed en de bloedvatwanden kunnen worden gestimuleerd. Dit licht wordt door de mitochondriën in de cellen opgenomen en naar energie (ATP) omgezet. Wanneer dit gebeurt krijgt het bloed meer energie, wordt het flexibeleren minder stroperig. Dit leidt ertoe dat de circulatie beter wordt. Dit heeft weer ten gevolg dat cellen beter voorzien worden van zuurstof, voeding en vocht, dat de celwanden steviger worden, dat het metabolisme van de cellen normaliseren, enz. De impact hiervan is dusdanig dat het op vele gebieden en systemen in het lichaam positieve effecten heeft. We sommen er een aantal voor u op2:

  • Verbetering van het immuunsysteem
  • Ontstekingsremming
  • Verbeterde bloeddruk
  • Pijnstillend door verhoging van endorfine aanmaak
  • Verbeterde zuurbalans in het bloed
  • Beter herstel door gezondere celdeling
  • Versterkt antioxidante werking in het bloed
  • Ondersteunend effect op celwanden
  • Stimuleert aanmaak van rode bloedlichamen
  • Enz.


Laserlicht therapie nu veilig en zeer eenvoudig
Bij de originele procedure voor LNLT, zoals gebruikt in dure gezondheidsklinieken, wordt via een infuus bloed afgenomen en na bestraling met laserlicht weer in het lichaam teruggevoerd. Deze methode is ingrijpend, gevaarlijk en zeer duur. In de afgelopen jaren is deze techniek verfijnd en doorontwikkeld. Dit heeft geleid tot een zeer gebruiksvriendelijke en veilige techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van de duizenden bloedvaten die door de neus- en voorhoofdsholte lopen. Deze aderen liggen zeer dicht aan het huidoppervlak en zijn daardoor zeer geschikt om direct te bestralen met laserlicht. Met slecht 30 minuten laserlicht therapie met een Neusholte Laserlicht wordt vrijwel dezelfde effectiviteit behaald als een dure en gevaarlijke infuusbehandeling.

 

De Meditech HNC Neusholte Laserlicht
Meditech Europe heeft nu een hoogwaardig Neusholte Laserlicht therapieapparaat in het assortiment waarmee u in het gemak van uw eigen huis van deze revolutie op het gebied van bloedbehandeling kunt profiteren. Met dit apparaat kunt u nu zelf de enorme lijst aan voordelen van de laserlicht therapie ervaren tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs. De Meditech HNC Neusholte Lasterlicht is al voor €225,- te koop via www.meditecheurope.nl.


Bronnen:

1. NCBI Publicatie | 25 jaar onderzoek naar laserlicht therapie (ENG)
2. BMJ Journals | Oproep tot onderzoek naar laserlicht therapie in Engeland (ENG)

 

 Bron: Meditech Europe


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Je begint pas te leven wanneer je kunt uitstijgen boven de enge beperkingen van je individualistische belangen om de belangen van de hele mensheid te dienen.

Martin Luther King Jr. Amerikaans domineeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.