Centrum Diamant wordt mogelijk grootste medicijnloze 'ziekenhuis' in NL

Medicijnloos behandelen

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:22189
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Genezend vermogen

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Genezing, Oosterse geneeswijzen, Ziekte, Kanker, Inspiratie

(Genezend vermogen | Henk Fransen) De Chinese leraar Xie heeft mij uitgenodigd de genezingen van kanker in het Qigong Research Center in China mee te maken en de mogelijkheden te onderzoeken om vergelijkbare genezingen onder begeleiding van artsen in een Nederlands ziekenhuis te doen.

Mogelijk dat we deze geneesmogelijkheden de komende jaren kunnen uitbouwen tot een reëele aanvullende mogelijkheid naast de bestaande reguliere behandelmogelijkheden. Ik houd jullie hiervan op de hoogte.

Ik zou graag zien dat er 1 geneeskunde komt, namelijk de geneeskunde die het beste samenbrengt uit alle geneeswijzen, en dat ten dienste van de patient

Een genezing van kanker in 2 minuten

Bekijk onderstaande video om deze genezing onder toezicht van medische scans te zien. De opnames van de genezing beginnen bij 02.10 in onderstaande video (de rest van de lezing is overigens ook zeer de moeite waard)

Ik ben bezig om samen met Xie Chuan te onderzoeken of we deze experimenten onder medisch toezicht in een Nederlands ziekenhuis kunnen uitvoeren.

 

Hoe verder?

  • Ik ga Xie Chuan 1-2 keer per jaar uitnodigen naar NL te komen en ons les te geven
  • Ik onderzoek de mogelijkheden om jaarlijks met een kleine groep kankerpatienten in Juni naar China te reizen voor een intensieve begeleiding in het 'Qigong Research Center' van Xie Chuan
  • Ik onderzoek de mogelijkheden om samen met Xie Chuan in een Nederlands ziekenhuis onder medisch toezicht de genezingen van kanker met behulp van Qigong vast te leggen
  • Ik hoop deze zomer met een onlinetraining te komen waarin 'Belangrijke Chi Neng oefeningen voor zelfgenezing'

Xie Chuan logeerde deze week enkele dagen bij mij thuis alvorens hij weer naar China terugreisde. Ik maakte dit filmpje tijdens een wandeling met hem op de Veluwe. Xie was verrukt van het frisse lentegroen overal rondom (aan het eind van het filmpje komt hij ook in beeld :-))

Wil je meer lezen over zijn workshops in Nederland en de speciale genezingen onder medisch toezicht in zijn Qigong Research Center in China? Klik hier

Bron: Genezend vermogen


Geplaatst door Henk Fransen

Henk Fransen

Als Westers opgeleid arts werkt Henk Fransen in een ayurvedische kliniek in Utrecht waar hij in een team van deskundigen het beste uit de tradities van Oost en West verenigt in een totaal aanpak van kanker.

Henk Fransen is arts en gecertificeerd BATC natuurgeneeskundig therapeut...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Henk FransenLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Het belangrijkste gedeelte van leren wat je in het leven moet doen, is afleren wat niet waar is.

Antisthenes, Grieks filosoofBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.