Ben jij er klaar voor om vrij en gezond te leven?

Meditech Europe

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:4874
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Meditech Europe

Gekoppelde categorieen
Earth Company, Voeding, Voeding als medicijn

(Meditech Europe) Wat is er voor nodig om gezond en vrij te leven? De juiste relatie? De juiste baan misschien? Of valt of staat alles met de aanwezigheid van overvloed? Is een mens gelukkig, gezond en vrij wanneer al deze dingen aanwezig zijn? Iemand die al het geld van de wereld heeft kan daar enorm goede dingen mee doen maar ook gigantische verwoesting aanrichten. Zowel voor de gehele planeet als voor zijn of haar eigen persoonlijke welzijn. Zo laten de keuzes die iemand maakt heel duidelijk zien waar een persoon staat op de weg naar harmonie en gezondheid. Ben jij er klaar voor om gezonde en bewuste keuzes te maken?

Advertorial

Hoe ziet jouw wereld eruit?
Wanneer jij om je heen kijkt, zie je dan een wereld die klopt en is zoals die zou moeten zijn? Of zie jij een wereld vol uitdagingen die aangepakt moeten worden? Is de huidige wereldsituatie de enige mogelijke en ben jij overgeleverd aan het globale systeem? Of heb jij de overtuiging dat jouw keuzes, iedere dag, de wereld vormen en sturen? Er is hierin geen spraken van goed of fout. Maar de antwoorden op deze vragen bepalen wel hoe jij je iedere dag voelt. Wanneer alles voor jou vast staat en jij er in jouw beleving weinig aan kunt veranderen wordt het moeilijk om te zien dat dingen kunnen veranderen. Dat er voor iedere uitdaging oplossingen zijn die jij je nog niet kunt voorstellen. Dat binnen nu en een paar maanden jouw hele leven anders kan zijn en de wereld om je heen mooier, gezonder en harmonieuzer kan zijn.

De kunst van het twijfelen
Om de wereld om je heen anders te kunnen zien is het allereerst van groot belang dat je durft te twijfelen. Alle informatie die dagelijks naar je toe komt bepaalt voor een groot deel hoe jij over de wereld denkt. Maar zijn al deze dingen wel waar? Is het wel zo dat de dingen die jouw docenten, jouw dokter, jouw ouders, jouw regering, de media, enz. je vertellen kloppen? Zou het misschien zo kunnen zijn dat de informatie die zij jou geven ook niet helemaal volledig of misschien zelfs verkeerd is? Ja, deze vraag stellen is beangstigend omdat het alles wat je weet en waar je op vertrouwt in twijfel trekt. Wanneer je deze vraag durft te stellen is het aan jou zelf om te bepalen wat wel of niet waar is. En dit voelt als een gigantische verantwoordelijkheid die je, in jouw beleving, misschien wel niet kunt dragen. Maar uiteindelijk is de vraag of je ooit iemand anders verantwoordelijk kunt stellen voor jouw persoonlijke geluk, gezondheid


en welzijn. Kun je werkelijk vrij zijn wanneer je voor je wereldbeeld en jouw plaats daarin afhankelijk bent van anderen? En dit brengt jou bij de enige echte keuze die je iedere dag hebt. Laat jij jouw werkelijkheid bepalen door de wereld om je heen of kies jij iedere dag voor de wereld die jij wilt creëren?

Jouw keuzes creëren de wereld om je heen
Misschien is het zo dat jij al lange tijd het gevoel hebt dat de wereld om je heen anders is dan hoe die wordt voorgesteld. Misschien twijfel jij al heel lang aan wat de kranten, het nieuws op televisie en andere informatiebronnen zeggen maar heb jij er nog nooit naar durven handelen. Als dat zo is dan is vandaag een hele mooie dag om daar mee te gaan experimenteren. Ieder vraagteken dat jij durft te zetten opent een deur naar een nieuwe wereld. Kies jij er bijvoorbeeld voor om te twijfelen aan de duurzaamheid van de producten in de supermarkt dan ga jij waarschijnlijk zoeken naar alternatieven. Je zult ineens ontdekken dat er honderden, zo niet duizenden, mensen zijn die naar hetzelfde op zoek zijn. Maar ook zul je zien dat er mensen bezig zijn om in te spelen op deze behoefte. Zo zijn er bedrijven die enkel op windkracht de oceanen over zeilen om cacaobonen te halen in Zuid-Amerika. Door chocolade producten te kopen die met deze cacaobonen gemaakt zijn ben jij bezig een nieuwe wereld te creëren. Wanneer steeds meer mensen dit soort keuzes maken heeft de wereld om je heen geen andere optie dan meegroeien met deze behoefte. En zo ontstaat er een wereld die je tot vandaag nooit voor mogelijk had gehouden.

Kies voor producten die jou bevrijden
In onze kapitalistische maatschappij bepalen wij onze toekomst door de manier waarop wij ons geld besteden. Iedere euro die jij uitgeeft zorgt ervoor dat de producent van jouw aankoop kan voortbestaan en kan groeien. Dus als jij de behoefte hebt om in een harmonieuze, gezonde en vrije wereld te leven dan is het belangrijk dat jij voor diensten en producten kiest die daar aan bijdragen. Bij Meditech Europe zijn wij dagelijks bezig om jou te laten beschikken over producten die jouw wereld gezond en harmonieus maken. Op de dag dat jij zeker wilt weten of jouw leefomgeving optimaal is voor jou en je geliefden hebben wij een groot assortiment aan bekrachtigende producten klaarstaan om je hierin te ondersteunen. Mocht je


vandaag al nieuwsgierig zijn hoe onze producten je kunnen helpen een nieuwe vrije wereld om je heen te creëren kijk dan gerust eens rond in onze webshop of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Je bent altijd van harte welkom in onze showroom om kennis te maken met onze producten en om je wereldbeeld te verbreden.

Met een warme gezonde groet,
Het team van Meditech Europe

 

 Bron: Meditech Europe


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Omdat dingen zijn zoals ze zijn, hoeven ze nog niet te blijven zoals ze zijn.

Bertold Brecht, Duits dichter en toneelschrijverBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.