Michael Tellinger: presentatie BEM 2012 plus interview

Michael Tellinger

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights


(Earth Matters | door Jessica Solcer) Michael Tellinger is wetenschapper, ontdekkingsreiziger en internationaal geprezen auteur. Hij schreef o.a. ‘Slave Species of God’, ‘Temples of the African Gods’ en ‘Adam’s Calendar’. Hij is een autoriteit op het gebied van het ontstaan van de mensheid en de verdwenen beschavingen van Zuid-Afrika. Geleerden hebben ons verteld dat de eerste beschaving op Aarde is ontstaan in een land genaamd Sumer, zo'n 6000 jaar geleden. Echter, nieuwe archeologische ontdekkingen gemaakt door Tellinger (en zijn team van wetenschappers) tonen aan dat de Sumeriërs en de Egyptenaren hun kennis geërfd hebben van een eerdere beschaving. Deze oudere beschaving leefde in het zuidelijke puntje van Afrika meer dan 200.000 jaar geleden en hield zich bezig met het delven van goud...

Tellinger vertelt over de verdwenen oude beschavingen in Zuid-Afrika en toont het bewijs voor oude geavanceerde technologie dat gebruik maakte van geluid en resonantie als een bron van energie. In de stenen ruïnes vinden we de meest onverwachte lessen en richtlijnen voor een wereld zonder geld, het breken van de wurggreep van corrupte regeringen en bankiers, en het leveren van oplossingen die slechts een paar jaar geleden ondenkbaar waren. Hij vertelt over de eenvoudige principes en de uitvoering van wat hij ‘contributionisme’ noemt. Alle oude culturen lijken precies deze filosofie te hebben omarmd, die stelt: "Als het niet goed is voor iedereen, is het niet goed." In Afrika noemt men dat ‘Ubuntu’. De UBUNTU beweging en Tellingers juridische acties tegen de banken in Zuid-Afrika hebben beiden hetzelfde doel: een nieuwe sociale structuur creëren die bestaat uit verenigde gemeenschappen met een groeiend bewustzijn die functioneren zonder geld, zonder ruilhandel, zonder waarde te hechten aan iets, omdat ieders bijdrage even waardevol is. Een samenleving waarin iedereen met zijn talent en verworven vaardigheden bijdraagt aan de gemeenschap. Een nieuw tijdperk van eenheid en overvloed op alle niveaus, omdat er geen hindernis is om vooruitgang te boeken.

Bekijk hieronder de gehele presentatie die Tellinger hield tijdens de Global Breakthrough Energy Movement Conference die plaatsvond in Hilversum in 2012.

Tijdens de conferentie sprak Fred Teunissen met Michael Tellinger verder over de betekenis van de talloze krachtplekken in het landschap van zuidelijk Afrika. Bekijk hieronder het interview.

Bronnen:


Geplaatst door Jessica Solcer
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Hoe eerlijker je luistert naar de stemmen in jezelf, des te beter hoor je de geluiden van buitenaf.

Dag Hammarskjöld, Zweeds politicusBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.