Ik geloof politici volledig...

Monden

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:4170
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Humor, Politiek

Ik heb al jarenlang een heilig geloof in onze politiek. Er wordt echt op een hele heldere en transparante manier over onze belangen gewaakt. Er zijn gelukkig geen partijen, die een dubbele of driedubbele agenda hebben. Het eigenbelang is ver te zoeken bij onze politici. Of dat nou in Nederland is of in het toch fantastische Europa; de integriteit barst uit alle poriën.

Laten we wel wezen. Europa, de euro….absoluut briljante ideeën, die ons niets dan voorspoed hebben gebracht de afgelopen jaren. De wijze waarop de crisis op Cyprus en daarvoor in Griekenland is beteugeld mag toch als een huzarenstukje van inventiviteit en oprechte medemenselijkheid worden beschouwd. Ik heb dan ook  alle vertrouwen in de aanpak van de aanstaande problemen in Slovenië, Spanje, Italië, en alle andere landen die nog volgen.

Ook in de binnenlandse politiek is er geen reden tot ontevredenheid. De verkiezingsbeloften zijn allemaal nagekomen, onze regering pakt alle problemen, voortkomend uit de natuurlijk ontstane wereldwijde recessie, voortvarend aan. Het is natuurlijk puur pech dat we in die recessie zitten. Niemand heeft getracht zich onbehoorlijk te verrijken, niemand heeft eigenbelang hoog in het vaandel staan, niemand laat de wereld bloeden voor zijn of haar eigen rijkdommen. Het is eigenlijk het walhalla op aarde.

 

Ik geloof politici volledig...

1 APRIL.


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Spelen omvat een geniale niet te definiëren energie, die op onnavolgbare wijze het binnenste verbindt met diens ware bron. En ware geaardheid zal zich weldra uiten, in zelf scheppend vermogen.

Moniek van PeltBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.