De Noren hebben 'slow TV' uitgevonden

Slow TV

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:6254
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:TEDx Talks

Gekoppelde categorieen
Bewustzijn, Humor, Inspiratie

(Agus Judistira) Je hebt 'slow food', nu heb je ook 'slow TV'. In andere delen van de wereld wordt het vaak lacherig aangekondigd, maar onder de Noren is het erg populair gebleken. Het zijn documentaireprogramma's met als concept dat de tijdslijn niet verkort of gemanipuleerd wordt. Zo krijg je als kijker bijv. een acht uur durende treinreis voorgeschoteld die ook echt acht uur uitzendtijd vergt. Rare jongens die Noren.

De producer van het programma, Thomas Hellum, doet bij TEDx een grappig verslag over de toestandkoming, uitvoering en toekomstverwachtingen van het programma.


Geplaatst door Agus Judistira

Agus Judistira

Arjan Bos ken ik al een paar jaren omdat ik met hem soms interessante artikelen / videolinks via e-mail heb uitgewisseld, zelfs al voordat Earth-Matters er was. Daarna heb ik ook een paar jaren als vrijwilliger bij Orongo, de webwinkel, gewerkt. Dat ik nu artikelen op Earth Matters mag plaatsen, is eigenlijk een vanzelfsprekende stap...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Agus JudistiraLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ik droomde dat ik wakker was en toen werd ik wakker en merkte ik dat ik sliep.

Stan Laurel, Amerikaans komiekBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.