Swara Yoga | Geheime Vedische Kennis door Vassad Lad

Vassad Lad

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:7863
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Ayuveric Institute

Gekoppelde categorieen
Bewustzijn

(Agus Judistira) Dit fascinerende college over eeuwenoude Ayuverdische kennis benadrukt het belang van bewust ademhalen. Swara betekent 'adem'. Hoewel dit slechts een introductie is, zult u verbaasd staan over de hoge mate van detail die met deze kennis is verweven.

Het belang die aan de ademhaling wordt gegeven, is zeer hoog: de adem is de connectie tot het leven. Door meesterschap over de adem, wordt meesterschap over het leven verkregen. "You can control the whole universe, by controlling your breath", zegt Vassad Lad in deze video zelfs. Vertel dit aan de NWO-aanhangers.

"Your body is a map of the entire universe. Everything that is there in the universe is also present in your body", is ook zo'n indrukwekkende uitspraak.

Enkele kleine praktische voorbeelden van hoe je met je adem situaties kunt beïnvloeden (in een echtelijke ruzie bijv.) worden gegeven. Deze kennis is zeer kostbaar en fascinerend.

Voor meer informatie, ga naar http://ayurveda.com/ en http://ayurveda.com/videostream/. Er is daar een hoop kostbare informatie te vinden. Zelfs online cursussen volgen behoort tot de mogelijkheden.

In deze korte introductie wordt verteld dat Vassad Lad al vroeg van een guru te horen kreeg dat hij in de toekomst een Ayuverdische arts zou worden, naar het buitenland zou gaan en veel zou reizen om in het Engels college te geven (hoewel hij toen nog geen Engels kon). Echt zeer interessant:

Dr. Lad Documentary Trailer from Substratum Films on Vimeo.


Geplaatst door Agus Judistira

Agus Judistira

Arjan Bos ken ik al een paar jaren omdat ik met hem soms interessante artikelen / videolinks via e-mail heb uitgewisseld, zelfs al voordat Earth-Matters er was. Daarna heb ik ook een paar jaren als vrijwilliger bij Orongo, de webwinkel, gewerkt. Dat ik nu artikelen op Earth Matters mag plaatsen, is eigenlijk een vanzelfsprekende stap...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Agus JudistiraLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Oorlog voeren en winnen is geen verheven kunst. Het is een verheven kunst om het verzet van de vijand te breken zonder te vechten.

Sun Tzu, Chinese wijsgeerBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.