A Shamans Gathering | Van 24 tot en met 27 september

spirit

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:7102
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Bewustzijn, Sjamanisme en natuurvolken, Media en agenda, Agenda

(Spirit Company | Namens Marianne Jaspar) Jos Kester geeft aan dat een belangrijk thema  voor deze Gathering  is “Vergeving en Verzoening” Medicijnmensen komen al sinds de 70-ger jaren hun wijsheid en kennis delen met de “Noorderlingen” de Europeanen, hun vroegere vijanden en onderdrukkers. Die “Noorderlingen” die de cultuur van de inheemse volken  minachtten, ze niet als gelijkwaardig mens beschouwden; die “Noorderlingen”die met geweld steeds meer van hun land afnamen, grote groepen Natives deporteerden naar reservaten, en onder dwang scholing in volstrekt andere waarden en normen opdrongen, zoals we er nu naar kijken was datrespectloos. We leven in een tijd van “heel worden”, respect tonen, vergeven en verzoenen.  Pas dan kan er Vrede komen.Spirit Company organiseert daarvoor A Shamans Gathering in Epe bij centrum Oostraven van 24 tot en met 27 september aanstaande een 3,5-daagse bijeenkomst met Elders uit diverse werelddelen. Iedere dag krijgt kleur door een van de Elders (website van Spirit Company www.spiritcompany.org)
Dit zijn Carola Angelica Esparza Calderon, een Chileense “Condorvrouw” die is opgeleid in Mapuche traditie, Hopi Elder Ruben Saufkie en zijn zoon Jordan en grootmoeder Elizabeth Araujo (Guatemala). Zij is de rechterhand en begeleidster van Don AlejandroCirilo Perez Oxlaj, de leider van alle Maya's. Zij zal misschien samen komen met Don Miguel Angel Amaya uit El Salvador. Deze Elders reizen vanuit Lotholorien (Vredesfestival) door naar Nederland om bij ons hun teachings en ceremonies te geven. 

Voor vragen en/of aanmelding voor a Shamans Gathering [email protected]

                                                     

Bron: spiritcompany.org


Geplaatst door Marianne Jaspar

Marianne Jaspar

Mijn “zijn” interesseert zich voor dit leven hier op aarde … wat wil ik hier wil doen …
Dat betekende al van jongs af aan veel kijken, luisteren en denken. Opgegroeid in het zuiden kreeg ik via allerlei Katholieke instanties en mensen waardevolle verhalen mee over liefde, aandacht voor mensen, en van bezit delen...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Marianne JasparLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Hoe groot durf jij te zijn?Bij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.