Kymatica

Kymatica - The Film

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:46605
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:YouTube: Phiktion

Gekoppelde categorieen
Bewustzijn, (Verborgen) nieuws, (Grens)wetenschap

(Agus Judistira) Dit is een krachtige documentaire. Het gaat heel erg diep en heeft een holistische kijk op de wereldsituatie waarin we ons bevinden. Het neemt de gezegde "Zo boven, zo beneden" erg serieus en past deze visie consistent toe. De documentaire is geslaagd in het overstijgen van dualistisch denken en weet zo een heldere focus te verkrijgen op wat het probleem eigenlijk is.

Niet alleen weten de makers van deze documentaire ons verrassende verborgen feiten te vertellen uit de geschiedenis, wetenschap, religie, rechtssysteem, biologie, etc., maar ze krijgen het ook voor elkaar om spiritueel consistent te blijven. Van harte aanbevolen!

Bron: Phiktion


Geplaatst door Agus Judistira

Agus Judistira

Arjan Bos ken ik al een paar jaren omdat ik met hem soms interessante artikelen / videolinks via e-mail heb uitgewisseld, zelfs al voordat Earth-Matters er was. Daarna heb ik ook een paar jaren als vrijwilliger bij Orongo, de webwinkel, gewerkt. Dat ik nu artikelen op Earth Matters mag plaatsen, is eigenlijk een vanzelfsprekende stap...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Agus JudistiraLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Naarmate ik ouder word, ga ik steeds meer van het veld zien.

Johan Cruijff, Nederlands voetballerBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.