2013 Being & Becoming retraite met Andrew Cohen | 7 t/m 16 augustus 2013 | Toscane (Italië)

Still - Meditation

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:8659
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:EnlightenNext

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Bewustzijn, Meditatie, Gnosis, Geografisch, Europa

(EnlightenNext) Ben je nieuwsgierig naar wat er mogelijk wordt als je diepgaand loslaat?
Wil je in contact komen met je zielsverlangen en hoe het beste van jezelf in actie te brengen? Wil je ontdekken hoe je, in nauwe samenwerking met anderen, een nieuwe cultuur creëert? Kom dan naar de Being & Becoming retraite nabij Florence van 7 t/m 18 augustus!

Deze retraite onder leiding van Andrew Cohen, oprichter van EnlightenNext en best-selling auteurvan Evolutionary Enlightenment: A New Path to Spiritual Awakening, is een unieke spirituele reis van 10 dagen. Een reis met spirituele diepte en hoogte; in het eerste deel ervaar je de bevrijdende diepte van gezamenlijke meditatie en in het tweede deel ga je tijdens lezingen en groepsgesprekken, geleid door ervaren EnlightenNext teachers, in op de filosofische principes én breng je deze met elkaar in actie.

Andrew heeft samen met het team van EnlightenNext deze 10-daagse retraite ontwikkeld om
je de ervaring en een begrip te geven van de diepere dimensies van individuele en culturele
transformatie, op dit unieke moment in de geschiedenis.

‘Dit is spiritualiteit voor de moderne mens.’ —Todd M.

Tijdens de retraite kan je:

  • Direct met Andrew Cohen in gesprek terwijl hij je introduceert in het pad, de beoefening en de filosofie van Evolutionaire Verlichting.
  • Lange perioden de bevrijdende kracht van meditatie ervaren.
  • Ontwaken tot wat Andrew de ‘evolutionaire impuls’ noemt – het deel van jezelf dat alleen maar geïnteresseerd is in het creëren van de toekomst.
  • De spirituele wetten van verandering verkennen en de kernprincipes van Evolutionaire Verlichting toepassen in gefocuste discussiegroepen, begeleid door ervaren gespreksleiders.
  • Nieuwe relaties bouwen met andere ‘evolutionairen’ die je interesse in individuele en culturele transformatie delen.
  • Naar huis gaan met een hernieuwd vertrouwen in onze mogelijkheden om bevrijd te leven en een nieuwe cultuur te creëren.

Praktische informatie en kosten

‘Evolutionary Enlightenment and the new culture it promises, is something we can deliberatelyand consciously bring into being. But it is not something that can be manufactured simply throughsitting in a circle and practicing a certain technique or by generating a particular emotional state.It is an emergent perspective, or state of consciousness, that bursts forth spontaneously andmiraculously when the conditions are right. Emergent means that it is something greater than thesum of the parts—a new order of relatedness, a new level of consciousness, a deeper and higherperspective that is always unimaginable until the moment it explodes into existence.’

—Andrew Cohen

Bron; www.enlightennext.nl


Geplaatst door EnlightenNext

EnlightenNext

EnlightenNext is een wereldwijde organisatie die zich richt op het ontdekken en ontwikkelen van nieuwe waarden en perspectieven tussen mensen. Een nieuwe manier van samenzijn, gebaseerd op inzichten uit de traditionele verlichting en hedendaagse kennis over evolutie en de ontwikkeling van bewustzijn...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van EnlightenNextLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Het enige dat mijn leren in de weg staat is mijn opleiding.

Albert Einstein, Duits natuurkundigeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.