Bezoek Inca Sjamaan Don Sebastian 2013 in Harkema, Friesland en Den Haag | diverse data in mei en juni 2013

Don Sebastian

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:17158
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Ayni Spirit

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Bewustzijn, Sjamanisme en natuurvolken

(Ayni Spirit) Don Sebastian, Inca Sjamaan, healer en teacher, is van 18 t/m 26 mei voor de vierde keer in Den Haag en 28 mei t/m 2 juni 2013 voor de tweede keer op bezoek in Harkema, Friesland.

Don Sebastian is een geliefd elder in zijn gemeenschap, die de Inca cultuur en zienswijze op een zeer krachtige en liefdevolle manier vertegenwoordigt. De Inca cultuur, die spreekt over alles wat je doet, te doen in verbinding met je eigen hart in respect voor alles om je heen. Alles is bezield, de mensen, de dieren, de bomen, planten, de hele natuur, Pachamama (moeder aarde) zelf, en eigenlijk alles om je heen. Je gaat ermee om alsof je het zelf bent. Met respect, in zachtheid. 

Don Sebastian is een Paqo (sjamaan) van de Queros, het Inca volk dat 500 jaar hoog in de Andes in afzondering heeft geleefd en op die manier al haar tradities en zienswijze heeft behouden. Zo’n 60 jaar geleden zijn de Quero’s ontdekt door antropoloog Ocar Nuñez del Prado. De laatste tien jaar delen zij hun kennis met de Westerse wereld. Eerder werd hen dat in hun profetieën bekend gemaakt. Ze reizen nu over de hele wereld om de mensen die openstaan voor hun zienswijze te ondersteunen hun hart weer te openen, om weer bezield te zijn en om zich weer te verbinden met Pachamama. De Paqo’s zien haar als een levend wezen, dat beschermd mag worden, maar die je ook kan helpen om je meer thuis te voelen, om je te healen. Er is een wisselwerking. In het quechua (hun taal) heet dit Ayni ofwel sacrale, heilige wederkerigheid. De bergen (Apu’s), meren en alles in onze wereld hebben bezieling (spirit) en kunnen worden aangeroepen om je te helpen en te helen.

Tijdens zijn bezoek aan Harkema zal Don Sebastian workshops geven, despacho ceremonies houden en persoonlijke healingen geven. Ook geeft hij inwijdingen, die ons voorbereiden om het werk dat de Paqo’s doen door te geven in onze eigen omgeving. Dit is ook wat de Paqo’s graag willen. Dat wij hun werk voortzetten en verder uitbrengen in onze wereld, die vaak ver afstaat van de natuur en het respect voor elkaar.

Tijdens zijn werk geeft DonSebastian’s tolk Luis uitleg wat er gebeurt en wat Don Sebastian vertelt. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de Inca-tradities en werkwijze.

Dit is het programma van Don Sebastian in Den Haag:

Zaterdag 18 mei van 20.00 tot 22.30 Despacho ceremonie met Mosoq Karpay Blessings bij Praktijk AyniSpirit in Den Haag.

Maandag 20 mei (2AX Schipluiden. ‘Op Hodenpijl’ serveert ook heerlijke biologische maaltijden. Ze doen een combinatieaanbieding van een maaltijd en de despachoceremonie. Vraag hiernaar bij je aanmelding.

Aanmelden bij Hoey-Sian Brouwers, [email protected] Tel.06-24553200. de pinksterdag): Despacho ceremonie bij ‘Op Hodenpijl’, Rijksstraatweg 20-22, 2636

Zondag 18 t/m vrijdag 24 mei: Healingen en initiaties bij Praktijk AyniSpirit in Den Haag. Een healing duurt een uur, een initiatie 2 tot 2,5 uur.

Zaterdag 25 mei: Nusta workshop, verbinding met je vrouwelijke kracht (voor mannen en vrouwen). Een 1-daagse workshop bij Praktijk AyniSpirit in Den Haag.

Zondag 26 mei: Pachamama (Moeder Aarde) en persoonlijke healing workshop. Een 1-daagse workshop bij Praktijk AyniSpirit in Den Haag.

Voor informatie en aanmelding kan je Ineke Moers mailen of bellen: [email protected] of GSM 06- 22565006 of kijk op de website: www.aynispirit.nl/bezoekquero.php

Dit is het programma van Don Sebastian in Harkema:

Dinsdag 28 mei, woensdag 29 mei, vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni is er ruimte voor persoonlijke healingen en inwijdingen.

Donderdag 30 mei '13 Moeder Aarde workshop, 1 daagse workshop waar ingegaan wordt op de healings technieken van de Paqo’s. Aanvang 9.30 - 17.30 uur in Harkema.

Vrijdag 31 mei: Despacho met blessing van de Mosoq Karpay. Tijd: 20.00 - 22.30 uur. Inloop vanaf 19.30 uur. Plaats Harkema.

Zaterdag 1 juni: Despacho met blessing van de Mosoq Karpay. Tijd 20.00 - 22.30 uur. Inloop vanaf 19.30 uur. Plaats: Harkema.

Zondag 2 juni '13 Nusta Karpay/Godinnen Workshop. 1 daagse workshop gegeven waarin je leert werken met de Nusta’s, de vrouwelijke energie, die in balans mag komen met onze westerse mannelijke energie. Aanvang 9.30 - 17.30 uur in Harkema.

Meer informatie over het bezoek van Don Sebastian in Harkema is te vinden op www.naarjelevenspad.nl. Aanmelden voor de despacho ceremonie, een workshop of een healing/ inwijding kan bij Frank Laros en Ruby Palarczyk via [email protected] of GSM 06 276 276 97.

Op maandag 3 juni gaan Don Sebastian en Luis door naar Ierland, waar zij hun mooie werk voortzetten.

Bron: www.aynispirit.nl/bezoekquero.php


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Het is onverstandig om geen rekening te houden met een levende draak, wanneer je in de buurt woont.

J.R.R. Tolkien, Brits schrijverBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.