Uitnodiging cursus Essentiele meditatie | 20 t/m 24 juni 2013 | Gent (België)

Essentiele meditatie

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:8292
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Essentiële Meditatie

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Bewustzijn, Meditatie, Geografisch, Europa

(Essentiële Meditatie) Ik nodig je van harte uit om deel te nemen aan de basiscursus Essentiële Meditatie.  De beoefening van Essentiële Meditatie schenkt je geestelijk en lichamelijk diepe rust, een heldere rust die krachtiger werkt dan de rust van de diepe slaap. Dit werkt innerlijk diep harmoniserend en lost op zachtaardige wijze vele kleine en grote trauma's op.
 
Essentiële Meditatie geeft een grotere geestelijke helderheid en kracht, sereniteit in drukte en uitdagingen, en ondersteunt je creativiteit op alle terreinen van je leven (1). Deze techniek biedt, wanneer je in een destructieve relatie bent (geweest), het fundament voor herstel van je innerlijk comfort. Hij ondersteunt al het andere wat je voor je ontplooiing onderneemt.
 
Essentiële Meditatie is afkomstig uit de vedische traditie, de wetenschappelijke en spirituele traditie uit het oude India.
 
De cursus omvat 8 lessen en wordt gegeven te Gent.
 
Les 1 wordt gegeven op donderdag 20 juni. Deze les begint om 19:00.
 
Lessen 2 tot en met 5 worden gegeven op 21, 22, 23 en 24 juni.
 
Les 2 is niet in groep maar individueel en daarvoor spreken we een tijdstip af. Lessen 3 tot en met 5 zijn telkens om 19:00.
 
Lessen 6 tot en met 8 worden gegeven op latere tijdstippen met telkens ongeveer een maand ertussen. Die data worden op een later tijdstip vastgesteld.
 
De kostprijs van de cursus (alle 8 lessen) is €480,-, het cursusbedrag kun je ter plaatse voldoen. Mensen met een inkomen op bijstandsniveau kunnen deelnemen voor €240,-. Gelieve bij de aanmelding aan te geven als je hiervan gebruik wilt maken. Kinderen jonger dan 14 jaar kunnen gratis deelnemen samen met een ouder of voogd.
 
Extra begeleiding is mogelijk (2).
 
Als je Essentiële Meditatie eenmaal hebt geleerd, dan kun je de techniek zelfstandig beoefenen. Je legt er een stevige basis van stilte mee, waardoor alles wat je doet voor je ontwikkeling meer vrucht zal dragen.
 
Je kunt je aanmelden voor de cursus door op dit bericht te antwoorden. Als je vragen hebt, dan mag je me ook bellen op nr +31 6 347 108 67.
 
(1) Lees over Essentiële Meditatie op essentielemeditatie.nl/
het overzicht van de lessen vind je op essentielemeditatie.nl/lo
 
(2) informatie over consulten vind je op zelfbescherming.org/consult
 
N.B. Er begint een cursus in de Achterhoek op 6 december en een cursus te Amsterdam op 18 december. Aanmelden voor deze cursussen is nog mogelijk.


Geplaatst door Jan Louwes
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

I never know what the next lesson is going to be, because we’re not supposed to know; we’re supposed to trust ourselves to discover it.

-- Melody BeattieBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.