Coach je ziel naar wijsheid - Inzicht krijgen in de realiteit van ieder moment

coach je ziel naar wijsheid

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:5099
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Uitgeverij Akasha

Gekoppelde categorieen
Bewustzijn, Boeken

(Akasha) Astrologie, spirituele inzichten en boodschappen van de geesteswereld komen samen in dit kaartspel. Je krijgt inzicht in je handelen en het verlangen van je ziel wordt duidelijk. De kaarten hebben steeds betrekking op wat er bij jou speelt. Ze verduidelijken je huidige standpunt en geven aan hoe je bewuster met je situatie kunt omgaan.

Het is de bedoeling om jezelf steeds de vraag te stellen wat de kaarten je duidelijk willen maken. Een kaart die je een onaangenaam gevoel geeft is net zo belangrijk als een kaart die je bevestigt. Wie naar inzicht zoekt komt onvermijdelijk een onbewuste kant van zichzelf tegen. Door de confrontatie met jezelf aan te gaan over dit onbewuste stuk geef je jezelf de kans om bewuster met het leven om te gaan.

Als je naar inzicht zoekt, is het zinvol om te weten op welk domein dit van belang is. Het trekken van een domeinkaart, die gebaseerd is op de twaalf huizen in de astrologie, maakt het domein duidelijk.

  • Als je weet welke situatie inzicht nodig heeft, komt de vraag hoe je bewust met deze situatie kunt omgaan. De actiekaarten helpen je te verduidelijken welke actie je kunt ondernemen op jouw domein.
  • De boodschap van de volgende kaart, de boodschapkaart, vertelt hoe je je aanpak kunt verfijnen. De boodschappen zijn in seances doorgegeven door een hogere ziel, Meester Anthon.  
  • De confrontatiekaarten laten je de confrontatie aangaan met betrekking tot onbewust gedrag in jouw levenssituatie.  
  • Om na te gaan of je nieuwe inzicht overeenstemt met de weg van je ziel, trek je ten slotte een inzichtkaart.

Spiritualiteit beleven en bewust leven kunnen in essentie worden herleid tot drie pijlers: de realiteit zien, voelen wat het je doet en het verwoorden. ‘Coach je ziel naar wijsheid’ brengt deze drie uitgangspunten samen.

Dit kaartspel kan individueel gebruikt worden, maar is ook zeer geschikt voor groepen en bij coaching en therapie.

De auteur, Steven Smitt, is opgeleid tot spiritual en mental coach door William Gijsen en Joke Dewael. Hij geeft thema-avonden in Spiritueel Centrum Hasselt. In het dagelijks leven is hij onderwijzer.


Coach je ziel naar wijsheid

Inzicht krijgen in de realiteit van ieder moment

Boek in doos met 130 kaarten

Steven Smitt

112 pagina’s

€ 24,50

ISBN 978 94 6015 078 4


Geplaatst door Uitgeverij Akasha

Uitgeverij Akasha

Akasha is een spirituele uitgeverij die midden in de maatschappij staat. We zijn vriendelijk, open, bewust en persoonlijk. De uitgeverij is gevestigd in het mooie Drenthe. Geïnspireerd door rust en ruimte wordt er hard gewerkt aan nieuwe boeken...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Uitgeverij AkashaLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ondanks alles geloof ik in de innerlijke goedheid van de mens.

Anne FrankBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.