Drieluik Art of Listening met Ariane Grigo | lezing: 27 maart 2013, Baarn | workshopdag: 6 april 2013, Schipluiden | verdiepingsweekend 20 en 21 april 2013, Schipluiden

Ariane Grigo | Art of Listening

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:6537
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Orongo

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Bewustzijn, Meditatie

Drieluik Art of Listening - Wonder van leven

Ariane is mediamiek begaafd (heldervoelend, -horend en -wetend) en kan hierdoor snel tot de kern komen binnen een hulpvraag, bestaande patronen doorzien en mensen van hieruit leiden tot ruimte, vrijheid en inzicht. Sinds 1994 gebruikt zij haar zintuiglijke communicatie en visionaire blik om te kunnen vertalen waarin mensen gehoord willen worden. Ariane heeft een eigen praktijk en werkte de laatste jaren als directeur en docent aan de 4D-life Academy. Hiernaast verzorgt zij internationale trainingen en workshops. 

Drieluik Art of Listening
Ariane Grigo ontwikkelde samen met Jolanda Vuyk het drieluik Art of listening, gericht op helder zintuiglijke waarneming en aanraking. Dit drieluik is voor iedereen toegankelijk en bestaat uit een lezing, workshop en een verdiepingsweekend. De lezing en workshopdag zijn los van elkaar te volgen. Deelname aan het verdiepingsweekend kan alleen in combinatie met deelname aan de workshopdag. Heldere zintuiglijke waarneming zal een nieuwe wereld in ervaring en communicatie tonen.  De inhoud van de lezingen en workshops is gechanneld en zal zijn afgestemd op de groep. 
 
Lezing
Tijdens de lezing Art of Listening vertelt Ariane Grigo over de functie van het zenuwstelsel en de ademhaling als transformator tot andere waarneming. De lezing geeft uitleg over de voor- en achterkant van onze zintuigen en het verschil tussen kijken en zien, horen en luisteren, denken en weten. Hiernaast is er ruimte voor een gezamenlijke meditatie, het beantwoorden van vragen en een korte demonstratie.
 
Reis van helder zien
Ariane Grigo: “We beschikken allemaal over de intelligentie van het leven, maar nemen onvoldoende ruimte om te luisteren naar onze innerlijke stem en de wijsheid van ons hart. De ingang van hart en zenuwstelsel biedt een wonderlijke en wijze wereld van helder waarnemen. Leef in verbinding met de natuurlijke ritmes. Ik neem je mee op een reis van zuivering en helder zien.”
 
Heldere waarneming verrijkt je manier van leven. Het bevordert een liefdevolle en natuurlijke levenswijze. Kom naar deze lezing en ontdek de volgende stap naar verbinding!
 
Datum: 27 maart 2013
Tijd: 19.30 - 21.30, deur open 19.00
Locatie: Conferentiecentrum Drakenburg, Dr. A. Schweitzerweg 1, 3744 MG Baarn
 
 
-----------
 
Workshopdag
De workshopdag Art of Listening richt zich vooral op persoonlijke transformatie en de uitleg van de filosofie en technieken voor het ontdekken van onze heldere zintuiglijke waarneming. Op deze dag krijg je tools aangereikt die je thuis kunt gebruiken en waar je verder mee kunt oefenen. We gaan vooral DOEN! De groep wordt in stappen begeleid door Ariane Grigo en een assistent. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers. 
De workshop bestaat uit drie onderdelen: theorie, demonstraties en praktische oefeningen. De oefeningen zijn gericht op de balans van het centraal zenuwstelsel (openen van drie poorten), en op helder waarnemen. Meditatie, ademhaling, pranayana oefeningen en Chi Kung ondersteunen de oefeningen. 
 
Openen van de poorten
Ariane Grigo: “Heldere zintuiglijke aanraking opent een nieuwe wereld in ervaring en communicatie. Je zult je eigen signalen beter kunnen horen en begrijpen, naast die van de mensen, dieren en natuur om je heen. We openen de poort tot aan het netwerk van levensintelligentie.”
 
Helder weten, voelen, horen en zien kunnen je manier van leven verrijken. Het bevordert een liefdevolle en natuurlijke levenswijze. Kom en zet de volgende stap naar verbinding!
 
Praktisch
Doe gemakkelijke, loszittende kleding aan en neem een matje, schrijfspullen en warme sokken of sloffen mee. 
 
De workshopdag is inclusief biologische lunch.
 
Datum: Zaterdag 6 april 2013
Tijd: 11.00 - 17.00, deur open 10.30
Locatie: Op Hodenpijl, Rijksstraatweg 20-22, 2636 AX Schipluiden 
 

-----------

Verdiepingsweekend
Het verdiepingsweekend Art of Listening is het vervolg op de workshopdag en is dan ook alleen te boeken als je de workshop hebt gevolgd. In dit weekend maken we de overgang naar leren ‘lezen’ van het celgeheugen, energievelden en lichaamshouding. Ook luisteren we naar het verhaal achter het verhaal. Er is aandacht voor verdiepende technieken en persoonlijke vragen. We werken in kleine groepjes waarbij deelnemers elkaar ‘lezen’ en feedback geven. Tenslotte belicht Ariane de samenhang van de stoffelijke en fijnstoffelijke wereld als informatiebron. Deelnemers leren zien hoe zij kunnen creëren! De groep wordt in stappen begeleid door Ariane Grigo en een assistent. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers.
 
De dagen bestaan uit drie onderdelen: theorie, demonstraties en praktische oefeningen. Meditatie, ademhaling, pranayana oefeningen en Chi Kung ondersteunen de oefeningen. 
 
Geloof jij in de creatie of in de creator?
Ariane Grigo: “We zijn gewend om alleen te geloven wat we kunnen zien en aantonen. We geloven in het bewijs van de vorm. Maar ver hiervoor bevindt zich een creator die ervoor zorgt dat alles wat we zien en geloven, gecreëerd wordt. Dus hoe creëren wij eigenlijk? Wat is onze bron? Geloof jij in de creatie of in de creator?”
 
Eenmaal ontwaakt kun je deze rijkdom verbinden met je passie en doorgeven in het dagelijkse leven!
 
Praktisch
Doe gemakkelijke, loszittende kleding aan en neem een matje, schrijfspullen en warme sokken of sloffen mee. 
  • Alleen in combinatie met de Workshopdag
  • Het verdiepingsweekend is inclusief biologische lunch 
  • Prijs:  €300 
  • Datum: Weekend 20 en 21 april 2013
  • Tijd: 11.00 - 17.00, deur open 10.30
  • Locatie: Op Hodenpijl, Rijksstraatweg 20-22, 2636 AX Schipluiden


Geplaatst door Orongo

Orongo

Als webshop met producten voor een bewust, gezond en (h)eerlijk leven is Orongo trotse sponsor van Earth Matters. 

www.orongo.nl


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van OrongoLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Spelen omvat een geniale niet te definiëren energie, die op onnavolgbare wijze het binnenste verbindt met diens ware bron. En ware geaardheid zal zich weldra uiten, in zelf scheppend vermogen.

Moniek van PeltBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.