Biodanza & Tantric Touch weekend met Nicolet Roelfsema & Dick Nijssen met € 40,- Earth Matters lezers korting | 5 - 7 april 2013 | Heerde, Gelderland

dansen

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:14155
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Helioscentrum

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Dans, Bewustzijn, Meditatie, (Verborgen) nieuws, Geografisch, Nederland

(Helioscentrum) - Eros, pure levenskracht en verbinding vanuit de liefde die je bent -

Een weekend in het teken van intiem contact en aanraking op zowel fysiek, emotioneel als spiritueel niveau. Een omarming van ons totale wezen, het pure zijn, in een omgeving die veilig en ondersteunend is. Om het leven te kunnen voelen stromen, ons er dieper voor te openen en het te verlevendigen via dans en koesterend contact. Steeds weer opnieuw gaat het over de ervaring, in het hier en nu, via het lichaam. Je kunt het in je hoofd allemaal weten maar op het moment dat het niet geleefd wordt in de realiteit is het geen werkelijkheid. 

Dit weekend geeft je de mogelijkheid om je spirit, je verlangens en al het leven dat zich in jou bevindt tot expressie te brengen en vorm te geven. Vanuit totale vrijheid en in verwondering over wie wij zijn en wat het leven voor ons in petto heeft. Open voor verrukking en met oervertrouwen in liefde verbonden... 

In dit weekend zullen we onszelf en elkaar bekrachtigen, voeden, ontspannen en helen. 

Daarbij maken we o.a. gebruik van:
* Biodanza
* Tantrische meditaties op jezelf en in verbinding met een partner
* Diverse subtiele, speelse, opwindende, helende en ontspannende aanraakvormen

Biodanza en Tantric Touch weekend voor paren en singles
Kosten € 295,- inclusief volpension.

Je krijgt € 40,- korting op deze prijs als je bij aanmelding het codewoord 'Earth matters' noemt.

Voor meer info en aanmeldingen kijk op www.helioscentrum.nl/biodanza.html

Dick Nijssen

Dick Nijssen: 
Sinds 1986 heb ik in mijn workshops, maar ook in privé-sessies, vele mensen mogen begeleiden in het tot stromen brengen van geblokkeerde energie. Het klinkt als een cliché, maar ik heb ontdekt dat alles begint bij het thuiskomen in een diepere liefde in jezelf. Van daaruit wordt genieten van intimiteit en seksualiteit een natuurlijk gegeven. Ik heb diverse trainingen gedaan bij o.a. Margo Anand, Mantak Chia en Daniel Odier op het gebied van Tantrische en Taoïstische seksualiteit. Samen met Nicolette geef ik dit weekend op mijn eigen Helios Centrum in Heerde. Overnachtingen bij ons zijn meestal in een 1 of-2 persoonskamer. Onze topkoks zorgen er voor dat ook in culinair opzicht het echt genieten wordt dit weekend!





Over Nicolet Roelfsema (Dances with Life):

Zij organiseerde de eerste school voor Biodanza in Nederland (Amsterdam 2001) en was tevens de eerste student die aan deze school en in Nederland afstudeerde. Zij geeft les vanaf 2005 en heeft wekelijkse groepen opgestart in Amsterdam, Leeuwarden, Groningen en Haarlem, alsmede vele weekenden en vakanties in binnen- en buitenland georganiseerd.
Zij heeft een unieke manier van lesgeven die door haar deelnemers omschreven wordt als aards, authentiek, walk your talk, echt en puur, uit het hart.
Voor Nicolet is het belangrijk om voorbij vastliggende structuren en patronen steeds weer opnieuw, vanuit vrijheid, te kunnen creeren, in het hier en nu, waarbij niets voor haar vanzelfsprekend is. Om volledig jezelf te kunnen zijn, waarbij alle aspecten in het licht mogen komen. En van daaruit, in flow, te zijn. Dat is een groot avontuur en vraagt oervertrouwen, overgave en moed.

Bron: www.helioscentrum.nl


Geplaatst door Dick Nijssen

Dick Nijssen

Het sterven van mijn vader toen ik 13 jaar oud was, stortte mij in een crisis over de zin van het leven. Pas toen ik op mijn 20ste leerde mediteren begon alles in mijn leven weer op zijn plek te vallen. Mijn worsteling met de grote levensvragen transformeerde zich in een levenswijze waarin ik mijn spirituele ontwikkeling centraal stelde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Dick Nijssen



Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen





Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Praat niet langer na. Spreek zelf! Vind je eigen taal terug, je eigen woorden en klanken, je eigen gevoel.

Moniek van Pelt











Bij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.