Interactieve lezing: Breng ware LIEFDE in je relaties

Christien

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:7734
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Centrum Goud

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Bewustzijn, (Verborgen) nieuws, Geografisch, Nederland

(Centrum Goud) Christien Boosten, auteur van het op 1 september 2012 verschenen boek: Scheppen in Liefde, van voorwaardelijke naar onvoorwaardelijke liefde, laat je zien op welke wijze je een liefdevolle relatie opbouwt met jezelf.

Het hele leven bestaat uit relaties, en de relatie met jezelf vormt de basis voor alle relaties. Daarom is het fijn wanneer je je relaties op orde hebt. Niks zal je dan nog in de weg zitten om je leven in een vrije stroom te beleven.

Ieder mens die zichzelf helemaal leert kennen, aanvaarden en liefhebben, zal een vrij mens zijn en niet meer uit balans raken door kwetsuren en conflicten. De ware, onvoorwaardelijke liefde, zal vrijelijk kunnen doorstromen naar alle relaties. Je bent in staat om andere mensen te ZIEN en te ERVAREN,
zonder dat oordeel of mening of verwachting je nog beïnvloedt. Je kunt op een volwassen wijze met anderen omgaan; vanuit kalmte, met aandacht en in verbinding, met ruimte voor elkaar. Je bent bevrijd van beperkende gedachten, meningen, overtuigingen, gevoelens en emoties, en hanteert deze zodat ze dienend voor je zijn.

Je zult zien, als de relatie met jezelf op orde is, komt er stroming in alle relaties: met je ouders, je familie, je geliefde, je kinderen, buren, collega's, dieren, de natuur, met iedereen die je ontmoet, met alles wat je doet. Er zullen geen conflicten meer zijn, omdat die geen kans van slagen meer hebben. Het betekent wel dat je iedereen werkelijk vanuit je hart in de eigen waarde en in het eigen leven kunt laten. Het betekent ook dat je steeds meer mensen ontmoet met wie je direct een hart/ziel connectie voelt en dat je weet wat je hart ervaren wil. En het betekent dat je liefdesrelatie zal groeien en bloeien als nooit tevoren.

Wanneer en waar:

Vrijdag 22 maart 2013 bij Centrum Goud te Eibergen, Hemstea 3, 7152 BD Eibergen, www.centrumgoud.nl

Aanvang: 19:30 uur, einde 22:00 uur.

De zaal gaat open om 19:00 uur.

Bijdrage: € 10,- per persoon.

Informatie en aanmelden:

Graag van tevoren aanmelden bij [email protected] of bij [email protected]

Wil je meer informatie? Mail naar een van bovenstaande adressen of bel met Christien Boosten

013 5400708 of met Dinant Hengeveld 0535 728526.

Het boek 'Scheppen in Liefde, van voorwaardelijke naar onvoorwaardelijke liefde' zal deze avond te koop zijn tegen speciale lezingkorting (zie voor meer informatie: webshop.elikser.nl/scheppen-in-liefde.html)

Bron: www.centrumgoud.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Geplaatst door Jan Louwes
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Je zorgen maken is als bidden voor wat je niet wilt.

Isaac ShapiroBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.