Diane Dunn comes to the Netherlands | 7 -9 juni 2013 | Rotterdam

Dianne Dunn

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:10741
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Paz y Luz Peru

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Bewustzijn, Sjamanisme en natuurvolken, Geografisch, Zuid-Amerika, Gnosis

(Paz y Luz Peru) In juni 2013 komt Diane Dunn, auteur van "CUSCO: De poort naar innerlijke wijsheid" en "CUSCO II: De magie van de Munay-ki - A Love Story" naar Nederland. Diane is een genezers en meesteres in de Andes spirituele traditie. Sinds 2000 woont deze geboren Amerikaanse in Peru. Na jaren bij sjamanen in de binnenlanden van Peru in de leer te zijn geweest heeft Diane Paz y Luz, een retraite- en healing centrum in de heilige vallei Pisac in Peru gebouwd.

Workshop de 9 inwijdingen in de Munay-Ki en de 4 elementen
Van 7-9 juni 2013 zal Diane Dunn de 9 Munay-Ki initiaties van de Q’ero sjamanen doorgeven en aanleren hoe ingewijden zelf de Munay-Ki weer kunnen doorgeven. Hierbij werkt zij met de vier elementen, water, aarde, vuur en wind vanuit de Andean traditie.

Over de Munay-Ki
De negen Munay-Ki initiatie riten komen uit de Andes spirituele traditie in Peru. Deze Rites kwamen voor ons beschikbaar in deze vorm in 2006.

De Munay-Ki Rites zijn energetische transmissies en helpen ons om een nieuwe architectuur te ontwikkelen in ons lichtgevend energie veld. De initiaties worden gegeven in deze nieuwe vorm, als de volgende stap in de evolutie van de mensheid, om de neuro-paden in het lichaam af te stemmen en echt verschuiven menselijk bewustzijn. De initiatie riten, stellen ons in staat om over te stappen naar de taak van lichtwerkers voor de Aarde en de hele schepping.

Mensen worden aangetrokken tot de Munay-Ki, omdat zij hun leven op een positieve manier willen veranderen. Er bestaat het vertrouwen en de overtuiging dat we door deze rituelen ons met een hogere bron verbinden en zo mede-scheppers worden van de wereld die we dromen.

Over de Andean traditie
Deze traditie heeft geen institutionele voorzieningen, noch hiërarchie van leiders die mensen vertellen hoe ze zich moeten gedragen. Het is eerder een traditie die werkt op de mystieke en energetische niveaus. Het begrijpt dat we deel uitmaken van een groter geheel. De zon die opkomt dagelijks ons leven geeft. De zaden planten we ons levensonderhoud. Het is een traditie die weet dat wat we zaaien we oogsten. Het is een traditie die het belang van Ayni, wederkerigheid kent - het principe dat wat we geven, we ontvangen en wat we ontvangen we geven. Dit is de wet van de natuur, de geschapen orde van de dingen. Het gaat over het leven in juiste relatie met onszelf, de ander en de hele schepping.
De Andes-traditie herinnert ons eraan dat we zijn nauw verbonden met alles en iedereen om ons heen. Als we in balans zijn, dan zijn we in het ritme van de natuurlijke stroom der dingen. Het leven vereist dan veel minder inspanning om zo veel meer te bereiken.

Nog meer over Diane Dunn
Oorspronkelijk komt Diane uit New York, na een carrière in het theater, studeerde ze af aan Union Theological Seminary. In de jaren 1990 werkte ze net na de bevrijding van Nelson Mandela aan het ontwikkelen van een outreach-programma voor dak-en thuislozen in het centrum van Johannesburg, ze gaf leiding aan een wekelijkse praatgroep en zelf genezingscirkel. In 1998 tijdens een toespraak in Johannesburg in 1998 ontmoette Diane Alberto Villoldo, de man die de rites met de sjamanen over de wereld verspreid heeft. Inmiddels heeft zij 2 boeken geschreven over de Andean traditie en de Munay-Ki, en heeft zij een retraite- en healingscentrum in Peru opgericht waar zij haar droom “United Vision” werkelijkheid maakt. Diane is in staat een brug te slaan tussen onze moderne cultuur en de Peruaanse cultuur. Ze laat zien dat deze Andean traditie en spiritualiteit openstaat voor iedereen, ongeacht waar je wieg heeft gestaan, en iedereen kan de initiaties ontvangen, doorgeven en werken met de 4 elementen. 

Bron: pazyluzperu.com


Geplaatst door Jan Louwes
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Hoe 'Het zou moeten zijn' heeft nooit bestaan, maar mensen blijven proberen ernaar te leven. 'Hoe het zou moeten zijn' bestaat niet, er is alleen wat er is.

Lenny Bruce, Amerikaans stand-upcomedianBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.