Ga 20 dagen mee op geluksroute en 'Sta sterk en gelukkig!' | Gratis cursus start 23 maart

Blij!

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:5923
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Bewustzijn, Agenda

(Coachloper) Deze online route word je GRATIS aangeboden en is voor iedereen die meer geluk in zijn leven wil ervaren. Wij willen onze expertise voor een gelukkig leven - ongeacht je omstandigheden - aan jou schenken. Werk aan je geluk, want geluk werkt en vaak makkelijker dan jij denkt.

Laat je 20 dagen meenemen door Coachloper (Nienke Lokhorst), Merlijn Koch en Sheila Neijman

Elke dag ontvang jij inspirerende mails die jou inzichten geven. Je krijgt opdrachten, oefeningen, tools, skills en technieken aangereikt die jouw geluksgevoel verhogen. Je ontvangt leuke verrassingen en leert inspirerende mensen kennen en je kunt een PRIJS winnen t.w.v. € 255. Verder zijn er webinars en is er een speciale facebookpagina 'sta sterk en gelukkig' opgericht waarbij jij kunt aansluiten. Deze groep is alleen voor deelnemers van de geluksroute.

Voor wie

Iedereen wil graag een gelukkig leven. En het liefst op een eenvoudige manier. Met deze geluksroute kan dat. Het is voor iedereen die een basis wil leggen om sterker en gelukkiger in het leven te staan.

Resultaten

Als jij je daadwerkelijk 20 dagen lang committeert, de oefeningen doet en met plezier gebruik maakt van de mogelijkheden, zul jij je sterker voelen en gelukkiger. Hoe meer energie jij hierin stopt, hoe meer jij er ook uithaalt.

Waarom

Geluk is goed voor iedereen. Als jij werkt aan je geluksgevoel heeft dat niet alleen invloed op jezelf, maar ook op je omgeving en de samenleving. Daar willen wij graag ons steentje aan bijdragen.

Startdatum

Zaterdag 23 maart!

Meld je direct aan.
Via onderstaande link kunnen mensen zich aanmelden en is meer informatie te vinden over
de 'Sta Sterk en Gelukkig', 20-daagse online geluksroute. 

http://www.coachloper.nl/geluksroute.html.

Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

We kunnen niet veranderen tenzij we het accepteren. Verwerping bevrijdt niet, ze benauwt ons.

Carl Jung, Zwitsers psychiaterBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.