Inspiratie avond Spiritual Self Confidence | 15 maart Orvelte

Spiritual Self Confidence

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:6285
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Enlighten next

Gekoppelde categorieen
Agenda, Bewustzijn

(Decide2Develop) Zelfvertrouwen wordt meestal gezien als een positieve kwaliteit. Zodra iemand Spiritueel Zelfvertrouwen heeft, voel je een directheid, diepte en helderheid. Na een introductie over het onderwerp zullen we vanuit een bevrijd perspectief met vraag en antwoord het thema verdiepen. Met Rob van Vliet (EnlightenNext) en Hans van Dalsum. 

Als geïnspireerd beoefenaar en student van Evolutionaire Spiritualiteit zetten (resp.) Carla de Ruiter en Hans van Dalsum je aan tot het ontdekken van wat leven is, vanuit een ruimer en bevrijdend perspectief. Zij doen dit op een gepassioneerde manier, waarbij je in je eigen ervaring ontdekt dat we deel zijn van een continu veranderingsproces en wat het betekent om vrij te zijn.

Elke inspiratieavond onderzoeken we een ander thema met elkaar, vanuit onze eigen directe ervaring. 

Ontdek op onze inspiratieavonden, wanneer we de bescherming van onze verdedigingsmechanismen loslaten, hoe naakt, echt en kwetsbaar we zijn. Vanuit deze echtheid, is het leven betekenisvol en is er ruimte voor iets nieuws.

De inspiratieavonden zijn laagdrempelig en voor iedereen geschikt, die geïnteresseerd is in de diepere dimensies van het leven.

Op  15 maart en 31 mei zal Rob van Vliet, Global events manager EnlightenNext en directeur EnlightenNext Nederland, samen met ons de inspiratieavond begeleiden. Hij leidt veelvuldig nationale en internationale seminars voor EnlightenNext en is erg gepassioneerd over de toepassing van de principes van Evolutionaire Spiritualiteit in nieuwe (werk)gebieden.

Orvelte (Drenthe) | Orvelterveld 7 | vr 15 maart | 19.30 – 22.00 | € 15,- | studenten € 10,-

Bron: www.decide2develop.nl

Decide2develop begeleidt en inspireert bij de ontwikkeling van een ruimer en bevrijdend levensperspectief. Voor mensen en organisaties die vooruit willen en zich verantwoordelijk voelen voor het creëren van een nieuwe toekomst. Op een manier die bij het leven van vandaag en morgen past én waarbij je in je eigen ervaring ontdekt dat we deel zijn van een continu ontwikkelingsproces.

 

 Hans van Dalsum en Carla de Ruiter


Geplaatst door EnlightenNext

EnlightenNext

EnlightenNext is een wereldwijde organisatie die zich richt op het ontdekken en ontwikkelen van nieuwe waarden en perspectieven tussen mensen. Een nieuwe manier van samenzijn, gebaseerd op inzichten uit de traditionele verlichting en hedendaagse kennis over evolutie en de ontwikkeling van bewustzijn...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van EnlightenNextLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Soms valt het een generatie toe om groots te zijn. Jullie kunnen die generatie zijn.

Nelson Mandela, ex-president van Zuid-AfrikaBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.