Vervolg Kristalceremonie met Kiesha

Kiesha

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:5906
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Bewustzijn

(Earth Matters | Arjan Bos)  Gister hebben we een zinderende ceremonie met Kiesha mogen beleven. Er waren 1.300 mensen in Rotterdam, en duizenden mensen uit 47 landen hebben het thuis op de live stream gevolgd. De aantallen zijn indrukwekkend, de energie was dat zeker ook! 

Komende week krijgt het bijzondere kristal dat honderden jaren van generatie naar generatie is doorgegeven en speciaal voor deze ceremonie is bewaard, een plek in de Nederlandse bodem. Op haar eigen website zal ze uitgebreid verslag doen van deze ceremonie. 

Over 2 weken hebben we een interview met Kiesha gepland en we willen onze lezers graag de gelegenheid geven haar een vraag te stellen. Dus als je een brandende vraag voor haar hebt kun je ons dat op een speciaal daarvoor aangemaakt e-mailadres laten weten: [email protected] 

Wij zijn nog heerlijk aan het nagenieten :-) Wat een fantastische energie! 

Met veel dank aan Heart4earth voor de organisatie!


Little Grandmother

14 mei 2012

Oefening: Gebruik maken van de Aardse en Kosmische Energie om te ontwaken.

Ik heb veel geleerd over heilige geometrie en hoe energie zich in scheppingspatronen beweegt. Alhoewel een aantal patronen veel te complex is voor mij om uit te leggen (en ook om te begrijpen!), leerde ik een bijzondere energie meditatie die de energie van de Aarde en van de Kosmos gebruikt om je Great I AM te kunnen activeren, ook wel iemands Lichtlichaam genoemd. De meditatie is gebaseerd op een zes-puntige ster. Drunvalo Melchizedek is een bijzondere spirituele leraar in onze tijd die vele jaren heeft gewijd aan het helpen mensen te leren dit lichtlichaam te activeren, dat we ouderen de Mer-Ka-Ba noemen. Mijn advies aan mensen is om meer over de activering van de Mer-Ka-Ba te gaan leren bij iemand als Drunvalo. Hij heeft bijzondere kennis van de wetenschap van de Mer-Ka-Ba en weet echt wat hij doet. Ik wil jullie graag deze oefening schenken zoals deze aan mij gegeven is. Omdat ik geen wetenschapper ben, heb ik de oefening sterk vereenvoudigd, zodat ik hem goed kan begrijpen en in staat ben om hem te gebruiken en te delen met anderen. Het kan zeer bruikbaar zijn voor diegene onder jullie die behoefte hebben aan een eenvoudige visualisatie oefening. 

De zes-puntige ster, die de vertegenwoordiging is van de Aarde en de Kosmos, het mannelijke en het vrouwelijke, wordt in deze meditatie gevormd door twee piramiden, de één met de punt naar boven wijzend richting de Kosmos, die staat voor de mannelijke of de Vader energie en de ander met de punt naar beneden wijzend, richting de Aarde, die staat voor de vrouwelijke of de Moeder energie. Stel je voor dat deze twee piramides van licht je lichaam omhullen en elkaar kruisen ter hoogte van je buik of je sacrale chakra. De met de punt naar boven gerichte piramide is van gouden licht gemaakt. Het licht daalt vanuit je kroon chakra bovenop je hoofd en draait tegen de klok in. De met de punt naar beneden gerichte piramide is gemaakt van groen licht. Het licht stijgt vanuit Moeder Aarde door je voetzolen en draait met de klok mee. Terwijl je inademt stel je je voor dat de door licht gevormde piramides binnen in jou Aarde en Kosmos verenigen, Moeder en Vader, in jouw kern. Voel de genade en liefde voor Moeder Aarde en voor Great Spirit beiden in je, terwijl hun energieën in jou en om jou heen circuleren en samensmelten in het centrum van jouw lichaam. Als je begint je te verbinden met je hogere zelf zal je warmte en een extase door je lichaam voelen stromen. Wanneer je dit begint te voelen en je gaat nadenken of je wordt je bewust van wat er gebeurt, kan je het gevoel weer verliezen. Probeer in het gevoel te blijven totdat je een gevoel van groter worden/uitzetting en volledig verlicht zijn ervaart. Het kan handig zijn om met één piramide te beginnen en deze te laten draaien voor je de tweede piramide er overheen laat gaan. Als het visualiseren van een driedimensionale piramide die in de ruimte draait lastig is, neem dan een trechtervorm als bijvoorbeeld een tornado. Als ik deze oefening doe laat ik de piramides geleidelijk groter worden zodat ze steeds verder de ruimte in gaan.

Alhoewel deze oefening in het begin moeilijk is, zal hij je spirituele frequentie meer doen toenemen dan welke andere oefening die ik ooit heb gegeven. Het is een sleutel om verbinding te maken met het universele bewustzijn en met jouw Great I AM.

Little GrandmotherGeplaatst door Arjan Bos.
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Wanneer de macht van de liefde de liefde voor macht overwint, zal de wereld vrede kennen.

Jimi Hendrix, Amerikaans gitaristBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.