Gratis live stream van lezing en Kristal Ceremonie met Little Grandmother | 16 juni 2012

Kiesha Crowther

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:17997
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:heart4earth

Gekoppelde categorieen
Bewustzijn, Agenda, Sjamanisme en natuurvolken

Zaterdag komt Kiesha Crowther (Little Grandmother) in Rotterdam voor een lezing en een wel zeer bijzondere kristalceremonie. De organisatie is in handen van Heart4Earth en zij hebben een gratis livestream mogelijk gemaakt! De bedoeling is dat we met zoveel mogelijk mensen de ceremonie met onze intentie ondersteunen. Hoe groter het lichtveld des te mooier is de healing en verandering die komen mag. 

De livestream is geheel gratis en als je wilt kun je je vrienden, ook in het buitenland, uitnodigen om dit bijzondere event live mee te ondersteunen (voertaal is Engels). 

Klik hier om de livestream bij te wonen: www.heart4earth.nl/livestream

Klik hier om kaartjes voor het event te kopen: www.heart4earth.nl


(Jolanda Vuyk - Heart4Earth) Is er een plek in je hart waarvan je weet dat er liefde is? Is er een plek in je hart die weet dat de aarde huilt? De dieren huilen? De natuur huilt? Ik weet het maar al te goed en ik huil mee.. Wat doen wij met de liefde in ons hart? Gebruiken wij haar om van de wereld een betere plek te maken? Het doet mij pijn te zien dat bossen volledig gekapt worden en dieren hun habitat verliezen. Wie zijn wij dat wij dit kunnen doen? Iedereen weet dat de crisis 1 ding duidelijk maakt. We willen het allemaal anders. Met elkaar opstaan en uit de comfortzone dat is wat NU nodig is.


 
Wij kunnen gaan staan voor een betere wereld en rest van de wereld een voorbeeld geven. Niet achter de computer, niet in gedachten, niet in woorden maar in daden. Daar gaat het nu om. Het gaat erom onze geliefden en bekenden te steunen en massaal op te gaan staan voor een nieuwe economische structuur, politiek, gezondheidszorg, behoud natuur en nieuwe systemen die voor ons klaar liggen. Onze inzichten en moed zullen maken dat zij waarheid worden. 

16 juni is een proces van intentie healing waar WIJ in de kerk maar ook via de webcast thuis een belangrijk healingproces starten. Help mij en Kiesha. Wij hebben onszelf gegeven voor de missie maar wij kunnen niet zonder jullie!
Dank, veel dank aan iedereen die zijn netwerken geopend heeft. Hoe meer er open gaan des te beter! Het is hartverwarmend dat veel mensen mij bellen en mailen en nu ook veel mensen meehelpen met organiseren en netwerken. Kiesha en ik zijn ontzettend blij met iedereen die in beweging is gekomen. Blij met de bevestiging dat we GAAN STAAN.

Wij gaan iedere week deze nieuwsbrief versturen en alle helpers erin vernoemen. Samen maken we een prachtige avond in de Laurenskerk. 

I Iove You,
Jolanda & Team Heart4Earth

Tickets zijn hier te bestellen. 


Een boodschap voor Nederland door Little Grandmother,

Ik wil jullie graag toespreken, mijn broeders en zusters in Nederland, die zo verlangend uitzien naar nieuws over wanneer het kristal in jullie land zal arriveren. Ook ikzelf ben erg opgewonden over deze nieuwe en belangrijke gebeurtenis en kan gelukkig aankondigen dat ik naar Nederland kom. Voordat de ceremonie plaatsvindt, zal ik het enorme belang van het kristal toelichten en waarom het in de bodem van jullie land geplaatst wordt. Als het gesprek afgelopen is zullen we, zowel als groep als als individuen, de gelegenheid hebben om onze gebeden, onze energie en onze helende impulsen naar het kristal te zenden om zo niet alleen Moeder Aarde, maar ook onszelf te helpen helen. De kristalceremonie zal ons helpen onze vibraties, onze spirituele golflengten, te verhogen en ons zo voor te bereiden op de grootste verschuiving die onze planeet ooit ondergaan heeft. Die grote dag nadert snel, waarop de mensheid haar bewustzijn, dat nu gericht is op het ego en op afgescheiden zijn, zal veranderen in een bewustzijn waarin het hart en de liefde centraal staan. 

Ik weet dat zeer velen van jullie geduldig hebben gewacht totdat de datum aangekondigd zou worden waarop ik weer naar Nederland zou reizen met het kristal, wanneer de gebeurtenis zou plaatsvinden. Vele van jullie willen weten hoe jullie kunnen helpen of wat jullie kunnen doen om deze gebeurtenis zo krachtig mogelijk te maken. Ik heb vele e-mails ontvangen van groepen die fantastisch energiewerk hebben verricht en speciale locaties hebben gevonden in Nederland met hoge vibraties, waarvan jullie geloven dat het kristal er geplaatst zou moeten worden. Laat mij hier zeggen dat ik geloof dat het werk dat jullie hebben verricht van groot belang is, en ik dank elk van deze groepen voor hun inzet en hun zorg over waar het kristal geplaatst zou moeten worden. Maar ik hoop dat jullie begrijpen dat ik de precieze locatie ken waar het begraven zal worden en op dit moment concentreer ik mij enkel op de bescherming daarvan Daarom kan ik de locatie niet bekend maken, ter bescherming van het kristal en onze gebeden die erin besloten zullen worden. 

Wat we allemaal dienen te begrijpen is dat de plaats waar het kristal begraven zal worden niet het belangrijkste aspect van deze gebeurtenis is. Sommige mensen hebben mij verteld dat zij en hun groepen poorten en energiestelsels hebben geopend voor dit kristal, maar wat ik nu geloof en volhoud is dat de locatie van het kristal op dit moment niet het allerbelangrijkste is, maar dat het kristal de gebeden en de energie die het nodig heeft om zijn werk te kunnen doen, draagt. In werkelijkheid is er geen precieze locatie waar het kristal begraven moet worden, er is geen poort die geopend dient te worden. JULLIE zijn de poort, jullie zijn de energie. De mensen die Moeder Aarde op dit moment bewonen, hun harten, hun zuivere bedoelingen, hun open geest en hun vermogen om lief te hebben en een hoger bewustzijnsniveau te betreden – dat is de reden dat dit kristal aan dit deel van de wereld gegeven wordt. Jullie – de inwoners ven Nederland, en jullie vermogen om op zo grote schaal vanuit je hart te leven – dat is de reden dat het kristal naar jullie komt, niet vanwege een poort of een bepaalde energetische plaats op een kaart. 

Ik wil jullie verzoeken dat iedereen zijn aandacht concentreert op de fantastische zielen die jullie zijn, wees trots op jezelf omdat je je geest en je hart hebt geopend en zo’n prachtige gebeurtenis bewerkstelligd hebt in jullie vaderland. 

Moeder Aarde beschouwt zichzelf niet en geeft zichzelf geen naam al naar gelang er zekere landen, staten of groepen mensen bestaan – zij ziet zichzelf als één geheel. Dit kristal komt niet alleen naar Nederland, maar het wordt geschonken aan dit deel van de wereld vanwege de eigenschappen van de mensen in de noordelijke landen. Vooral in de landen Denemarken, Noorwegen, Zweden en Nederland woont een groot aantal prachtige menselijke zielen die collectief ontwaken en de liefdevolle energie veel sneller en veel authentieker ervaren dan waar ook ter wereld. De precieze locatie van het kristal in Nederland heeft een sterke invloed op het energienet van de aarde, en zal de energiefrequenties in de regio verder beïnvloeden en het verder ontwaken van de harten daar ondersteunen. Het kristal zal in Moeder Aarde begraven worden en op die manier dit land energetisch verbinden met veel andere krachtige plaatsen op aarde die voorbestemd zijn om een cruciale rol te spelen bij de transformatie van het menselijk bewustzijn. De energie van het kristal zal een enorm bereik hebben, het zal resoneren met de gebeden en intenties van alle prachtige zielen die Moeder Aarde liefhebben en die er klaar voor zijn samen met haar over te gaan naar een hogere staat van zijn. 

Het is waarlijk een eer om deel uit te maken van deze grote onderneming op deze planeet in deze tijd, om met jullie te werken, mijn broeders en zusters, die zo snel op een lijn komen met de liefdevolle energie die ons voortstuwt naar een bewustzijn vol van liefde op onze planeet. Veel te lang stond het wereldlijk bewustzijn van de mens in het teken van ego en afgescheidenheid, wat geleid heeft tot oorlog, vernietiging, machtsstrijd en enorme destructie op Moeder Aarde. De aarde zelf probeert herboren te worden en de polen keren om en komen op één lijn te liggen met een nieuw raster, zoals al talloze malen eerder is gebeurd, gemiddeld eens per 200.000 jaar. Het is een gegeven dat op momenten dat dit gebeurt de mensheid grote hoeveelheden universele kosmische energie ontvangt waardoor haar spirituele frequenties kunnen veranderen. Als gevolg daarvan zijn we in staat tot een grote sprong voorwaarts in ons collectieve bewustzijn. We bereiken nu precies zo’n moment op onze planeet waar we werkelijk een kans hebben om het wereldwijde bewustzijn te veranderen, waarbij we het kunnen omdraaien van ego en afgescheidenheid naar Liefde. Als we ons beginnen te herinneren wie we zijn en welke vaardigheden we hebben om de wereld waarin we willen leven mede vorm te geven, brengen we de verandering steeds dichterbij, we maken deze zelf en zorgen ervoor dat het onvermijdelijk zal gebeuren. 

Ik kijk ernaar uit om naar Nederland te komen en om meer in detail met jullie te spreken over dit onderwerp en jullie je kristal te brengen, zodat jullie als individuen de mogelijkheid hebben om te helpen de wereld waarin jullie leven te veranderen, met jullie hart, jullie gebeden en jullie heldere intenties.

Gezegend zij jullie allen. Ik houd heel veel van jullie en zal jullie binnenkort zien.

Met veel liefde,

Little Grandmother

(Vertaling: Joke Lochmans)


Tickets zijn hier te bestellen. 


Commentaar van Redactie Earth Matters

Mogelijkheid busreis Groningen - Rotterdam - Groningen:

Busreis arrangement naar Rotterdam waar Kiesha Crowther  waar een lezing  en kristal ceremonie  zal plaats vinden.

Pamco reizen Groningen Stad geeft onderstaande info.  Mocht je hiervan gebruik willen maken:

de reis gaat door bij voldoende deelname.

Arrangement vindt plaats vanaf minimaal 20 personen. Sluitingstermijn t/m 3 juni 2012

Deelname 20 t/m 39 personen € 40,-

Deelname 40 t/m 60 personen € 30,-

U kunt zich aanmelden t/m 3 Juni 2012. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar;

[email protected]

Vermeld hierin uw naam, adres, telefoonnummer en met hoeveel personen u  wil deelnemen aan deze reis.

Op 4 Juni ontvangt u van ons een mail terug met de vermelding van het te betalen bedrag.

De busreis gaat door bij voldoende deelname.

Meer info:
Golfslag 99 
9732 ME Groningen 
06-51012240 
[email protected] 
www.pamco-reizen.nl Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

We kunnen niet veranderen tenzij we het accepteren. Verwerping bevrijdt niet, ze benauwt ons.

Carl Jung, Zwitsers psychiaterBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.