Helen met bloemenenergie

Flower Close Up

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:7714
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Uitgeverij Akasha

Gekoppelde categorieen
Boeken, Bewustzijn

Bloemen dragen een bijzondere kracht in zich die de mensheid ten dienste kan staan. Bloemen zijn dienstbaar en vol liefde. Ze kunnen een krachtige ondersteuning zijn in ons leven. Ze kunnen een grote rol spelen bij de genezing van ziekten en bij spirituele groei.

De kracht van bloemen is lange tijd onderschat en is nog weinig bekend. Toch kan de kracht van bloemen ons mensen helpen op haar pad naar het licht, naar liefde, naar waarheid. Bloemen kunnen bovendien een grote rol spelen bij het herstel van Moeder Aarde.

Bloemen hebben een hoge energetische trilling. In deze hoge energetische trilling ligt hun kracht. Elke bloem zendt haar kracht de wereld in. Iedere soort bloem heeft een eigen trilling waardoor elke soort haar eigen energie en dus ook haar eigen werking heeft.

Door onze energie met die van een bloem te verbinden, verhogen we onze persoonlijke energetische trilling. Hierdoor kan onze energie beter doorstromen en zullen energetische blokkades worden opgeheven. Doordat we een hogere trilling bereiken, kunnen we beter in contact komen met onze ziel. We herinneren ons dan beter wie we zijn en waarom we op aarde zijn, en we kunnen daarnaar gaan leven. Hiermee krijgen we de mogelijkheid onze dromen werkelijk vorm te geven.

Om je energie met de energie van een bloem te verbinden, is het nodig dat je een verbinding maakt vanuit je hart. Dit doe je door middel van afstemming en visualisatie. Voor degenen die weinig ervaring hebben met visualisatie staan er voldoende oefeningen in dit boek. Hoe meer je oefent, hoe beter het zal gaan. Iemand die goed geoefend is in het visualiseren hoeft veelal weinig moeite te doen om zich af te stemmen; het gaat als het ware vanzelf.

In dit boek leer je je met de krachtige en liefdevolle energie van bloemen te verbinden en haar te gebruiken voor bewustwording, spirituele groei en ondersteuning bij genezing. Vele bekende bloemen, zoals viooltjes, (klap)rozen, lelies en zonnebloemen, worden beschreven. Met de eenvoudig toepasbare oefeningen kun je de energie van deze bloemen aanwenden voor heelwording De energie van bloemen zal je leven verrijken en bijdragen aan de ontwikkeling van liefde en geluk.

Maria Kivits heeft een langdurig en intensief contact met bloemen en natuurwezens. Zij ontwikkelde een werkzame methode voor de toepassing van de helende werking van bloemen. In spiritueel centrum Aurananda geeft zij energetische en spirituele therapie.

ISBN 978 94 6015 048 7

160 pagina's

Uitgeverij Akasha

Maria Kivits


Geplaatst door Uitgeverij Akasha

Uitgeverij Akasha

Akasha is een spirituele uitgeverij die midden in de maatschappij staat. We zijn vriendelijk, open, bewust en persoonlijk. De uitgeverij is gevestigd in het mooie Drenthe. Geïnspireerd door rust en ruimte wordt er hard gewerkt aan nieuwe boeken...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Uitgeverij Akasha



Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen





Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Als je mijn stilte niet kunt horen, zul je mijn woorden niet verstaan.

Mike George, Brits meditatieleraar











Bij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.