28 oktober 2011 en daarna

Mayan calender

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:7656
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Sensability

Gekoppelde categorieen
Mayas en 2012, Bewustzijn

Het is vandaag de dag van het einde van de Maya-kalender volgens de berekeningen van Carl Johan Calleman. Degenen die mijn artikelen hebben gelezen, hebben mijn beschrijvingen van de ontwikkelingen gedurende de negende onderwereld die op 9 maart is gestart, kunnen volgen. Wat staat er nu  te gebeuren?

  1. 1. De tijdsversnelling neemt wederom met een factor 20 toe en we gaan een virtuele 10e onderwereld in. Die duurt dan 234/20=11,7 dagen met dertien hemelen (of dagen en nachten) van ieder 0,9 dag, oftewel 21,6 uur, oftewel 21 uur en 36 minuten. Deze tiende onderwereld loopt dan af op 8 november 2011 rond 17.00 uur. Wellicht volgt er dan wederom een tijdsversnelling met de factor 20. (Waarom zou dat stoppen?) Dit betekent dat een virtuele 11e onderwereld dan 11,7/20=0,585 dag duurt. Omgerekend is dit 14 uur. Die loopt dan dus af op 9 november om 7.00 uur 's morgens. We kunnen blijven delen door 20, maar dat is niet meer uit te drukken in meetbare tijd. Wat gebeurt hier eigenlijk? De tijd zoals wij die kennen of meten verdwijnt in een soort van nulpunt. Zou dit het altijd durende NU zijn?
    De bovenstaande berekening wordt op www.stankovuniversallaw.com grof afgerond om op 11-11-11 uit te komen. Dan zou om 11.11 uur 's morgens de tijd in een nulpunt verdwijnen waarna een 'stargate' opengaat waardoorheen een deel van ons (degenen die een doorgang of 'portal' hebben gebouwd) ascendeert naar de vijfde dimensie. Deze berekening wordt gepresenteerd als een ultiem bewijs van de juistheid van de 11-11-11 datum. Dat vind ik te fors. Zeker als er zulke grove afrondingen worden gebruikt. Vandaar mijn exactere berekening hierboven. Voor wat het verder waard is natuurlijk...
  2. Op de link http://www.operationterra.com/News/index.html vind je een ander scenario. Deze spreekt me eigenlijk nog meer aan. Ik volg deze website al zo'n 10 jaar en was hem de laatste jaren een beetje uit het oog verloren. Onlangs kwam hij weer onder mijn aandacht. Hier wordt uitgelegd wat tijd eigenlijk is en hoe wij dit verkeerd interpreteren. De exacte data zijn niet zo belangrijk, wordt hier gezegd. Lees maar. Vooral het blauwe deel onderaan, waarin een persoonlijke ervaring wordt beschreven hoe e.e.a. zich kan manifesteren.
  3. Nu we op de top van de piramide zijn aangekomen, de top van de fysieke evolutie, volgt een omgekeerde piramide met opnieuw negen tijdsgolven die nu telkens 20x langer worden. Dit is onze spirituele evolutie die volgt op de fysieke. De eerste spirituele onderwereld is slechts 234 dagen lang en eindigt ergens half juni 2012. Dit ligt dichtbij de einddatum van Marc Smulders. Die rept over 1 juni 2012 met een apotheose op 14 juni 2012. Weer anderen, zoals Johan Oldekamp, hebben het over 14 juli 2012. En dan hebben we natuurlijk nog de grote groep die spreekt over 21 december 2012. De genoemde namen zijn natuurlijk allemaal te googelen. Dan kun je zien wat zij beweren. Vervolgens komen er natuurlijk nog acht spirituele onderwerelden, telkens 20x langer qua tijd. Let wel: tijd is slechts een constructie om het altijd durende NU in te kaderen. Zie boven bij punt 1.
  4. Voor de nuchteren onder ons. Geen fantastische ascensie scenario's, maar een verdere escalatie van wat er zich in onze fysieke wereld allemaal aan het voltrekken is. Het is toch zeer interessant dat de financiële ontwikkelingen zo op de spits worden gedreven in de dagen voor 28 oktober. Snel zal blijken, denk ik, dat wat onze Europese leiders afgelopen nacht met elkaar hebben bekokstoofd weinig soelaas zal bieden. Ons financiële systeem is failliet. Al sinds 15 september 2008. Alle handelingen daarna zijn uitstel- en afdek manoeuvres geweest. Het huidige systeem is aan vervanging toe, en wel heel snel. Hoe dat eruit gaan zien? Ik heb eerlijk gezegd geen idee... Veel succes allemaal. En mochten we er na 11 november allemaal nog in deze vorm zijn, dan schrijf ik weer gewoon door. Of daarvoor nog. Wie weet.

Hartelijke groet,

Eric Huysmans


Geplaatst door Eric Huysmans

Eric Huysmans

Na twee studies –  economische geografie en bedrijfskunde – en een 15-jarige carrière in het bedrijfsleven, o.a. als marketingadviseur en bankdirecteur werd het mij in 1999 duidelijk dat ik mijn geluk niet zou vinden in een managersfunctie in loondienstverband...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Eric HuysmansLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ik weet niet wat ik aan moet met moraal, het enige wat ik weet is wat goed voelt.

Brad Pitt, Amerikaans acteurBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.