De laatste twintigvoudige versnelling in de Maya-kalender

El Castillo

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:13591
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Sensability

Gekoppelde categorieen
Bewustzijn, Mayas en 2012, Gnosis, Voorspellingen

(Sensability) De Maya-kalender geeft een tijdsplan voor de evolutie van het bewustzijn. De negende en laatste twintigvoudige versnelling in deze kalender is gedateerd op 9 maart 2011. Deze datum markeert de start van de Universele Onderwereld.

Een korte tijdscyclus van slechts 234 dagen die eindigt op 28 oktober 2011. Hierin zou ons bewustzijn in 13 ‘dagen’ en ‘nachten’ van 18 etmalen in stormachtig tempo de laatste stappen moeten zetten naar een hogere vorm waarin wij meer in eenheid zullen gaan leven. Op welke feiten is deze verwachting gebaseerd? En welke mogelijkheden biedt deze ‘eindfase’ van de Maya-kalender ons?

Het tijdsplan in de Maya-kalender
De onderzoeker en auteur Carl Johan Calleman heeft op een fenomenale manier het tijdsplan van de evolutie gevonden in de Maya-kalender. Deze kalender beschrijft volgens hem de verschuivende spirituele, of kosmische, energieën in de richting van een steeds hoger, of completer, bewustzijn. Het ‘scheppingsplan’ van de evolutie ontvouwt zich in negen golfbewegingen, of tijdscycli. Door de Maya’s worden dit ‘onderwerelden’ genoemd. Via negen onderwerelden evolueert het bewustzijn zich naar steeds hogere niveaus om uiteindelijk uit te monden in een ‘bovenwereld’ waarin de mens een sprong heeft gemaakt (of de laatste stap zal gaan zetten?) naar eenheidsbewustzijn. Deze toevoeging tussen haakjes is niet onbelangrijk. Daar kom ik in een later artikel nog op terug.

Lees de rest van dit artikel via onderstaand PDF document...

Bron:

www.sensability.nl


Gekoppelde documenten

Geplaatst door Eric Huysmans

Eric Huysmans

Na twee studies –  economische geografie en bedrijfskunde – en een 15-jarige carrière in het bedrijfsleven, o.a. als marketingadviseur en bankdirecteur werd het mij in 1999 duidelijk dat ik mijn geluk niet zou vinden in een managersfunctie in loondienstverband...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Eric HuysmansLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Er zijn elke dag mensen die afdwalen van de kerk en terugkeren naar God.

Lenny Bruce, Amerikaans stand-upcomedianBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.