Openheid | Oorsprongrijk leven in de matrix

Openheid

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:6092
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Bewustzijn, Earth Matters TV

(Earth Matters) Het is een boeiende reis die we met een internationale groep van inmiddels meer dan 250 mensen maken. We zijn inmiddels van start gegaan en delen onderweg graag inspiratie met al onze lezers. Het eerste onderwerp van onze 26 weekse is openheid. 

De titel van geeft een openheid aan naar het idee dat we in een matrix leven, maar ook dat er iets als oorsprong is.

In de video (45 min) die we hebben gemaakt belichten we diverse aspecten van openheid; persoonlijk, maatschappelijk alsook wetenschappelijk. In deze video delen we 15 minuten daarvan (als je meedoet kun je de gehele video bekijken):  

Wetenschappelijke openheid tot het idee dat we in een gesimuleerde werkelijkheid leven komt helder naar voren in "The simulation Hypothesis" (52 min met NL ondertitels). 

Met westers wetenschappelijke onderbouwing tonen ze aan hoe en waarom materie zijn oorsprong in bewustzijn heeft. Met vele voorbeelden maken ze het punt van de virtuele realiteit verder duidelijk. 

Bijvoorbeeld de big bang theorie. Die algemeen aanvaarde theorie gaat ervan uit dat er in aanvang niets was en na de big bang was alles er in een uitdijend heelal. In een gesimuleerde werkelijkheid is dat ook zo. Vanuit het perspectief van het karakter uit een computerspel was er niets voordat de computer en de specifieke software opgestart was. 

Via vele andere voorbeelden, het vinden van programmeertaal in de basisstructuur van de cosmos, non localiteit, holografische principes, kwantummechanica en het vertraagde dubbel split experiment word je van a tot z meegenomen op een reis naar de feitelijkheden van onze virtuele realiteit. 

Wat komen we aan openheid tegen in het huidig spiritueel paradigma? 

Je openen staat daar vaak synoniem voor overgave aan het hogere, aan god, het universum of het bestaan. 

Mooji zegt het op zijn facebookpagina zo: 

"Leg je lot in handen van het bestaan" 

Mooji (spiritueel advaita leraar met vele volgers)

Maar waar geef je je dan aan over? Het idee dat er iets of iemand is die boven je staat, schept kwantum fysisch instant die realiteit. Onze perceptie over de realiteit maakt die manifest, in dit geval dus een realiteit waarin je zelf niet aan het roer staat. 

Als het klopt dat we in een matrix leven, een gesimuleerde werkelijkheid, waaruit bestaat het bestaan dan? En wie staat er aan dat roer?

---

Dit was het eerste deel van een artikel dat deel uitmaakt van de 26 weekse: Oorspronkrijk leven in de matrix. 

Wil je met ons mee op reis  en heb jij de moed om je ware daadkracht te leren kennen? 

Schrijf je dan nu in of bekijk alle informatie: 

(Earth Matters) Inmiddels hebben ruim 250 mensen zich aangemeld en we voelen een heerlijk potentierijk veld ontstaan. Een ondersteuning ook voor allen die zich dagelijks ongelofelijk bereidwillig tonen het ware zelf meer en meer te verwezerijken in het publieke domein. En dit alleen al geeft een gevoel van vrijheid die we zo graag met elkaar bekrachtigend (willen) leven. Wow, we proeven een dankbaar! in hoe vruchtbaar het ware gevoel kan zijn..

In deze 26 weken gaan we op reis om een fundamentele herziening ten aanzien van belangrijke aspecten van het leven in deze matrix te maken. We willen hierin een gezamenrijk bekrachtigend veld aanboren, waarin we ons gevoel voor zelf dieper kunnen waarnemen en uiten, dan middels het toegestane afgedekte solobestaan in deze "samen"leving.

Een veld neerzetten is in de kern geen zet, sturing of actie. Het is een vertrouwenswaardige ruimte voelen waarin je zou willen durven delen, omwille van jezelf. Een veld waarin je aangeleerde en je oorspronkerijke gevoel voor zelf reeds geweten is. Het behoeft geen initiatie, symboliek, belofte of uitstippeling. Een waar woord weet zichzelf in het juiste gevoel vrijuit te spreken, los van connotaties en huidige ideeën over bestaansrecht.

Elk week verdiepen we een thema met compacte achtergrondinformatie over “de werkelijkheid” van dat domein, zowel bezien vanuit het algemeen aanvaardde wereldbeeld als plaatsende in een vrijer galactisch veld, zodat we een zover mogelijk uitgezoomde en heldere voorstelling krijgen vanuit “hier”.
Daarnaast publiceren we themagerichte exclusieve video’s met persoonlijke informatie over de toegang tot oorspronkelijke realiteiten met Moniek van Pelt, Arjan Bos en anderen (waaronder Martijn van Staveren).

Ook is er structureel aandacht voor hetgeen je mogelijk (on)bewust toestemming hebt gegeven, zodat je blijft bewegen in cirkels, en suggesties hoe je dat ongedaan kunt maken.Om het helemaal compleet te maken reiken we verhalen, oefeningen en bekrachtigingen, met een vertaling naar je eigen gevoelsbeleving (draait eigenheid nu om kennisgeving van de persoonlijkheid of om het terugverkrijgen van autonomie in je eigen gevoel?).

Kracht leren kennen, ware daadkracht, heeft het soort moed nodig die in bekrachtigend opzicht buiten het veelal geaccepteerd aards bestaansveld ligt. Moed is een moment die buiten tijd en imitatievelden beweegt en dartelt. Het vraagt je enkel in je eigen gevoel te vlinderen. En geen enkel idee over makkelijk of moeilijk, ver of dichtbij, licht of donker kan hierbij in wezen aanhaken.

 Praktisch omvat deze reis: 

 

 • Mails: Je krijgt elke week een of meerdere mails waarin de onderwerpen verdiept worden

 • Webinars: Er liggen een aantal webinars (al dan niet life) in het vooruitzicht, waar je aan mee kunt doen of die je naderhand kunt bekijken.

 • Bijeenkomst: Aan het eind is er een ontmoetings- en inspiratiemiddag in het midden van het land. Op het programma staat onder meer een korte inspiratie op een van de thema’s, muziek en stand-up-inspiratie. De uitnodiging is om vrijuit te delen hoe jij ware kracht ervaart. Maximaal 1 maand van tevoren zullen we de datum en locatie vrijgeven.

 • Facebookgroep: Er is een besloten facebookgroep waar je ervaringen kunt delen en lezen over de ervaringen van anderen. De highlights zullen we ook delen in de mails zodat mensen die geen facebook hebben ook mee kunnen lezen.

 • Inspraak: We hebben voor 20 in onze ogen boeiende thema’s gekozen. Voor de 6 die open zijn gelaten kun je zelf onderwerpen aandragen als je wilt. In de eerste week nodigen we iedereen daartoe uit. De onderwerpen kunnen ook bijgesteld worden, al naar gelang wat op dat moment nodig is en zich aandient.

 

 De thema’s: 

 1. Gezondheid
 2. Voeding
 3. Water
 4. Straling (4G, 5G, Wifi + blue light technology chips in smartphones, laptops en tablets)
 5. Waarvoelen
 6. Vrij (door de groep) in te vullen onderwerp
 7. Geld
 8. Verslaving
 9. Ouderschap en kinderen
 10. Vrij (door de groep) in te vullen onderwerp
 11. Educatie, thuis- en ontscholen
 12. Relatie en seksualiteit
 13. Spiritualiteit/religie en Mind Control
 14. De dood
 15. Vrij (door de groep) in te vullen onderwerp
 16. Familie
 17. Zwanger en geboorte
 18. Kunst
 19. Buiten- en binnenaards leven
 20. Vrij (door de groep) in te vullen onderwerp
 21. Vaccinaties
 22. De praktijk van geen belang
 23. Vrijheid
 24. Energetische aanvallen
 25. Vrij (door de groep) in te vullen onderwerp
 26. Verrassing
   

We starten in de 1e week van 2019, maar je kunt ten allen tijde instromen. 

 Bijdrage: 


De bijdrage voor deze bijzondere reis van een half jaar rondom zuiverheid en Bewust Zijn is € 69,-. Je krijgt er een enorm pakket voor en we hebben de prijs bewust laag gehouden om zo laagdrempelig mogelijk te kunnen zijn.

 Persoonlijke sessies 


Additioneel is er de mogelijkheid om een persoonlijk gesprek met Moniek of Arjan bij te boeken.

 • Skype 45 min € 37,50
 • Afspraak in Delft 1,5 uur € 75,-

Als je deze optie erbij boekt krijg je een mooie combinatiekorting (zie hieronder) en nemen we contact met je op om een tijdstip te plannen.

 Oorspronkerijk leven in de matrix
Reis van een half jaar rondom zuiverheid en Bewust Zijn

Reis je mee? 

 Ja, schrijf me in 

Bron: Earth Matters


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Erger dan met onwetendheid spreken, is zwijgen over de waarheid.

Mohammed A.J. AliBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.