Ongeziene, collectieve invloeden van het internet der dingen en 5G

Internet de dingen

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:7063
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Technologie, Nanotechnologie, (Grens)wetenschap, Bewustzijn

(Earth Matters | door Arjan Bos) Weet jij welke invloed het internet der dingen op jouw leven heeft? Ook al heb je niet bewust iets aangesloten, de impact is enorm.

Deze uitstekende video van TRUTHStream Media licht een tipje van de sluier op over stand van zaken met betrekking tot de transhumanistische realiteit waar we met ons allen in leven. Het laat ook zien hoe de uitrol van 5G de kunstmatige grip op ons leven, op overweldigende wijze verdiept en verstevigt.

Het wordt glashelder dat we als samenleving, op vele manieren, allang voorbij het point-of-no-return zijn. De opmars van kunstmatige intelligentie is aan een exponentiële groei begonnen en dat geldt ook voor zijn grotendeels ongeziene en onvermoede, collectieve invloeden.

Vele experts waarschuwen voor de gevaren van militaire invloeden in het publieke domein onder leiding van kunstmatige intelligentie die allang niet meer te volgen is door mensen. Het lijkt onstuitbaar in zijn gevaarlijke opmars. 

De mobiele telefoon heeft echter een cruciale functie in dit geheel en daarmee hebben we dus ook letterlijk een krachtige keuze in onze handen. Kun jij zonder leven? 

Ik heb anderhalf jaar zonder gedaan, maar ben 4 jaar geleden toch weer overstag gegaan. Vaak heb ik op het punt gestaan om de mobiel weer in de ban te doen, maar deed het telkens toch niet. Altijd was er wel een reden om toch 'nog even' het gebruik te verlengen.

Na het kijken van deze video is er voor mij opnieuw geen reden meer om het niet te doen; dus vaarwel mobiel! 

Informeer jezelf met deze video, wat ga jij doen?   

Bron: Earth Matters


Geplaatst door Arjan Bos

Arjan Bos

Mijn naam is Arjan Bos, ik ben vrijlieft, vader van vier kinderen en woon in Drenthe.

Een veelkleurig pallet aan ervaringen in allerlei reizen, banen en levensvisies vormden de basis voor het opzetten van Stichting Earth Matters...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Arjan BosLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Jij bent de wijsheid die je zoekt. Mijn ervaring is dat niemand meer of minder wijsheid heeft. We zijn allemaal even wijs. Dat is de vrijheid die ik geniet. Als je denkt dat je een probleem hebt ben je in de war.

Byron KatieBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.