13-04-18 | Mensbeleving in de natuur met Martijn van Staveren - Utrecht

Mensbeleving in de natuur

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:7779
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Bewustzijn, Agenda, Observatie- en bekrachtigings-bijeenkomsten

(Earth Matters) We gaan deze keer naar een prachtige plek in de provincie Utrecht en omdat het nog wat kouder is, hebben we op deze middag een mooie ruimte beschikbaar. Een mooie wandeling in de natuur gaan we zeker maken en we hopen er ook een groot deel van de middag door te kunnen brengen, maar als de zon niet volop schijnt hoeven we dus geen uren op de koude grond zitten. Aan het eind van de middag is er een biologisch vegetarisch tapasbuffet waar je aan deel kunt nemen (€ 24,50 incl 2 drankjes). Onderaan vind je meer informatie. 

Op deze speciale middag gaan we, vanuit een diepliggende intentie onze Oorspronkelijke vermogens "aan te raken", een prachtig nieuw (lees: oeroud) veld met elkaar aanboren door - in de natuur - samen te zijn. We doen dit onder andere door onze eigen verantwoordelijkheden terug in te laden in ons huidige bewustzijnsveld, door het opschonen van oude realiteiten en vreugde te voelen op de oude kaders van angst.

Door deze stappen te durven zetten, activeer je veldfrequenties in jezelf, ontmoet je daar verschillende gevoelens en emoties bij, om vervolgens buiten de kaders te kunnen navigeren van de huidige modellen welke klaar zijn gelegd om de Mensheid te misleiden de grootsheid buiten zichzelf te vinden, in plaats van in zichzelf.

De lezingen, symposia, Crowd Power uitzendingen, educatiedagen en ook deze bijzondere Mensbeleving in de natuur met Martijn van Staveren, gaan gepaard gaan met diepliggende hologram activaties op basis van je eigen vibrationele veld, waardoor er openingen gecreëerd worden in de zogenaamde werkelijkheid waar wij op dit moment deel van uitmaken. 

Naast het delen van informatie zullen diverse bekrachtigingen onderdeel van het programma zijn en er is ook tijd om ervaringen te delen en vragen te stellen. De prachtige plek in de natuur die we voor deze middag hebben uitgekozen, vormt het contact met de Aarde en de stilte die daar aanwezig is, een warm bad voor de intentie die we met elkaar hebben neergezet.

Door te gaan werken met je eigen kracht van creatie, kunnen de effecten in je dagelijkse leven merkbaar worden. Durf jij het aan om jezelf werkelijk in het grote veld te openen?


Mensbeleving in de natuur met Martijn van Staveren

Vrijdag 13 april 2018
van 13.00 tot 17.00 uur

Locatie: 
Ergens in de prachtige natuur van de provincie Utrecht
Op 11 april krijg je als deelnemer de routebeschrijving toegestuurd.
Bij de locatie is voldoende parkeergelegenheid en er zijn ook toiletten.
Er is geluidversterking aanwezig om het ook bij wind voor iedereen verstaanbaar te maken. 

Meenemen: 

  • Als je niet op de grond wilt zitten: een opvouwbaar krukje of matje/meditatiekussen.
  • Afhankelijk van het weer: regenkleding. Als er wat spetters vallen zullen we buiten blijven, maar gaat het harder regenen dan is niemand meer goed te verstaan en is er voldoende plek om met ons allen naar binnen te gaan. 

Voor tot 17 uur: Je eigen drinken en eventueel een versnapering (laat geen afval achter svp)

Bijdrage:

Tapasbuffet:

Na de Mensbeleving bieden we een heerlijk biologisch, vegetarisch tapasbuffet aan voor € 24,50 inclusief 2 drankjes. Dit dient wel vooraf gereserveerd te worden middels het kopen van dit product in de webshop. Het evenement is om 17.00 uur afgelopen, dan is er tijd om met elkaar uit te wisselen onder het genot van een drankje. Rond 18:00 uur zal het tapasbuffet, voor mensen die vooraf hebben gereserveerd, klaar staan. 

Minima:
Wil deze middag graag bijwonen maar is € 25,- toch teveel? Voor minima zijn er 2 x 2 gratis kaarten beschikbaar. Stuur daarvoor een verzoek aan [email protected]

Aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst en krijgen binnen 2 werkdagen bericht. Als je geen bericht krijgt zijn de plekken helaas al vergeven.

Meer informatie over Martijn van Staveren en de paradigmsverschuiving van het menselijk bewustijn: martijnvanstaveren.nl


Geplaatst door Arjan Bos.
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Persoonlijkheid is bewustzijn dat beperkt is geraakt. Oorspronkelijk ben je onbeperkt en volmaakt. Later krijg je beperkingen en word je een persoonlijkheid.

Ramana Maharshi, Indiaas wijsgeerBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.