Krachtige noorse sjamaan in Leeuwarden en Groningen

christerscherm

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:7848
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:nordicshamanism.nl

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Bewustzijn, Sjamanisme en natuurvolken

(Earth Matters | Johan Herder) Afgelopen november heb ik een bijzondere man ontmoet. Zijn naam is Christer en komt uit Noorwegen. De Noren hebben het genoegen tussen bergen te leven waarvan gezegd wordt dat ze ouder zijn dan de Himalaya. Deze bergen zijn enorme krachtplaatsen die je helpen te gronden, ontladen en op te laden. Ook Christer bezit deze kwaliteiten en door zijn krachtige lichtvibratie weet hij je naar je blokkades zoals pijnen, emoties en angsten te leiden en helpt deze te transformeren. 

Inmiddels heb ik drie sessies mogen ervaren. Christer is direct, no nonsens, enorm snel en net als een stofzuiger. Hij zuigt de zware energie omhoog en transformeert deze doormiddel van klanken, zijn goede aarding en door je te laten meeademen. Christer werkt zonder externe middelen, vanuit zijn eigen kracht en nodigt je uit om vanuit jouw kracht te leven en thuis te komen. Als hij hiervoor even boos op je moet worden dan doet hij dat want ja, ik ben behoorlijk aangepakt en wakker geschut. Ik heb zijn boodschap ontvangen en ben verbaasd over hoe accuraat hij is over mijn verleden, thema’s waarvoor ik blijkbaar nog steeds wegloop en angsten die er nog zijn. Hij heeft me weten te verbinden met emoties die ver weggestopt zaten. Herinneringen zijn omhoog gekomen die ik niet meer wist omdat ik lang geleden besloten had dat ik hier niet meer aan herinnerd wilde worden. Na drie sessies voel ik meer ruimte in mijzelf, meer in contact met mijn emoties en mijn lichaam. Deze bijzondere ervaring die ik niet had willen missen heeft me meer inzicht gegeven in mezelf. Vooral de stukken waarvoor we vaak bewust of onbewust weg lopen heeft hij in sneltrein vaart naar de oppervlakte weten te trekken. Volgens Christer leven we in een bijzondere periode waarin het de hoogste tijd is om onze ballast op te ruimen. De ballast die ons ervan weerhoudt vanuit onze ware kracht te leven. Waar ik dacht dat ik al behoorlijk vanuit mijn kracht leefde mag ik dankzij deze man nog even herzien. Blijkbaar is dit niets in vergelijking met wat het kan zijn. Ik ben benieuwd!      

Christer is down to earth, ingetogen en kijkt dwars door je heen. Zoals hij zelf zegt kunnen we ons bezighouden met allerlei lagen van dit bestaan. Alleen op het moment dat er onverwerkte emoties in de weg zitten kun je zoeken wat je wilt maar zal je niet vinden wat je wenst. Vaak komt dit zoeken voort uit een ontevreden gevoel en door buiten jezelf te zoeken naar verlichting, loop je juist verder weg van jezelf. Zijn filosofie is om bij het begin te beginnen, zonder al te veel woorden en vanuit daar gaat hij de diepte in, in Jezelf. In januari is hij weer in Leeuwarden en Groningen. Mocht je interesse hebben in een privésessie dan kan je nu contact opnemen.

  • Data: 9 t/m 23 januari, 2018
  • Locatie: Leeuwarden en Groningen
  • Bijdrage: €95,-
  • Duur: 1 uur
  • Taal: Engels. Vertaler eventueel aanwezig
  • Opgave: Toni Bruinen, 06-55855568 of [email protected] 

Bron: nordicshamanism.nl 


Geplaatst door Johan Herder

Johan Herder

Geboren in het jaar 1984 en opgegroeid in Friesland. Met een passie voor film en video in Leeuwarden Communicatie & Multimedia design gestudeerd. Eenmaal afgestudeerd zag ik mijn kans schoon om het even lekker anders te doen! Heb mijn tas ingepakt en ben naar de Balkan gereisd waar ik een half jaar in een community heb geleefd...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Johan HerderLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Uiteindelijk bepaalt wat we ons over de dood voorstellen de antwoorden op alle vragen waarmee het leven ons confronteert.

Dag Hammarskjöld, Zweeds secretaris generaal van de VNBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.