Oorspronkelijke tijd bekrachtiging

Time

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:5826
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Crowd Power, Bewustzijn

(Earth Matters | Crowd Power | Martijn van Staveren) De factor tijd die we nu ervaren gaan we synchroniseren met de oorspronkelijke tijd. Contact met ons metabewustzijn, kracht vanuit onze oorspronkelijkheid. 

Ons neurologisch systeem is 1 nanoseconde eerder afgestemd op ons scheppingsvermogen. Wat er dus is gebeurd is dat ons neurologisch systeem altijd iets eerder reageert dan ons creatiesysteem. Dat hebben anderen gedaan en we hebben ons bewustzijn nodig om dit recht te zetten.

Realiseer dat we vandaag dat we vandaag in het Nu-moment zijn. Dat we allemaal verschillend zijn, unieke wezens, onze eigen programma’s uitwerken, dat we zelf explorerende galactische mensen zijn. We beseffen met elkaar dat we dit doen omdat we onszelf serieus nemen en dat we vastberaden zijn in ruimte en tijd om de essentie en de kracht van liefde ongekaderd terug te brengen in het hier en nu.

Ga met je aandacht naar het veld van Schepping. We laten ons lichaam voor wat het is, we schakelen over nu naar het andere veld van schepping dat dwars door het lichaam heen loopt. En terwijl we dat doen voelen we dat we aanwezig zijn IN de dimensie van thuis.
Het thuis dat dwars door deze realiteit heen loopt.

Mooi mens, jij bent nooit alleen geweest: altijd is de verbinding met jezelf, en dat is niet een wezen dat groter of hoger is dat uitstijgt boven jezelf maar is een veel groter bewustzijn van jezelf.
We gaan er nu contact mee leggen. Een verbinding vanuit het hart, een verbinding vanuit creatie. Vanuit klank en kleur en elke toon welke hoorbaar en voelbaar is dragen we uit, het decreet vanuit de schepping. 
Dat de informatie vanuit ons metabewustzijn van de oorsprong toegang wordt gegeven om in het hier en nu aanwezig te zijn. Om de oeroude kronieken van het thuisland in te laten dalen hier op de aarde in jouw Zijn.
Om alle misleidingen en afleidingen te kunnen doorzien doordat het metabewustzijn aanwezig is.

We beseffen dat over de hele aarde er portalen gaande zijn in de vorm van mensen die zich afstemmen op dezelfde kracht als waar jij nu op afgestemd bent, thuis een wereld van ongekende grootsheid.
We zijn nu in verbinding met het veld van Thuis en we voelen de hartelijkheid en de mensen die wachten op onze terugkomst en de mensen die wachten op hun aankomst hier op het moment dat het hier klaar is. Voel de vriendschap. Blijf met de aandacht bij jezelf. Jij bent de initiator.

Door je af te stemmen op dit veld, merk je dat dit veld zo enorm groot is. dat de factor die we hier kennen als tijd een ingekrompen energie is.
En als galactische wezens geven we met elkaar en onafhankelijk namens onszelf de opdracht aan het metabewustzijn van jezelf, innerlijk, om een reparatie uit te voeren in de nanoseconde die aangepast is in ons fysieke systeem, waarmee er een synchronisatie plaatsvindt in het moment dat je er bent en op het moment dat er iets gebeurt. We roepen op tot de herstelling en herschepping van de factor tijd gesynchroniseerd met de factor thuis.
Er komt een lichtcode binnen, op jouw manier kun je dat zien. Deze code komt binnen in je systeem vanuit jezelf in je fysieke lichaam en dit deel installeert zich in elke cel van je lichaam van je kruin tot aan je voeten.
Dit is de cel van het NU, de kracht van het NU.
Je spreekt met jezelf af in elke cel van je fysieke lichaam en je zielsbewustzijn dat vanaf vandaag alle keuzes en alle beslissingen en alles wat er gebeurt, plotseling en niet plotseling gezien wordt en dat je in dat moment aanwezig bent.
Doordat er synchronisatie heeft plaatsgevonden tussen de ancient times, de tijd van thuis en de tijd van het NU.
Jij bent je schepper, jij hebt de bevoegdheid om in elk moment aanwezig te zijn. We nodigen vanuit ons hart de energie uit van passie voor het leven, passie om aanwezig te zijn hier ongeacht de moeilijkheden, ongeacht de ontmoediging en de vele vragen. Het is goed dat je hier bent.
Kijk naar de vogels, dieren, bladeren, kijk eens waar je bent. Voel de harmonie in jezelf. De passie van thuis. Draag deze in je hart, draag deze in je veld, laat zien wie je bent, toon het aan anderen en vergeef jezelf voor alles wat er is gebeurd. Het is oké.

Niemand heeft ooit gedacht dat het makkelijk zou zijn simpelweg omdat wij niet wisten van te voren hoe het zou zijn om in dit programma hier met aanpassingen manipulaties om hier aanwezig te zijn.
Op het moment dat jij je gaat herinneren dat er geen zorgen zijn en dat het leven er is om de ervaring tot je te nemen, zal het leven je transformeren tot een volledige rustige harmonieuze en uitdagende periode.
Wees trots op jezelf!

Bekrachtiging uit Crowd Power 13 door Martijn van Staveren. 

Lees hier het gehele transcript (met dank aan Mareijke Giglio, Aletta Mants, Ellen Oortwijn en Debby Brühns).

Bron: Earth Matters


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Geen enkele gedachte en geen enkel gevoel is vrijblijvend. Alles resoneert met alles en heeft effect op alles - op je geest, je lichaam en je omgeving.

Tijn Touber, Nederlands schrijver, componist en muzikantBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.