De Kracht van Liefde, Waarneming & Creatie | Martijn van Staveren

Kracht van Liefde

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:14061
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Earth Matters TV, Bewustzijn, (Grens)wetenschap, Kwantum fysica, (Verborgen) nieuws

(Earth Matters) Het nieuwe bewustzijn met de kwantumfysica als basis, brengt ons in een geheel nieuwe realiteit, met onbegrensde mogelijkheden. Martijn van Staveren was afgelopen woensdag de 1e november in Groningen voor een inspiratie- en ervaringsavond: de Kracht van Liefde, Waarneming & Creatie. Deze krachtige lezing is integraal opgenomen en hieronder te bekijken. 

Het thema van deze lezing is dat de Mens een zeer belangrijke rol heeft in het Universele scheppingsproces en dat zij vanuit de Bronwereld wordt gezien als expressiewezen van de Schepping. De Kracht van Liefde, zelfbeschikking, autonome keuzes maken, waarneming, creatie, daadkracht en samenwerking komen hier aan bod. Is het noodzakelijk het altijd “eens” te zijn met elkaar, om vanuit respect naar elkaar toe een harmonieuze wereld te scheppen, of is er ook ruimte voor verschillen van inzicht en visie?

Het huidige model van de Aardse beschaving is vooral gebaseerd op het verkrijgen en behouden van Macht, gesteund door de formules Geld, Politiek, Farmacie, Onderwijs, Voeding en militaire mogendheden. Het model waar de Mens naar op weg is, namelijk Innerlijke Vrijheid, Zelfbeschikking, Respect, Waarheid en Vrede kent geen plaats meer voor dit oude paradigma. Het is de tijd dat het paradigma verschuiving van het Menselijke bewustzijn in het publieke domein bespreekbaar wordt gemaakt, juist nu in een tijd waar veel mensen niet meer vrijuit durven te spreken. Doordat diverse programma’s actief zijn, om de Mensen steeds verder bij zichzelf weg te laten zijn, kunnen we van deze momenten een deugd maken door onze eigen Krachten naar voren te laten komen. 

Tijdens deze lezing neemt Martijn van Staveren je mee naar een aantal ervaringen welke hij van kinds af aan mee maakt en ver terug gaan in de zogenaamde tijd voor de geboorte op de Aarde. Martijn noemt zichzelf vrijuit spreker en deelt openlijk zijn belevingen om het collectieve bewustzijn op Planeet Aarde mede in beweging te brengen. Hij heeft nauwlettende herinneringen uit andere werelden over het potentieel “waarneming & observatie” vanuit het Vrije Hart en draagt informatie in zich welke thans op Aarde wederom zichtbaar aan het worden zijn. 

De transmissie welke via het beeld en geluid van video kan plaatsvinden is normaliter ongeveer 30% in vergelijking met een fysiek samenzijn. Martijn nodigt je uit om tijdens het bekijken van deze lezing in je eigen stilte te zijn, zodat jij jezelf kunt voelen door eruit te halen wat resoneert bij jouw eigen werkelijkheid. 

Bron: Earth Matters


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Vaak is er meer moed voor nodig om een mening te veranderen dan om erbij te blijven.

Willy Brandt, Duits BondskanselierBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.