Bosbranden en 9/11, de bizarre overeenkomst..

california wildfires

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:12549
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Want to know nl

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, 11 september 2001, Amerika, Technologie, (Grens)wetenschap, Bewustzijn

(WantToKnow | Guido Jonkers) Wanneer bij bosbranden sprake is van meerdere brandhaarden op uit elkaar gelegen plaatsen, is dat een grote aanwijzing voor opzettelijke brandstichting. Een peukje op één bepaalde plek, zorgt er natuurlijk niet voor, dat op meerdere plaatsen bos-brandhaarden te zien zijn..!

De branden die al bijna 2 maanden woeden in de westelijke streken van Californië, zijn in dit opzicht heel verdacht. Want het vuur van een bosbrand kan ook worden aangestoken met andere voorwerpen dan een sigarettenpeuk..! Zeker wanneer we over opzettelijke brandstichting spreken, zijn de mogelijkheden natuurlijk zeer talrijk. Maar niemand zal rekening houden met de mogelijkheid van opzettelijke brandstichting met… scalaire wapens.. En toch is dát wat we je hier ter overweging willen aanreiken..

September en oktober zijn normaal altijd de maanden dat vooral in het westen van de VS bosbranden uitbreken. Maar de verwoestende grootte van de ‘wildfires’ die we de afgelopen weken hebben gezien, zijn nog nooit gezien. Hele wijken van kleine steden zijn weggevaagd, zoals je hierboven op de foto kunt zien. Het hele verhaal bij de meer dan 15 branden die TEGELIJKERTIJD in Noord Californië ontstonden op en rond zondag 8 oktober. De lage luchtvochtigheid en hoge temperaturen zijn dan vervolgens de officiële ‘aanjagers’ van deze vuurhaarden. De omvang van deze tragedie laat zich wellicht met deze data beschrijven:

  • Meer dan 125.000 hectare valt ten prooi aan de vlammen, waarvan veel in de pittoreske landschappen van de geliefde wijnvelden/-gebieden in Noord Californië. Het gebied dat in Napa-valey en Sonoma verloren gaat is 3x zo groot als Washington DC..
 • Het vuur vrat alleen al op maandag in 12 uur zo’n 12.000 hectare op. Dat betekent dat ELKE 3 SECONDEN een gebied ter grootte van een voetbalveld ten prooi viel aan de vlammen…
 • De luchtvervuiling van deze verbrandde bossen, was de ergste luchtvervuiling in Noord-Californië in de geschiedenis, waarbij men een index heeft van 201 als de lucht ‘erg ongezond’ is om in te ademen. Op dinsdag vorige week, stond de score bij het plaatsje Napa op.. 486.
 • De vuurhaarden werden aangewakkerd door winden, die de snelheid bereikten van hurricanes. Door de droogte en lage luchtvochtigheid, maar vooral door de enorme hete-luchtverplaatsingen van de brandhaarden. Windsnelheden van 140 km p/u werden gemeten; even zo sterk als een orkaan die in het Mexicaanse Golf-gebied aan land komt..!
 • Tot afgelopen dinsdag 17 oktober zijn 571 gebouwen verbrand, en nog eens 16.000 structuren worden bedreigd.
 • Meer dan 20,000 mensen zijn uit hun huizen gevlucht of geëvacueerd. 2 Ziekenhuizen werden ook ontruimd. .
 • Het officiële dodental op 18 oktober staat op 42, waarvan 7 mensen in het wijngebied Santa Rosa, Dit aantal zal zeer waarschijnlijk nog oplopen. In het wijngebied Sonoma County alleen al, zijn meer dan 240 mensen als vermist opgegeven. Tot op heden zijn daarvan 57 personen veilig teruggevonden.
 • Meer dan 53,000 gezinnen zijn afgesloten van elektrische stroom, in de genoemde gebieden, Napa en Sonoma .
 • Rond de 2000 huizen en bedrijven zijn totaal vernietigd. .Waarvan een groot aantal wine-estates..

Maar wat speelt zich achter de schermen af..?
Er zijn echter bijzonder vreemde zaken te zien bij de vernietiging van deze gebieden in Santa Clara en andere locaties in Californië. Het zijn gewoon geen normale brandpatronen, die te zien zijn geweest. Pijnbomen met zeer brandbare harsen en ook mooie hoge velden siergrassen hebben het overleefd, terwijl cement/beton-constructies en metaal en glas, volledig, jazeker VOLLEDIG, zijn verdwenen..

De smelttemperaturen van gewone huishoudelijke materialen, zoals glas en staal, zijn het dubbele van de temperaturen zoals die worden gemeten bij huisbranden en bosbranden..! Kijk eens naar de ‘toasted’ auto’s en andere bizarre zaken, zoals metalen T-balken die gesmolten zijn door een ‘verborgen’ hittebron. Waar hebben we deze scenes eerder gezien..? Juist, bij de aanslagen op de WTC-gebouwen in NewYork op 11 september 2001..!

Weerwapens of DEW (Directed Energy Weapons)..?
Het is voor velen duidelijk aan de hand van de vele bewijzen, dat krachten achter de schermen bezig zijn geweest om deze bosbranden tot een hel ta maken. Weerwapens werken met meerdere zenders, zodat een ‘bots-zone’ gecreëerd kan worden, waar de verschillende Elektro-magnetische golven op elkaar botsen, zodat het elektrisch potentieel in de lucht terecht komt en daar een semi-geleider creëren. Dit gaat op dezelfde wijze waarop een transistor wordt ontregeld. Maar om dit veld te controleren, omdat het anders op ‘de loop’ gaat, heb je zogenaamd ‘droppings’ nodig, die het veld op één bepaalde plaats vast’pinnen’. En in het geval van deze branden ging dat om Arsenicum en Boron.

Want de vraag is simpel: Hoe kun je in hemelsnaam op één moment maar liefst 66 verspreide vuurhaarden hebben, die kennelijk ‘ineens’ ontstonden, met GEEN ENKELE OORZAKELIJK AANWIJSBARE reden. Hierbij zijn de grote droogte en de hoge temperaturen absoluut niet als ‘oorzaken’ aan te merken. We vragen om de oorzaak voor het ontstaan van 66 vuurhaarden tegelijkertijd..!! Tijdens uiterst kalm weer, blauwe luchten en plotselinge massale winden en waargenomen blauwe vonken in de lucht, niet-functionerende elektronische installaties in hotels en mensen die plotseling hartritmestoornissen krijgen..?

Chemtrails
Zeer waarschijnlijk zitten deze ‘droppings’ ook in chemtrails. Daarbij is de ionosfeer de energie-leverancier en de aarde de ‘aarding’. Het is in essentie allemaal preciés zoals Nicola Tesla het ooit ten goede voor de mensheid had bedacht. Door deze elektrische geleiding van de ionosfeer naar de grond, zal de grond heftig opwarmen, verhit worden. Als er maar genoeg voltage wordt opgewekt, kan deze wolk plotseling ontsteken, zoals bij onweer te zien is in de lucht. De weerbeïnvloedingssystemen zorgen dat deze tussentijdse ontlading wordt voorkomen.

Dit is hoe een auto normaal uitbrandt, wanneer hij in bijv. een bosbrand terecht komt. Totaal vernietigd.

Vanzelfsprekend is er NIET IN HET NIEUWS getoond, dat veel, heel veel mensen hebben verteld over de effecten van de enorme voltages waarmee is gewerkt. De kenmerken van deze enorme voltages zijn op veel verschillende manieren waar te nemen. Kennelijk zijn de figuren achter deze geo-engineeringsystemen en -technieken brutaal genoeg om steeds verder te gaan. Als een dief die keer op keer terug komt naar dezelfde plek.. Zolang hij maar niet gepakt wordt..Hetzelfde is er nu gebeurd in Californië met deze weer-oorlogsvoering, waarbij dus de effecten van dit manipulatieve systeem zódanig zijn gebruikt, dat het voor velen eenvoudig was deze te observeren.

 1. Sommige mensen kregen hartritme-stoornissen toen zij in de buurt waren van deze hoge-voltagevelden.
 2. Veel, heel veel mensen hebben gemeld, dat zij elektrische ontladingsflitsen hebben gezien, zonder enige donder erna. Allemaal onder een VOLLEDIG WOLKENLOZE HEMEL… Sommige mensen maken zelfs melding van kleine blauwe vonkjes overal om hen heen in de lucht.
 3. Maar het meest essentiële bewijs zijn de vele, vele elektrische apparaten die niet meer functioneerden, vlak voordat de vuurhaard in de buurt kwam.Het krachtigste voorbeeld hiervan, was het Silverado hotel en kuuroord, een hotel waar alle elektronische systemen het ineens ‘begaven’.. De toegangsdeuren aan alle zijden van het gebouw gingen niet meer open via de elektronische ogen, die normaal de deuren open doen schuiven.
  Maar.. ook de kamerdeuren die met elektronische sloten werken, weigerden open te gaan, zodat mensen uit de ramen moesten springen om aan de naderende brand te ontsnappen. Een vuur -zo verklaren velen!- dat plotseling ‘UIT HET NIETS LEEK TE KOMEN’..

Het verhaal rondom deze elektronische deuren is heel belangrijk, simpelweg omdat een normale stroomuitval deze deuren NIET laat uitvallen!! Het is dus daadwerkelijk ‘iets’ geweest dat de elektronische circuits in de deuren van toegang tot het hotel EN de kamerdeuren heeft doen haperen. Tegelijk met het uitvallen van deze deuren, werd het hotelpersoneel geconfronteerd met uitval van de stroom, de backup-generators. ZELFS DE ALARM-VERLICHTING IN DE GANGEN WEIGERDE..!

Dit totaal consistent met het gebruik van een massa-krachtig elektromagnetisch wapen. Dit heeft het compleet disfunctioneren van de elektronische apparatuur veroorzaakt, omdat zelfs de circuits in de noodverlichting zijn beïnvloed..! Deze noodverlichting werkt TOTAAL onafhankelijk van elke stroombron, behalve een batterijtje in het apparaat zelf) Dus zelfs op dit kleine niveau van deze lampen, trad de storing op..!

‘The Magnifying Transmitter’ van Tesla

Social media
Er wordt op social media druk ‘gesproken’ over deze zaken, maar veel mensen weten gewoon niet hoe dit elektronische verhaal werkt. Er wordt gezegd dat het onmogelijk is dat overal vonkjes in de lucht te zien zouden zijn, omdat dan mensen geëlektrocuteerd zouden zijn geworden..Niemand minder dan de genoemde Nicola Tesla heeft dit al lang geleden bewezen. Kijk naar de foto waar hij op een stoel zit, veilig te midden van een elektrische storm.

Daarbij komt, dat de frequentie waarmee de lucht wordt geladen, een groot verschil maakt. Omdat wanneer de frequentie voorbij ca. 40 Khz komt, het menselijk lichaam het niet van binnen zal geleiden, door het huideffect, waarbij elektronische ladingen BUITEN langs het lichaam worden geleid, in plaats van dóór het lichaam. De indrukwekkende foto van Tesla hierboven, is het resultaat van een zeer hoog voltage en een lage lading, die daardoor buiten de objecten om geleid wordt. 

De reden waarom, de motivatie of het motief..?
Het is bekend dat de powers-that-be / krachten-achter-de-schermen op dit moment alles in het werk stellen om op Aarde één grote chaos te creëren. Daarbij zoveel mogelijk angst te genereren, met de intentie om vooral de menselijke focus áf te houden van co-creatie/samenwerking aan een nieuwe wereld. Angst zorgt voor een lage vibratie, die versterkt wordt wanneer een collectief gaat mee-resoneren op dezelfde (angst)frequentie..Met andere woorden: hoe meer rotzooi en chaos, des te meer afleiding en ‘lage vibraties’..

 1. Testen..Maar er wordt door deze krachten achter de schermen ook gewerkt met proeven, zoals chemtrails ook volop getest worden op de bevolking van vele landen. Grensoverschrijdend..!! Waarom zijn deze mega-branden geen testen die worden uitgevoerd met voor ons totaal onbekende wapensystemen..?
 2. Straf voor de afvalligen.. Wist jij dat Californië in een vergaande staat van ‘onafhankelijkheid’ was? De staat Californië had het wel gezien met de centrale macht in Washington en was bezig autonomie te regelen voor deze staat.. Burgers die hun vrijheid van Washington opeisen worden -via hun landelijke regering-achter-de-schermen- gestraft voor deze onafhankelijkheidsstrijd.. Niets nieuws onder de zon dus, vergeleken met Catalonië en de beide Italiaanse initiatieven voor meer vrijheid van de burger..Je hebt vast en zeker de berichten gezien over de manipulaties rondom de verwoestende tyfonen die o.a de staat Texas getroffen hebben. Gestuurd door weermanipulatie.. Hoe anders kan het dat een dergelijke typhoon aan land dreigt te komen en PRECIES OP 911 wordt afgebogen, VOOR DE KUST VAN NEW YORK.. Kijk zelf naar dit onwaarschijnlijke filmpje..De boodschap achter dit verhaal..? “WE KUNNEN JE RAKEN, HOE EN WAAR EN WANNEER WE MAAR WILLEN!”

Ga zelf op onderzoek uit en kijk op social media naar de bewijzen en getuigenissen van mensen die even verbaasd zijn over deze catastrofale zaken als jij dat wellicht bent.


* * *

Bron: WantToKnow

Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Soms stap ik in de valkuil van te doen wat ik denk dat ik zou moeten doen, in plaats van wat ik wil doen.

Björk, IJslandse zangeresBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.