Het ja-gevoel | Verander je leven met de vragen naar vrijheid

detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:2899
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Boeken, Bewustzijn

(Succesboeken | Samsara) Een ja-gevoel herken je als een gevoel van sprankeling en een opwaartse spiraal van energie. Het geeft vreugde. Je voelt je opgeladen en energiek. Het ja-gevoel is afgestemd op de levensstroom die door je heen stroomt en die verbonden is met het kloppend hart van het universum.

Deze stroom van leven leidt van nature naar spiritueel ontwaken en het ontplooien van je potentieel. Wat is geluk, en wat is er nu eigenlijk voor nodig om een staat van geluk te ervaren?

In tegenstelling tot wat we vaak jachtig nastreven, is de sleutel tot geluk gemaakt van pure eenvoud. Het is het je openen voor wat er nu is; het is 'aanwezigheid' en de vreugde van geluk die je daarin kunt ervaren. Linda Rood ontdekte en ontwikkelde de levensveranderende methode de 'Vragen naar Vrijheid'. In haar praktijk hielp zij hiermee al vele mensen zich over te geven aan hun natuurlijke staat van zijn en het geluk van dit moment te ervaren.

Met de Vragen naar Vrijheid kan iedereen de 'Ja, maren', die velen zo in de weg staan in de zoektocht naar geluk, liefdevol ontmoeten en ontmantelen. Zo ontstaat er ruimte voor jezelf en je potentieel om zich te ontplooien. Je hoeft zelf niets te bedenken en je hoeft niet je best te doen. Je hoeft alleen maar jezelf te zijn en dat ben je al. Linda Rood ontdekte het ja-gevoel en leerde erop koersen.

Naast het inspireren met haar boek, artikelen en facebookpagina begeleidt ze mensen bij het zich vrijmaken van belemmerende overtuigingen en gewoonten door het meditatief zelfonderzoek met de door haar ontwikkelde Vragen naar Vrijheid. Ze geeft niet alleen individuele sessies, maar organiseert ook regelmatig meditatieve bijeenkomsten, stiltedagen en trainingen.

Overige productinformatie:
ISBN: 9789491411700
Uitvoering: Hardcover
Auteur: Linda Rood
Uitgever: Samsara Uitgeverij B.V.
Prijs: € 23,50
Om te bestellen klik hier

De redactie van Earth Matters maakt een keuze uit pas uitgekomen boeken die voor haar lezers interessant kunnen zijn. Als u bij Succesboeken een boek bestelt, ontvangt Earth Matters een gedeelte van de verkoopprijs. Hiermee ondersteunt u Earth Matters en haar visie. Onze dank daarvoor!

Bron: Succesboeken, Samsara


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ik weet niet wat er op het toneel met me gebeurt, iets anders lijkt het over te nemen.

Maria Callas, Amerikaans operazangeresBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.