1-11-17 | Inspiratie- en ervaringsavond: De Kracht van Liefde, Waarneming & Creatie met Martijn van Staveren in Groningen

Samen

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:7800
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Agenda, Media en agenda, Bewustzijn

(Agenda-item | Earth Matters) Het nieuwe bewustzijn met de kwantumfysica als basis, brengt ons in een geheel nieuwe realiteit, met onbegrensde mogelijkheden. 

Het thema van deze lezing is dat de Mens een zeer belangrijke rol heeft in het Universele scheppingsproces en dat zij vanuit de Bronwereld wordt gezien als expressiewezen van de Schepping. De Kracht van Liefde, zelfbeschikking, autonome keuzes maken, waarneming, creatie, daadkracht en samenwerking komen hier aan bod. Is het noodzakelijk het altijd “eens” te zijn met elkaar, om vanuit respect naar elkaar toe een harmonieuze wereld te scheppen, of is er ook ruimte voor verschillen van inzicht en visie?

Het huidige model van de Aardse beschaving is vooral gebaseerd op het verkrijgen en behouden van Macht, gesteund door de formules Geld, Politiek, Farmacie, Onderwijs, Voeding en militaire mogendheden. Het model waar de Mens naar op weg is, namelijk Innerlijke Vrijheid, Zelfbeschikking, Respect, Waarheid en Vrede kent geen plaats meer voor dit oude paradigma. Het is de tijd dat het paradigma verschuiving van het Menselijke bewustzijn in het publieke domein bespreekbaar wordt gemaakt, juist nu in een tijd waar veel mensen niet meer vrijuit durven te spreken. Doordat diverse programma’s actief zijn, om de Mensen steeds verder bij zichzelf weg te laten zijn, kunnen we van deze momenten een deugd maken door onze eigen Krachten naar voren te laten komen. 

Tijdens deze lezing neemt Martijn van Staveren je mee naar een aantal ervaringen welke hij van kinds af aan mee maakt en ver terug gaan in de zogenaamde tijd voor de geboorte op de Aarde. Martijn noemt zichzelf vrijuit spreker en deelt openlijk zijn belevingen om het collectieve bewustzijn op Planeet Aarde mede in beweging te brengen. Hij heeft nauwlettende herinneringen uit andere werelden over het potentieel “waarneming & observatie” vanuit het Vrije Hart en draagt informatie in zich welke thans op Aarde wederom zichtbaar aan het worden zijn. 

Martijn nodigt je uit tijdens deze lezing te komen luisteren en voelen. Zodat jij jezelf kunt voelen door eruit te halen wat resoneert bij jouw eigen werkelijkheid. 

Inspiratie- en ervaringsavond

De Kracht van Liefde, Waarneming & Creatie

met Martijn van Staveren in Groningen

Woensdag 1 november 2017 

Aanvang 19.30, zaal open 19.00 uur

Locatie
Wijkcentrum de Schakel
Rijksweg 15, 9731 AA Groningen

  • gratis parkeren
  • rolstoelvriendelijk
  • liggend nabij vele snelwegen

  • De Schakel is ook per openbaar vervoer goed bereikbaar:
    Buslijn 3 (vanaf Hoofdstation Groningen, uitstappen bij halte Pop Dijkemaweg)
    Buslijn 78, 140 en 142 stoppen allen bij halte Oostersluis (nabij Cafe Westerhoff)

Bijdrage:
De bijdrage voor deze avond is € 25,- en je kunt je plek reserveren via de webshop van Earth Matters

Wil je de lezing graag bijwonen maar is 25 euro toch teveel? Voor minima zijn er 6 gratis kaarten beschikbaar (maximaal 1 kaart per persoon per kalenderjaar). Reserveer dan even via dit e-mailadres: [email protected]

Meer informatie over Martijn van Staveren: De intergalactische Mens

Bron: Earth Matters


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Niet alleen is er geen God, probeer maar eens een loodgieter te krijgen in het weekend.

Woody Allen, Amerikaans acteurBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.