Hologram Activatie

Asma

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:2965
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Asma Tout-Achkroune

Gekoppelde categorieen
Bewustzijn

(Asma Toet-Achkroune) Wij allemaal dragen herinneringen in ons vanuit een andere Wereld, vanuit een andere tijd, waarin we nu ook tegelijkertijd aanwezig zijn. Velen van ons zijn bezig de verbinding te herstellen met de Essentie van wie we werkelijk zijn, om zo (een deel van) onze Oorspronkelijke Vermogens in te laden in dit lichaam en daarmee in dit hologram. De herinneringen die wij in ons dragen hoeven niet zozeer in woorden of in beelden opgehaald of ingeladen te worden. Het gaat voornamelijk om de emotionele Krachtvelden die hierachter liggen en die wij ons weer mogen herinneren en binnen in onszelf in beweging mogen brengen.
 
Een groot deel van deze Krachtvelden wordt in deze werkelijkheid, willens en wetens door verschillende belanghebbende machten onderdrukt, gemanipuleerd en/of er wordt getracht om deze Krachtvelden volledig buiten beeld te houden. Hierdoor kunnen wij deze Krachtvelden niet volledig meer begrijpen, ervaren of inzetten zoals we dat in andere tijden wel hebben gedaan en ergens nog steeds doen. We vertalen deze Krachtvelden daarom nu voornamelijk als angst, ongemak of als een andere “negatieve” emotie die we daardoor maar gauw wegschuiven of onderdrukken. Deze Krachtvelden zijn echter pure Scheppingskracht en mogen volop ervaren en geïntegreerd worden in ons lichaam en in ons bewustzijn hier op Aarde.
 
Willen wij een mooiere, menselijke, liefdevolle en eerbare wereld creëren waarin ruimte, respect, vrede en vrijheid aanwezig is voor elk levend wezen, voor de gehele natuur en voor al wie hier aan verbonden is, dan dienen wij deze Scheppingskracht weer aan te durven spreken. Een mooie eerste stap hierin zou
kunnen zijn dat we gaan erkennen dat we meer zijn dan enkel dit aardse lichaam met deze aardse ervaringen en dat er misschien wel meer aan de hand is dan wat we op het eerste oog zien en ervaren. Het is tijd dat we weer gaan leren zien door de ogen van Waarachtigheid en dat we gaan erkennen en herkennen dat we Krachten in ons dragen die wij simpelweg weer voor onszelf, voor deze wereld en
daarmee voor al het leven, zowel op Aarde als daarbuiten, in kunnen en mogen zetten.
 
Onze daadwerkelijke emoties ontstaan vanuit het Hart. We ervaren dit in gevoelsvelden van pure Kracht, in Krachtgolven van puur gevoel en emotie. Hier koppelen wij echter betekenis aan vanuit ons gelimiteerde brein, maar in deze Krachtvelden liggen de coderingen/herinneringen/Werelden pgeslagen van wie wij werkelijk zijn, buiten dit hologram. Deze historie dragen wij in ons, wij zijn er namelijk deel van en deze kunnen wij ook daadwerkelijk hier weer gaan herinneren en ervaren. Sterker nog: dat doen we al, vaak zonder het zelf te weten of het door te hebben.
 
Er wordt in deze werkelijkheid waar wij (zogenaamd) in leven namelijk een agenda uitgevoerd waarin deze emotionele Krachtvelden doelbewust worden gemanipuleerd, buiten beeld worden gehouden en/of voor een ander doel in worden gezet. Hiermee komt onze Scheppingskracht ten dienste te staan van andere machten die onze Kracht wel begrijpen en die heel goed weten wie wij daadwerkelijk zijn en welke vermogens wij in ons dragen. Zo kunnen zij onze Scheppingskracht inzetten voor hun eigen motieven.
 
Het is de hoogste tijd om onszelf serieus te nemen. Het is de hoogste tijd om de buitenwereld, voor een kort moment, simpelweg te laten zijn met al zijn afleidingen, manipulaties, omleidingen en isleidingen. Het is tijd voor eenieder van ons om naar binnen te keren bij zichzelf. Om de stilte op te zoeken in het Hart en om te ervaren welke informatie daar op ons ligt te wachten.
 
Het is tijd om de herinneringen van wie jij Bent aan te roepen en om deze Krachtgolven van informatie in te laden in je bewustzijn. Herintroduceer ze aan jezelf, aan jouw lichaam en aan dit Aardse veld. Het is tijd om deze informatie te voelen en te beseffen dat de capaciteit van het menselijk brein misschien niet in staat is om deze Krachtgolven te begrijpen of te vertalen in woorden. Het zijn ervaringen en emoties die buiten de referentiekaders liggen van het kleine, grotendeels uitgeschakelde en geprogrammeerde brein hier. Daarom mag de betekenis er af.
 
De slechts 26 letters van ons alfabet zijn bij lange na niet in staat om de complexiteit, de gelaagdheid en de rijkheid van de Scheppingskracht, die wij waarnemen als gevoel vanuit het Hart, te omschrijven. Laten we daar dan ook mee ophouden. Laten we gewoon ervaren en Zijn, zonder gelijk betekenis te willen geven aan hetgeen er in het moment ervaren wordt. Gevoel, emotie, Kracht, dat is waar het
over gaat en waar het om gaat.
 
Ervaar de Kracht die je in je draagt, zonder oordeel, zonder betekenis. Laat de Scheppingskracht Zijn. Puur. Laat het door je heen stromen, adem het in vanuit je Hart, door heel je lichaam en laat het Zijn zoals het is. Herinner je weer JOUW eigen Kracht. Neem leiderschap hierin, schrijf het niet langer toe aan een ander. Zoek ook niet naar de betekenis bij een ander. Vind het in jezelf en bij je Zelf.
 
Dat is naar mijn idee een van de belangrijkste stappen die we zouden kunnen nemen om terug te keren in onze Oorspronkelijke Vermogens, om terug te keren in ons Oorspronkelijk Mens Zijn, met Liefde en Eerbied voor al het leven en in verbinding met alle Aardse en alle Buitenaardse Beschavingen.
 
Hierbij bied ik je middels onderstaande opname graag een ondersteuning in Klanken, ontstaan vanuit het Vrije Veld, om de bewustzijnsvelden/Oorspronkelijke coderingen in je Hart in beweging te laten komen en je zo te verbinden met de Ware Herinneringen in jezelf.
 
Mocht je het audiobestand als mp3 willen ontvangen zodat je deze ook offline kunt beluisteren, dan kun je deze voor €15,- bestellen via [email protected]
 
In Liefde en
Kracht,
 
Asma Toet-Achkroune
 

Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Het kostte me vier jaar om te schilderen als Raphael, maar een heel leven om te schilderen als een kind.

Pablo Picasso, Spaans kunstenaarBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.