Herinneringen aan de Bron | Verbazingwekkende bewijzen van kinderen uit de tijd voordat ze op aarde kwamen

detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:3989
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Boeken, Bewustzijn

(Succesboeken | Palaysia Productions) Wayne Dyer: Kinderen hebben de verbazingwekkende mogelijkheid om zich de tijd voordat ze naar de aarde kwamen te herinneren. 

"Ik houd mijn hele leven al van kinderen, vooral als ze net geboren zijn en nog dreumes of peuter zijn. Als er een baby in de buurt is, is het net alsof ik ernaartoe getrokken word en contact moet maken. Urenlang heb ik, toen ze net geboren waren, in de ogen van onze acht kinderen zitten staren. Op deze intieme momenten vroeg ik hun in gedachten of ze me iets over de Bron wilden vertellen en over hoe de vormloze spirituele wereld eruitziet.

Uit zo’n gesprek, dat mijn coauteur Dee Garnes had met haar zoontje Marcus, die toen nog met losse woordjes communiceerde, is dit boek ontstaan. Na het horen van Dee’s verhaal voelde ik krachtige inspiratie opkomen om hier meer mee te doen. Ik plaatste een oproep aan volwassenen uit alle geledingen van de maatschappij om de wijsheid en persoonlijke anekdotes van hun jonge kinderen met ons te delen. Daarnaast heb ik een aantal herinneringen van mijn eigen kinderen in het boek opgenomen. Na het lezen van de reacties die Dee en ik van mensen uit de hele wereld ontvingen, ben ik ervan overtuigd dat het leven veel meer omvat dan die paar korte jaren die we hier op aarde mogen doorbrengen. Onze kleintjes kunnen ervoor zorgen dat we iets mee kunnen krijgen van de ondoorgrondelijke, oneindige, onzichtbare wereld waar we vandaan komen, en weer toe terugkeren. Ze hebben tenslotte nog niet zoveel tijd gehad om die wereld helemaal te vergeten.

Ik heb het gedicht ‘Ode: Intimations of Immortality from Recollections of Early Childhood’ van de Engelse dichter William Wordsworth altijd erg mooi gevonden. Eén van de versregels luidt: 

‘Our birth is but a sleep and a forgetting’ 
(vert.: Onze geboorte is slechts een slaap en een vergeten)

Er is ontzettend veel wetenschappelijk onderzoek verricht naar vorige levens en de aanwezigheid van engelen in ons leven. Ik heb zelf een fascinerende reis naar een vorig leven gemaakt. Ik heb ook een veel bredere kijk op het leven gekregen door mijn contacten met gerespecteerde wetenschappers die overtuigend bewijs hebben geleverd voor het bestaan van een oneindig, spiritueel gebied. Maar via de woorden van deze jonge kinderen, die nog niet zo lang op aarde zijn en zich nog flarden van de hemel kunnen herinneren – waar ze ondubbelzinnig over praten – krijgen we aanwijzingen over hoe die niet-fysieke wereld er dan eruitziet. 
In Wordsworths gedicht ‘Recollections of Early Childhood’ zegt hij iets wat ons ook aan het denken zet: 

The Soul that rises with us, our life’s Star, 
Hath had elsewhere its setting, 
And cometh from afar . . . 
From God, who is our home.

(vert.: De ziel die met ons rijst, onze Levensster, / Komt van elders, / En van ver … Van God, die ons thuis is) 

Overige productinformatie:
256 pagina's 
ISBN: 9789492412218 
Uitvoering: Softcover 
Auteur: Wayne Dyer en Dee Garnes
Uitgever: Palaysia Productions
Prijs: € 16,99
Om te bestellen klik hier

Besef tijdens het lezen van deze fascinerende verhalen over een wereld die wij niet met onze vijf zintuigen kunnen waarnemen en ervaren, dat deze kleine wezentjes grotendeels nog ondergedompeld zijn in de Bron die ons thuis is. Ze kunnen ons heel veel leren..."

De redactie van Earth Matters maakt een keuze uit pas uitgekomen boeken die voor haar lezers interessant kunnen zijn. Als u bij Succesboeken een boek bestelt, ontvangt Earth Matters een gedeelte van de verkoopprijs. Hiermee ondersteunt u Earth Matters en haar visie. Onze dank daarvoor! 

Bron: Succesboeken, Palaysia Productions


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Een radicale innerlijke transformatie en het overgaan naar een nieuw bewustzijnsniveau zouden wel eens onze enige echte hoop kunnen zijn voor de oplossing van de huidige wereldcrisis, die teweeg is gebracht door de dominantie van het westerse mechanistische paradigma.

Stanislav Grof, Amerikaans psycholoogBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.