Astrologie voor de ziel 28 juni 2017

Kaypacha

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:2864
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Gewoon-spiritualiteit.nl

Gekoppelde categorieen
Bewustzijn, Astrologie

(Gewoon Spiritualiteit | Bob Kukler en Irma Schiffers) “En het pad richting evolutie, of het pad richting expansie en groei en mogelijkheden met deze Jupiter die door Weegschaal gaat, en dat heeft te maken met wanneer we in evenwicht komen, dat we dan elkaar vervullen. Door dit prachtige liefdesspel waar de ene aan de ander geeft, en de ander geeft terug aan die ene, dat is WOW!.”

“En dan kom je echt terecht in het in vrede zijn met jezelf. Dit in vrede zijn met jezelf komt vanuit het in een ruimte zijn waarin je geen schaamte voelt, geen schuldgevoel. Je hebt niet meer genomen dan je hebt gegeven, je bent in vrede en harmonie in jezelf. Dit is waar het allemaal op neer komt. En als je je dat realiseert dat je in verbinding staat met deze oneindige bron van liefde -wat voor een liefde? Goddelijke liefde!- en dat is wat zo mooi is aan Venus, dat is aardse liefde.”

“Het is niet ofwel Goddelijke liefde, dat platonisch is, spiritueel, onaards, liefde voor al wat is dat vanuit de hartsruimte komt, en dan sensuele, fysieke aardse liefde. Venus! Dat heeft te maken met ons lichaam, onze gevoelens en ons samenzijn als kleine dieren hier, die op natuurlijke wijze in de wei de liefde bedrijven. Dus wat we hier kunnen doen is dat als we echt voelen, en echt aansluiting vinden op Neptunus. Neptunus is onbaatzuchtig, het geeft alleen maar, het is ‘ik ben liefde en ik ben de uitdrukking van liefde en ik wil gewoon mijn liefde delen en liefde geven ik heb niets nodig om terug te krijgen. Dit is de echte mooie goddelijke liefde.”

“Als we ons realiseren via Neptunus en Goddelijkheid en onze spirituele oefeningen dat we in feite liefde zijn, dan zullen we het gewoon gaan delen en het komt terug. En we hoeven dat niet af te dwingen of te proberen het te bezitten of angst te hebben om het te verliezen. We ervaren het gewoon, en we weten gewoon dat het altijd bij ons zal zijn, omdat we het ‘zijn. Weet je wat ik zeg? Ik denk dat dat gaaf is, dat is gewoon Jupiter in Weegschaal”

De mantra voor deze week:
Ik kan een bodemloze put zijn
van verlangen en telkens méér nodig hebben
Totdat ik me eindelijk realiseer
dat ik tot de kern gevuld ben met liefde.

Bron: Gewoon SpiritualiteitGeplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Het meest wezenlijke dat je moet onthouden, is dat het leven dialectisch is. Het bestaat door dualiteit, het is een ritme tussen tegengestelden. Je kunt niet eeuwig gelukkig zijn, anders verliest geluk alle betekenis. Elk genoegen heeft zijn eigen leed, en elk leed heeft zijn eigen genoegen.

OshoBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.