Transhumanisme of transcendentale kracht

transcendentale kracht

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:2828
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Frontier

Gekoppelde categorieen
(Grens)wetenschap, Bewustzijn

(Frontier World) De Beatles hadden vermoedelijk nog geen weet van Transhumanisme, het idee om de mens te verenigen met machinale kunstmatige intelligentie, maar ze konden zeker een woordje meezingen over Transcendentie, wat door de leraren van de Transcendente Meditatie techniek die zij op een gegeven moment samen beoefenden werd uitgelegd als een áchter of ónder ons persoonlijke, individuele bewustzijn aanwezige súperbewustzijn.

Dit Transcendente superbewustzijn blijkt niet altijd voor eenieder even gemakkelijk bewust te ervaren te zijn, getuige alle religies en rituelen die door de eeuwen heen hier omheen en overheen zijn geweven. Het is eigenlijk altijd maar een heel kleine minderheid van Yogi’s en Adepten die ons probeerden een weg te wijzen, waarna hun leidraad al snel in de balijnen en onder de baldakijnen van de door ‘God’ gevestigde religies terecht kwam.

Heden ten dagen staan ons echter meer en meer informatie, maar ook werktuigen ter beschikking om deze oeroude queeste van het doorgronden van en het gronden ín onze eigen ‘ziel’ te realiseren.
Een van de wizzards die haar levenspassie heeft gevonden in het ontdekken, beschrijven en gebruiken van een scala aan ultra-moderne middelen om het menselijk leven te helpen verrijken met de levenskrachtige hoedanigheden die als vanouds aan de menselijke, biologische oerziel worden toegeschreven, is Yfke Laanstra.

Vanuit haar diepgaande ervaringen met onder meer Deepak Chopra als haar leraar, heeft zij een zeer heldere kijk op de verregaande mogelijkheden én ernstige gevaren van de computer-revolutie waar we nu midden in zitten.
yfkeWereldwijd is er een ‘krimpen’ aan de gang van het elektronische web van straling, informatie en spionage om ons heen, bijna als een soort van digitale gevangenis welke deuren wijd open staan voor alle vrijwilligers die het ideaal lijkt om via onder meer Google’s hersenchip op het ‘Internet-van-alle-dingen’ te zijn aangesloten.

Maar de apparatuur en software kunnen nét zo goed worden ingezet om ons te ondersteunen in onze zoektocht naar bevrijdende kennis en het oplossen van alle tralies waarachter het menselijk hart al eeuwen gevangen zit.

Op de website van deze ondernemende dame kunt u al vast van alles meemaken over deze nieuwe combi-discipline van bewustzijns- en computerwetenschappen.

In de loop van volgende maand, mei 2017, komt er van haar een nieuw boek uit over dit diepgaande oerwoud van aanverwante onderwerpen: ‘Bits, Bytes en Bewustzijn’. U kunt nu al uw bestelling reserveren. Zodra het bij ons binnenkomt zullen wij dan Yfke’s Bits, Bytes en Bewustzijn aan u toesturen.

Bits, Bytes-500x500

Bron: Frontier World


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Neo: "Ik dacht dat het echt was" Morpheus: "Je gedachten maken het echt"

The MatrixBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.