Vanaf 13-09-2015 | Landelijk en op Earth Matters TV | Groepssessies en workshops met Elisa Namaste, helderziende en genezer

elisa-namaste

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:14476
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Bewustzijn, Media en agenda, Eigen producties, Earth Matters TV, Universum

(Earth Matters | Johan Herder) Het is mij een groot genoegen om je aan Elisa Namaste uit Denemarken voor te stellen. Tijdens één van mijn reizen in Denemarken heb ik deze jongedame mogen ontmoeten en ben erg onder de indruk van haar boodschap en haar vermogens. Elisa is helderziend, helder voelend, een genezer en intuïtief spreekster. Elisa is geboren met deze vermogens en is pas 25 jaar oud. Boeken lezen doet ze niet, ze, kijkt geen TV en weet eigenlijk helemaal niet zo veel, maar  ze heeft een antwoord op alles. Zoals als ze zelf zegt: “Niets wetend en alles wetend ligt heel dicht bij elkaar. Wanneer er een vraag is, wordt het antwoord in mijzelf getoond. Ik zie het en ik voel het.”

Afgelopen jaar is Elisa al eens in Nederland geweest voor een aantal groepssessies waarin ze zich open stelt en vragen beantwoordt vanuit de groep. Haar indruk van Nederland is zeer positief. Volgens haar is Nederland een plek waar veel mensen klaar zijn om de informatie te ontvangen waarmee de wereld kan transformeren naar haar oorspronkelijke toestand. Elisa is ontzettend verheugd om Earth Matters als spreekbuis te gebruiken, zodat haar vermogens ten goede komen van iedereen.

In september van dit jaar is Elisa in Nederland. In Groningen en Purmerend zal ze groepssessies en individuele sessies doen waarin je haar vragen kunt stellen. Wat zijn de Pyramides? Wie waren Jezus, Mohammed en Boeddha? Zijn we alleen in het Universum? Wie zijn wij? Wat is er aan de hand op aarde, en waar gaan we heen? Heb jij ook een brandende vraag, dan kun je een sessie met haar boeken, maar ook 'intunen' op de liveshow die we bij Earth Matters gaan maken. De datum voor de liveshow volgt nog. De datum voor de groepssessies vind je onderaan dit bericht.  

Elisa zal ook in Groningen en Purmerend een workshop gaan geven.:“Gebruik jouw grootste gift”. Bij onze geboorte hebben wij allemaal een gift meegekregen om te gebruiken in dit leven. Soms zijn we ons niet eens bewust van het feit dat wij deze gift hebben meegekregen. Wij komen allemaal uit dezelfde “Lichtbron”. In deze hoge lichtfrequentie wordt gecommuniceerd via energieoverdracht. Deze energieoverdracht kan gaan via helder zien, helder horen, helder voelen of  helder ruiken. Vaak herkennen wij de signalen van deze energieoverdrachten niet. In deze workshop wordt aan deze signalen uitgebreid aandacht besteed. We leren te vertrouwen op wat we zien, horen, voelen en / of ruiken. Het onderscheid leren maken tussen intuïtie en wat ons verstand ons wil doen geloven. Elisa zal ook aandacht besteden aan genezing met behulp van engelen-energie. Hoe maken we contact en hoe kunnen wij met deze energie werken? Ook wordt ingegaan op gidsen- en vooroudercontact.

  • De groepssessie in Groningen vindt plaats op 13 september 2015 van 20.00 uur tot 22.00 uur. Prijs is 11 euro.
  • De workshop vindt plaats op 14 september 2015 van 13.30 uur tot 17.30 uur. Prijs is 40 euro.

Voor beide dagen zijn beperkte plekken beschikbaar. Voor een consult, groepssessie of workshop kun je contact opnemen met [email protected]

  • De groepssessie in Purmerend zal plaatsvinden op 18 september 2015 van 19.30 uur tot 22.00 uur. Prijs is 11 euro.
  • De workshop zal plaats vinden op 16 september 2015 van 13.00 – 17.00 uur. Prijs is 40 euro.

Ook voor deze dagen zijn beperkte plekken beschikbaar. Voor boekingen verwijs ik je door naar Nieuwstetijd.nl

Binnenkort zal de datum voor de liveshow kenbaar gemaakt worden! Wordt vervolg dus! 

Bron: Earth Matters


Geplaatst door Johan Herder

Johan Herder

Geboren in het jaar 1984 en opgegroeid in Friesland. Met een passie voor film en video in Leeuwarden Communicatie & Multimedia design gestudeerd. Eenmaal afgestudeerd zag ik mijn kans schoon om het even lekker anders te doen! Heb mijn tas ingepakt en ben naar de Balkan gereisd waar ik een half jaar in een community heb geleefd...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Johan HerderLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Na de stilte komt muziek het dichtst bij het zeggen van het onzegbare.

Aldous Huxley, Brits schrijverBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.