16-09-2015 | Groningen | Film | 22: The Light Codes

detail film

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:16540
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:ONE heart

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Films, ONE heart, Bewustzijn

(Agenda-item | ONE heart) De Hi-FI Mysteryschool presenteert de film 22: The Lightcodes. Na een aantal verschillende muziek- en geometrieprojecten gedaan te hebben, is nu het grootste en mooiste project van het Hi-Fi Mysteryschoolcollectief gelanceerd. Na twee jaar hard werken is hun film 22: The Lightcodes eindelijk klaar.

Ondergedompeld worden in beeld en geluid, gevoel en geur. Een ervaring van lichtgeometrie als sleutel naar bewustwording. Ervaar het en laat je meenemen naar een andere wereld die jouw wijsheid in zijn kracht laat schijnen. Een reis voorbij tijd en ruimte in de oneindigheid van ons ‘zijn’. 

In de 35 minuten durende film, die als basis dient van de ervaring, zitten 22 unieke heilige geometrische patronen die coderingen bevatten die net lang genoeg in beeld verschijnen zodat je (onder)bewuste deze volledig opneemt. In combinatie met de zelf gecomponeerde muziekstukken in de 432Hz frequentie, die volledig afgestemd zijn op de beelden, geeft dit een enorm krachtige activatie voor je totale wezen in hartverbinding.

De film is een audiovisuele reis door onder andere de Kosmos, Atlantis en de Himalaya. Deze film gaat niet om het verhaal, maar is bedoeld om de ziel aan te raken waar het aangeraakt mag worden, oftewel zielsgroei aan te moedigen! De film 22:The Lightcodes, is een productie van het Hi-Fi Mysteryschool collectief, onder leiding van Jeroen van Meeteren die tevens deze bijzondere coderingen heeft doorgekregen.   

Tijdens de LightcodeXperience ga je niet alleen deze bijzondere film voor het eerst zien, maar zal er ook live mee gechant / gezongen worden door Irisea Barkhuysen. Naast de live-zang zal Irisea voor de film een korte lezing / activatie over hartbewustzijn en Licht geven als opbouw naar de film toe (www.diamondlightenergy.com). Licht is de sleutel naar ons wereldwijd hartbewustzijn, ofwel hartregentie waar de essentie van ons wezen ligt. Irisea is auteur van het boek Diamant Licht Bewustzijn en draagt een sleutelrol in de Joint Vision of Humanity.                                  

Gabrielle Thijsen die zich gespecialiseerd heeft in energie en geuren komt ook en voegt op gevoel geuren toe die bij de verschillende passages van de film passen. 


De Film: 22: The Lightcodes

onder leiding van Jeroen van Meeteren

Woensdag 16 september 2015

van 19.30 uur tot ca 22.00 uur

Locatie 
Huis de Beurs 

Aa Kerkhof ZZ 4 
9711 JB te Groningen 

Entree
Voorverkoop: € 9,- (alleen via Orongo)
Aan de deur: € 10,- p.p. 
Let op! Als je zeker wilt zijn van een plek raden we je aan tijdig te reserven.

Reserveringen: Stuur een e-mail aan [email protected] of koop een kaartje via Orongo
Kaartje Haggai Katz

Wil je de lezing graag bijwonen maar is een tientje toch teveel? Voor de minima zijn er elke lezing 2 gratis kaarten beschikbaar (maximaal 1 kaart per persoon per kalenderjaar). Reserveer dan even via bovenstaand e-mailadres.

Bron: ONE heart, Hi-Fi Mystery School 


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

We zijn bang de controle te verliezen. Maar hoe kun je iets verliezen wat je nooit hebt gehad?

Isaac ShapiroBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.