28-11-2014 | Baarn | Marieke de Vrij | De kracht vanuit zuiverheid

kracht

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:3911
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:De vrije mare

Gekoppelde categorieen
Bewustzijn, Media en agenda

(De Vrije Mare | Marieke de Vrij) Hoe op te staan in zuiverheid vanuit eigen en gemeenschappelijke kracht, binnen de dynamiek van een veranderende wereld.

Onze maatschappij en de wereld om ons heen, is aan veel verandering onderhevig. We lopen voortdurend het risico de grenzen van ons eigen uithoudingsvermogen te overschrijden. Hoe kunnen we, vanuit het herrijken van zuiverheid, kracht putten om gezamenlijk de veranderingen in goede banen te leiden? De Vrije Mare organiseert daarom een inspiratieworkshop, waar Marieke de Vrij door het thema ´Kracht en Zuiverheid´ dieper in zal gaan op de veranderende wereld en hoe wij daarin individueel en schouder aan schouder, in onszelf, in ons werk en maatschappelijk, bij kunnen blijven dragen aan duurzame verandering.

Er zullen mogelijkheden worden aangereikt om onder meer politieke en bestuurlijke overregulering een wending te geven richting wezenlijke, zuivere saamhorigheid. Op deze waardevolle dag geeft Marieke de Vrij een groepsreading en geeft zij haar doorleefde wijsheid door op het pallet van diverse vakgebieden waaronder onderwijs en gezondheidszorg. Er is ruimschoots tijd voor het uitwisselen van ervaringen en initiatieven rondom dit thema en Marieke zal vragen vanuit de zaal beantwoorden. Iedereen die zich door dit thema aangesproken voelt, die behoefte heeft aan uitwisseling en/of inspiratie is van harte welkom. Hoe op te staan in zuiverheid vanuit eigen en gemeenschappelijke kracht, binnen de dynamiek van een veranderende wereld.

Kracht vanuit zuiverheid
Welkom op: Vrijdag 28 november 2014, 10.00 tot 16.30 uur
Meld u snel aan en koop een kaart!

Stuur een mail aan [email protected].
Meer informatie: www.tijdschriftvrij.nl.

Op deze dag is de boekentafel aanwezig voor verkoop van alle publicaties van De Vrije Mare (alleen contante betaling). Muzikale omlijsting door Jan Linssen.

Datum en tijd
Vrijdag 28 november 2014.
Welkom 9:30 uur.
Aanvang 10:00 uur.
Einde 16:30 uur.

Locatie
Het Brandpunt, Oude Utrechtseweg 4A, Baarn.

Prijs
Naar draagkracht €35,- / €55,- / €75,- inclusief koffie, thee en soep. Lunch zelf
meenemen of ter plekke te bestellen aan de bar á €1,90 per broodje.
Betaling aan de kassa. Geen pinautomaat aanwezig.

Aanmelden en informatie: [email protected] of tel. 075-6350586.

Bron: De Vrije Mare


Geplaatst door Marieke de Vrij

Marieke de Vrij

Marieke de Vrij (1953), spiritueel maatschappelijk raadsvrouwe, heeft bijzondere heldere fijnzintuiglijke vermogens waaronder helder zien, weten, spreken en horen. Middels fijnzinnige bewoordingen werpt zij al langdurig licht op levensvragen van grote individuele en maatschappelijke betekenis...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Marieke de VrijLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Je kunt je afvragen of de droom van hemel en grootsheid in ons graf op ons zou moeten wachten - of dat we die hier en nu en op aarde moeten neerzetten.

Ayn Rand, Amerikaans filosofeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.