Keuzevrijheid, een groot goed!

choise

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:7554
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, (Verborgen) nieuws, Genezing, Politiek, Natuurgeneeswijzen

(Keuzevrijheid) Jaarlijks gaan circa 2 miljoen mensen naar een homeopaat, een natuurgeneeskundige, een osteopaat, een acupuncturist etc. Misschien bent u een van die 2 miljoen mensen. U maakt dan gebruik van de complementaire alternatieve gezondheidszorg, kortweg CAM geheten. Als het aan de overheid ligt, wordt uw keuze hierin steeds meer aan banden gelegd. Daarom deze website Keuzevrijheid.nl.

Inperkend beleid

Schattingen wijzen erop dat 85 procent van de totale Nederlandse bevolking sympathie heeft voor de complementaire gezondheidszorg. Omdat de daar aangeboden behandelmethoden hen hebben geholpen. Maar de overheid wil daar niet van weten en voert een inperkend beleid.

Krachtig signaal

Tot nu toe kunt u uw mening over en wensen voor CAM niet kenbaar maken aan de overheid. Deze website brengt daar verandering in. Samen met u kunnen wij een krachtig signaal aan de overheid geven. Want het mag niet zo zijn dat de overheid mag bepalen welke zorg de patiënt kiest. Zij mag alleen voorwaarden scheppen voor een goede zorg. De keuze voor een arts, therapeut of therapie is een individuele vrije beslissing op basis van grondwettelijk recht.

Keuzevrijheid wil een platform zijn voor zeker 2 miljoen mensen in Nederland, die met goede resultaten van verschillende CAM behandelingen gebruik maken.  Via deze website, dit platform kunnen ook CAM therapeuten, CAM gebruikers en alle andere bezoekers hun wensen kenbaar maken.

De site is groeiende en van daaruit nog niet compleet. We vragen bijvoorbeeld op dit moment aan alle politieke partijen hun standpunt ten aanzien van CAM behandelingen. Hun reacties plaatsen we op de site zodat in het geval van verkiezingen, de patiënt of kiezer zich kan verdiepen in de diverse standpunten.  Geeft een politieke partij geen standpunt, dan vermelden we dit ook.

Op deze manier kunnen we een grote invloed hebben op het beleid van de overheid. Het beleid van de overheid werkt meer en meer beperkend ten aanzien vele aspecten en zeker ook ten aanzien van de CAM ontwikkelingen, behandelingen en vergoedingen.

Daarnaast vragen we aan alle zorgverzekeraars hun vergoedingsbeleid voor 2014  ten aanzien van de CAM behandelingen. Ook deze vergoedingen worden vermeld op deze site. Keuzemogelijkheden worden hierdoor direct zichtbaar. De consequenties hiervan voor de politieke partijen als wel voor de zorgverzekeraars, bij 2 miljoen mogelijke bezoekers, spreken voor zich.

Het doel van deze informatie  is je bekend te maken met deze website zodat je deze informatie, de link van keuzevrijheid,  door kunt sturen naar zoveel mogelijk mensen/cliënten/patiënten /collega’s/ organisaties/ familie etc.  om op deze manier de keuzevrijheid van iedereen te bevorderen.

Social media als Facebook en Twitter kunnen hierin een belangrijke bijdrage leveren. Een bijdrage die de mogelijkheden van alle mensen die baat hebben bij een CAM behandeling als homeopathie, osteopathie, natuurgeneeskunde, orthomoleculair, acupunctuur etc. etc. kan ondersteunen.

Het is van groot belang zoveel mogelijk bezoekers naar de website te leiden en vooral de bezoekers te vragen de enquête op website in te vullen. Dan gaan aantallen tellen. Een half miljoen bezoekers, die de enquête invullen, genereren al 10 Kamerzetels. De bevolking, de patiënt of wel het electoraat krijgt op deze manier een zeer grote democratische invloed. Wij zorgen er voor dat dit op de juiste plaats terecht komt! 

De resultaten worden direct op de site vermeld.

Vanuit dit initiatief  versturen we elke twee maanden een nieuwsbrief om je op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van en de respons op dit platform!  Vraag vooral ook iedereen zich in te schrijven voor deze nieuwsbrief.

Dit platform is geen petitie.  De site is een permanent actueel blijvend initiatief waarbij we activiteiten en steun van iedereen omarmen. De site zal een voortdurend pressiemiddel zijn ten aanzien van het demotiverende en ontmoedigingsbeleid van onze overheid, waardoor de KEUZEVRIJHEID van iedereen die gebruik wil maken van CAM behandelingen centraal staat! Denk daarbij ook aan de Codex Alimentarius en andere dwingende overheidsmaatregelen.  CAM staat voor: Complementary Alternative Medicine.

www.keuzevrijheid.nl is ontstaan uit de samenwerking tussen NVKH (Nederlandse Vereniging voor Klassiek Homeopaten) en SHH (Stichting Hahnemann Homeopathie)  

Bron: keuzevrijheid.nl


Geplaatst door Hayo Bol

Hayo Bol

Ik ben inmiddels 20 jaar natuurgeneeskundig therapeut/ lifecoach en geef lezingen over verschillende onderwerpen mbt gezondheid. Daarnaast geef ik les aan collega therapeuten en therapeuten in opleiding over voeding/elektrosmog/natuurgeneeskunde bij verschillende instellingen zoals de Ortho Health Foundation, Floww Intl, Lightwave en Bemer...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Hayo BolLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

De mens begrijpt een waarheid pas grondig wanneer hij ertegen heeft gestreden.

Ralph Waldo Emerson, Amerikaans filosoofBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.